- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.581
Ya cicim ben bu konu hakkında yorum yapmasamKuzular diğer anlatacağım şeyde şuydu:
Gerçekten böyle şeylere inanan biri değilim ama kurşun döken bir şahsın ismini ve methini duyunca hadi dedim döktüreyim. Sırf meraktan. 3 seans şeklinde döküyormuş. Gidebilecek durumda değilsen fotoğraftan da dökebiliyormuş önemli olan niyet dedi. Geyşa da asla böyle bir şeye müsaade etmeyeceği için gizli ve fotoğraftan döktürdüm. Kendime ve geyşama.
İlk Kurşun tamamen çürümüş sadece bunu söylemişti. Aşırı nazar var dedi.
Bu sabah ezanında 2.kurşunu dökmüş ses kaydı attı.
Şok oldum söylediği şeylere:
Çok tereddütlü olduğun bir bebek konusu var ama tereddütü bırak artık çünkü bu bebek olmuş dediBebeğin var mı bilmiyorum ama ben eşinle aranızda bir bebek görüyorum. Sanırım hamilesin dedi dünden sonra sabah sabah bunu görmesi.. Yemin ederim dinlerken ağzımdan meyve suyunu fışkırttım duyunca bunu.
Aşırı nazar var eşinle ikinizde, çevrenizde çok kıskanılan bir çiftsiniz dedi.
Bir de hazır olun şunu da bildi; eşinle alakalı güvensizlik yaşayıp kafanda sürekli şeyler kuruyorsun bunu yapma eşin güvenilecek biri dedi
(buraya dikkat) Aranıza girmeye çalışanlar var ama eşin buna müsaade etmez eşine güven kocana sahip çık dedi.
Son 1 kurşun daha dökülecek. Onda daha çok bilgi çıkıyor dedi.
Bu arada kadın beni hiçbir şekilde tanımıyor. Ortak tanıdık da yok. Sosyal medya hesaplarımız da kilitli. Zaten bu bebek tereddütlerimi falan inanın sizden başka aile üyelerime dahi anlatmadım..
Vallahi şok olmuş vaziyetteyim. Hala etkisinden çıkamadım
@RosSsS a attım kadının ses kaydını, ben sana bunları hep söyledim ama bana para vermedin dedi koptum
Bu enteresan anımı anlatmasam çatlardım.
Napçan kız yarın kadına
Sizin gibi böyle guzel sohbetli benden yas olarak büyük ama gençler kafa dengi bir ortam var tabiki memnunum tabiki.T Tatlianne20 memnun musun işinden kuzu. Ortam iyi mi. Hayırlı olsun yeniden..
Hıı sarıl sarıl, bende öyleydim ters düşte gör sen o kv yiAyy kv ye çaya iniyorum iyi mi
Gidip bi sarılayım valla ha
Her şeyi beklerim, bende bu yönde çok şüpheler yaşadım evde sürekli okudum falan neyse....kız ben ilk evime çağırdım yatak odası karıştırırken yakaladim. ne bok yediyse odada bela kaza kavga evimizden eksik olmadi. kocam geceleri uyandirip benle konuşup uyurdu sonra da hatirlamazdi. ben sürekli karabasanlarla ugrasirdim. ben de normal şeyler beklemiyorum. ama Allah biliyo ya içim o kadar rahat ve vicdanim hafif ki anlatamam.
sonradan ailelerinden baska gelin bana büyü yaptılar diye kalkti taşındı aileyle irtibatı kesti. yapan da kaynanamin kiz kardesi ve gelini küçük geline yapmışlar öyle diyolar.
su an herşey kopabilir yani. umramda bile degil:) kocam kuracak dengeyi. kuramazsa da herkes bindigi dala sahip çıkacak.
Ben anladım seni canım, o zaman çat çat değil, onun taktiği yapacaksın, sinsi sinsi
Bak benim özelikle büyük oğlum her gün babaanneme gidicem diye ağlardı sabah baba işe giderken . Ben ne kavgalar ettim bunun yüzünden eşimle o gitsin ne olacak diyordu ben her gün her gün yeter huyu değişiyor diyordum. Ne krizler atlattım bir bilsen şu 6 yılda .
Şimdi napıyorum çocuklar gitmek isteyince, oğlum yazık babannenize kadın yoruluyor, hepiniz tepesindesiniz kadın tam dinlenecek yaşta şimdi de torunlar rahat vermiyor diyorum Kocamın yanında
Kv min tak tik böyledir, oğluna kocasına beni över, iyiliğimi düşünüyormuş gibi yapar.
Benim yapıma çook ters ben bam bam bam kadınımamaaaa hayat böyle işte, taktiğe taktik
Ayy kv ye çaya iniyorum iyi mi
Gidip bi sarılayım valla ha
[/QUOTE
ellerini öp benim için de :) cennet böyle annelerim ayaklari altındaAllah razı olsun gönül alan hatır bilen herkesten
Kim diye sormama gerek yok
Hıı sarıl sarıl, bende öyleydim ters düşte gör sen o kv yi
Her şeyi beklerim, bende bu yönde çok şüpheler yaşadım evde sürekli okudum falan neyse....
Hıı sarıl sarıl, bende öyleydim ters düşte gör sen o kv yi
Her şeyi beklerim, bende bu yönde çok şüpheler yaşadım evde sürekli okudum falan neyse....
Tövbeeeeeeekız ben ilk evime çağırdım yatak odası karıştırırken yakaladim. ne bok yediyse odada bela kaza kavga evimizden eksik olmadi. kocam geceleri uyandirip benle konuşup uyurdu sonra da hatirlamazdi. ben sürekli karabasanlarla ugrasirdim. ben de normal şeyler beklemiyorum. ama Allah biliyo ya içim o kadar rahat ve vicdanim hafif ki anlatamam.
sonradan ailelerinden baska gelin bana büyü yaptılar diye kalkti taşındı aileyle irtibatı kesti. yapan da kaynanamin kiz kardesi ve gelini küçük geline yapmışlar öyle diyolar.
su an herşey kopabilir yani. umramda bile degil:) kocam kuracak dengeyi. kuramazsa da herkes bindigi dala sahip çıkacak.
Olmaz. Yapmak zorundasın. Yapmazsan beni öldü bil.Ya cicim ben bu konu hakkında yorum yapmasam
ben soğuk kanlı psikopat katiller gibiyim öyle düşünve o kadar acı konuşurum ki onu aninda hastanelik ederim bana kalana kadar da kocam ağzını acsa zaten aglar helak olur
Amin canım amin sende, ben neler yaşadım eşim öyle değişti ki ooo.kesin vardır o zaman negom. ben aklıma kötü getirmeyip sürekli sirkelerle temizledim ona rağmen çok sürdü. ve eşim o zaman sanki ben ben değildim diyo. isteyerek yapmadim ama niye yaptim bilmiyorum diyo herşeye.
Allah gün dışılığı versin derler bizim orda. inşallah sen de feraha er
İnşallah çıkmıştır nazar mazar diloşum. Nerden anlıcam çıktığınıB Brunello Cicinelli kuzum öyle kurşun döken çok kişi tanıyorum içini dışını döküyor benim çalıştığım yerde vardı bonus'um harbi nerelerden gelen yerler vardı kadın yanlız alt kata inemezdi ben yada yanımda çalışan elaman inerdik korkuturlardi 3 harfliler kal gözü açık olurlar
Ben de var ama ben fal bakabiliyorum el verildi bana çünkü
Kurşun iyidir ne kadar nazar varsa çıkar batıl inançlar bunlar derler ama aslında duyduklarımiz karşında kayıtsız kalmıyoruz iste
İnşaallah diyeyim Bonus17 sene sonra bozulmaz ya ağzı dili değmez bize
Artık her gittiğin yerde esnemezsinİnşallah çıkmıştır nazar mazar diloşum. Nerden anlıcam çıktığını
Tövbeeeeeee
Ay benim de çok şüphelendiğim bir durum, diyorum ya herşeyi beklerim diye
Peki sen o tarz birşey buldun mu yatak odanda şamdanım.
Arayıp taradın mı etrafı.
Olmaz. Yapmak zorundasın. Yapmazsan beni öldü bil.
Arkandayım yiğidi
Kızz ben çok esniyorum, başım ağrıyor hemen, kocama oku bana diyorum.Artık her gittiğin yerde esnemezsin
Ayyy bayılazaam benim kv de hep okuyor. Ya bu konu çok derin uzun bir gün özel grup kurup size orda yazayım benben evde bisey bulmadim cicim. ama benim gardrobumu karıştırırken yakaladim. belki bişey sürdü belki bisey okudu üfledi. bilemem.
belki de günahını alıyorum ama acayip bı kadın. benim ilk gördüğümden beri içim almadi kadını. böyle değişik deli deli bakiyo
ağzı da hep kimil kimil olur. o an biseyler okuyo da olabilir bunun bin tane yolu varnerden bilcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?