Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cicim ben bu konu hakkında yorum yapmasam

Napçan kız yarın kadına

ben soğuk kanlı psikopat katiller gibiyim öyle düşün ve o kadar acı konuşurum ki onu aninda hastanelik ederim bana kalana kadar da kocam ağzını acsa zaten aglar helak olur

Ayy kv ye çaya iniyorum iyi mi

Gidip bi sarılayım valla ha
Hıı sarıl sarıl, bende öyleydim ters düşte gör sen o kv yi
Her şeyi beklerim, bende bu yönde çok şüpheler yaşadım evde sürekli okudum falan neyse....

aynen negom öyle:) naparsan yap onun dilinden konusmadigin sürece çözüm olmuyo:)
benim senin gibi taktikli gitmem lazim. ben sabirli insanim valla. kim ne derse desin. herşeyin zamanını beklerim

B Brunello Cicinelli kuzum öyle kurşun döken çok kişi tanıyorum içini dışını döküyor benim çalıştığım yerde vardı bonus'um harbi nerelerden gelen yerler vardı kadın yanlız alt kata inemezdi ben yada yanımda çalışan elaman inerdik korkuturlardi 3 harfliler kal gözü açık olurlar
Ben de var ama ben fal bakabiliyorum el verildi bana çünkü
Kurşun iyidir ne kadar nazar varsa çıkar batıl inançlar bunlar derler ama aslında duyduklarımiz karşında kayıtsız kalmıyoruz iste

ellerini öp benim için d e
Ayy kv ye çaya iniyorum iyi mi

Gidip bi sarılayım valla ha

[/QUOTE

ellerini öp benim için de :) cennet böyle annelerim ayaklari altında Allah razı olsun gönül alan hatır bilen herkesten

Hıı sarıl sarıl, bende öyleydim ters düşte gör sen o kv yi

Her şeyi beklerim, bende bu yönde çok şüpheler yaşadım evde sürekli okudum falan neyse....

kesin vardır o zaman negom. ben aklıma kötü getirmeyip sürekli sirkelerle temizledim ona rağmen çok sürdü. ve eşim o zaman sanki ben ben değildim diyo. isteyerek yapmadim ama niye yaptim bilmiyorum diyo herşeye.

Allah gün dışılığı versin derler bizim orda. inşallah sen de feraha er

Tövbeeeeeee
Ay benim de çok şüphelendiğim bir durum, diyorum ya herşeyi beklerim diye
Peki sen o tarz birşey buldun mu yatak odanda şamdanım.
Arayıp taradın mı etrafı.
Ya cicim ben bu konu hakkında yorum yapmasam
Olmaz. Yapmak zorundasın. Yapmazsan beni öldü bil.
ben soğuk kanlı psikopat katiller gibiyim öyle düşün ve o kadar acı konuşurum ki onu aninda hastanelik ederim bana kalana kadar da kocam ağzını acsa zaten aglar helak olur

Arkandayım yiğido

Amin canım amin sende, ben neler yaşadım eşim öyle değişti ki ooo.
İnsan artık kanıksıyor, kopuyor çoğu şeyler de yerine oturmuyor daha

İnşallah çıkmıştır nazar mazar diloşum. Nerden anlıcam çıktığını

ben evde bisey bulmadim cicim. ama benim gardrobumu karıştırırken yakaladim. belki bişey sürdü belki bisey okudu üfledi. bilemem.
belki de günahını alıyorum ama acayip bı kadın. benim ilk gördüğümden beri içim almadi kadını. böyle değişik deli deli bakiyo
ağzı da hep kimil kimil olur. o an biseyler okuyo da olabilir bunun bin tane yolu var nerden bilcez.

Ayyy bayılazaam benim kv de hep okuyor. Ya bu konu çok derin uzun bir gün özel grup kurup size orda yazayım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…