- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.541
Aynen bende onu dicektim dun kostur kostur is guc yaptin kaldiki yapmasan bile kime ne kalkip yapmasi bu denli kostur kostur yapmasi saka gbi hrmde ilk gunden ...
Evet bu fidan ekme çıktı bende yeni öğrendim ondanmi gogleden.Allah kolaylık versin canım
Ağaç
ben de öyleyim derim de negom. ama öyle bi yalan karakter oluşturmuş ki kendine esimin görmesi bile dört sene sürdü. şimdi o da anliyo neyi niye yaptığını. ama dibindeki oğlu kocası nasil görsün pat diye.
ben direk karışmak istemiyorum. oğluyla halletsinler. benim dediğim 40 yil unutulmaz oğlu dese en fazla 4 gün sürer.
Bence de eşin kenara çekip konuşsun o halletsin. Seni çok iyi anlıyorum iyilik yaramaz buna filan derler şimdi, erkekler düşünemiyor bizim gibi
aynen kuzum. daha önce yeter ki sen iyi ol görüşmeye zorlamicam dedi esim. bı kaç ay sonra başladı görüş konus hep böyle mi gitcek küs olmak istemiyorum ben diye.
bu işin sonunda ben eşimi boşarim kendisi de biliyo. iznim bitti param var. alır tayinimi giderim. arkama bakmam bile. benim bu evlilik için, eşim için daha fazla yapacak biseyim yok.
herkesin kendi seçimi der yoluma bakarim. burda hata kaynanamda değil eşimde. o otur yerine dese kalkip yapamaz. o yüzden ben çok da suclamiyorum onu. kayınpederim de kötü niyetli değil gerçekten kızı gibi görüp yardım etmek için yapiyo. adamın içinden geliyo. ben hastayim diye hiç bisey yaptirmiyo. onun yaptıklarını mazur görebiliyorum. ama kaynanam o kadar sinsi ve içten pazarlıklı ki içim almiyo onun yüzüne bile bakmayi. kaynanam için herkesi harcamak istemiyorum. eşim çaresine bakmazsa hepsinin üstünü cizerim ama
Ben sana bir ara bir animasyon atacağım çayım. Şimdi şamdanın morali bozukken atmayayım. Başka zaman atarım. Benim de en güldüğüm oKalk kalk cici titre ve kendine gell... bebis tutunduysa tutunmustur bi video vrdi yaa bizde sizin su zamanlarnzdaykene esimle izlemistikte gulmustuk sperm yola cikiyo gidiyo ilerliyo bebek olusumunu gosteren videoydu ama calan muziikte ceddin dedennn neslin baban tarzda bi muzikti
Korkmam yav siz rahat olun, ben yokmuşum gibiBin sukur seviyoruz evlenmeden once de benim icin cok mucadele eden bi adam zaten esim ben onun beni sevmesini sevdim.ilkaynen lohusalik zor herkes o surecten geciyor bi seklde bide benim kafamda bidaha hic normal yasantuma.donemeycegm hissi vardi kafa bi milyon smdi bidha bebegm olsa biliyormki geciyor o zamanlar ilk her yonden zor guzel yanlari da var elbette biz zor yanlarini konustuk cicim.korkmasin smdi
Seninde yasadklarin zor cnm en zor seylerden biri anneni Kybetmissin en zor lohusa zamanlarnda bide o kafayla neler cekmissindir canim ... buyumek boyle iste inan.suan yasimin ilerlemesnden ve yasayacaklsrmdan korkuyorum ... Allah im dayanamayacagmz yukler vermesn hc birimize
Şamdanım inan bende hiç iyi bir niyet arayamadım kv nin yaptıklarında.dozaji artırarak devam ediyo negom susuyorum. ama bi yerde kötü patlicam cidden. kaynimi çağırmış mutfak dolaplarınin altındakileri aldiriyo. diyorum ya hep ne bulsa oğlum atiyo altina diye.
bel ağrıyo diye fırını kayinpedere cektirdi hani pis ya görsün diye. o kadar hafif ki bi itse gider biliyo da.
mutfak legenine cifi doldurmus yerleri siliyomutfak duvarlarını siliyo. ben o kapta hamur yoguruyodum dedim. pis olmaz ki bisey olmaz sabunlu su diyo. bide kaynanama yasak cif çamaşır suyu falan. yapilacak yerleri yapmiyo da nego milletin gözüne sokabilecegi ne kadar yer varsa çağırıp çağırıp yapıyo. aglicam artık cidden sabrim bitti
aynen kuzum. daha önce yeter ki sen iyi ol görüşmeye zorlamicam dedi esim. bı kaç ay sonra başladı görüş konus hep böyle mi gitcek küs olmak istemiyorum ben diye.
bu işin sonunda ben eşimi boşarim kendisi de biliyo. iznim bitti param var. alır tayinimi giderim. arkama bakmam bile. benim bu evlilik için, eşim için daha fazla yapacak biseyim yok.
herkesin kendi seçimi der yoluma bakarim. burda hata kaynanamda değil eşimde. o otur yerine dese kalkip yapamaz. o yüzden ben çok da suclamiyorum onu. kayınpederim de kötü niyetli değil gerçekten kızı gibi görüp yardım etmek için yapiyo. adamın içinden geliyo. ben hastayim diye hiç bisey yaptirmiyo. onun yaptıklarını mazur görebiliyorum. ama kaynanam o kadar sinsi ve içten pazarlıklı ki içim almiyo onun yüzüne bile bakmayi. kaynanam için herkesi harcamak istemiyorum. eşim çaresine bakmazsa hepsinin üstünü cizerim ama
Hayır samdan senin evin senin ailen ne demek eşim konuşsun?
Dışardan kim olursa olsun bu şekil davranırsa tabiki sen konuşucaksın.
Sanada çok kızdım eşinede. Mümkünü yok bide hasta biri sözde.
Bak gerçekten hastadır allah rızası için bırakırım ne isterse öyle davransın.
İftiramı atıyo sana ben kendimden eminim de gülümse. Onun dediğiyle sen kötü olmazsın anca kendini rezil eder.
Yalandan hastamı oluyo pehh hiç yanına kalır mı? O çıkar ondan.
Onun ağzına bakıp senden uzaklaşanlar içinde şükret kurtuldun diye.
Bak burdan okuyorum o kadar canım sıkıldı ki.
17 senelik evliyim doğuluyuz hani bide sivas erzurum malatya etrafımda çok evli var.
İyi kötü haset çok kv gördüm duydum.
Geline pis diyen olur gelini sevmeyen olur geline iftira atan olur bunlar çok oluyo.
Böyle bişey duymadım görmedim.
Kimki bu milleti kendine köle etmiş çalıştırıyo? Kp kaynın ne alaka?
Erkeğin ne işi var mutfakta? Ne bu basiretsizlik kimse bişey diyemiyor ya hu.
Bazı kp ler süpürge sesine tahamül etmiyo onun yanında iş yapmıyolar akıl alır şey değil.
Ya güzelim hastasın da perden neden yıkanıyo hastayken? Ortada bi saçmalık var.
evini süpürün yemeğini yapın zaten bu iyilik değil sonuçta onlarda orda kalıcak mecburiyet gibi bişryler yapmak ben hiç yapılmaz demiyorum
Hayrına bir ev süpürür, bulaşıkları makineye atar, 1 çorba pişir anlarım da kadın bildiğin halı malı kaldırıyor, perde yıkıyor şaka gibiYa güzelim hastasın da perden neden yıkanıyo hastayken? Ortada bi saçmalık var.
evini süpürün yemeğini yapın zaten bu iyilik değil sonuçta onlarda orda kalıcak mecburiyet gibi bişryler yapmak ben hiç yapılmaz demiyorum
Ben sana bir ara bir animasyon atacağım çayım. Şimdi şamdanın morali bozukken atmayayım. Başka zaman atarım. Benim de en güldüğüm o
Korkmam yav siz rahat olun, ben yokmuşum gibi
Şamdanım inan bende hiç iyi bir niyet arayamadım kv nin yaptıklarında.
Eşin şuan evde mi. O görüyor mu bunları?
Küçükken bize de dökerlerdii ama genelde böyle kurşuncular filan değil de daha böyle aile byükleri gibiydi Cicim. Dökünce nazar, kötü şeyler gider diye. Ama vallahi kurşundan böyle yorumlar yapıldığını bilmiyordum, hele fotoğraftan ilk defa duydum.Yok kız limonsuzum tek bir ücrete dahil 3 kurşun. Ayrıca anlaşmadım 3 tane diye başından belliydi. Kadın kendinden 3 tane döküyormuş. Öyle temizlenir diyor. Geyşanın haberi var.
Allahtan bana akıl fikir diledi
yok kuzum işte o kaçta geleceği belli değil o gidince yapiyo genelde.
bende zerre iyi niyet görmüyorum dünyanin iyi niyetli görmesine rağmen
Tamam sen bana bakma ses etme bırakım yazıp sinirimi atayım fena darlandım.
Ver o zaman bezi şurayıda bi alın de.
Ya güzelim hastasın da perden neden yıkanıyo hastayken? Ortada bi saçmalık var.
[/QUOT
canim benim aynen dedim. ben hastayım iyileşince yapicam çocuğun kres saati de uzayacak dedim. ev baştan aşağı elden geçecek birak kalsin dedim. kaynimdan için o asar yarın yikariz diye tutturdu
kayınpederim de diyo ki kızım çocuğun var × asar zaten hastasin yikansin dinlen sen. bisey yok perde deşimdi biri kötü niyetli biri iyi niyetli. direk karismayin denmiyo işte. bugün yeterince ortalığı karıştırdı yarın oturur poposunun üstüne
Demin bonusa da dedim şamdanım.yok kuzum işte o kaçta geleceği belli değil o gidince yapiyo genelde.
bende zerre iyi niyet görmüyorum dünyanin iyi niyetli görmesine rağmen
Biliyorum kuzum sabahtan beri 40 tane olay yapti kadin ya ... baya sabirlisin senin gbi kadina da boyle kaynvalde dusmus ne diyeyim baskasi olsa ona boylr asla musaade etmezdi... gorurse gorsun pislik olsa bileee ona ne ki misafirde misafirligini bilmeli yaa.inan çay sabah başladı tek tek her yeri didikledi. sonra tesadüfen önüne cikiyomus gibi yaptı. baban gördü diye de yalan söylüyo. ayni evdeyiz ya. illaki görüp duyuyosun yani asıl olanı.
ben dul kalırsa yaslanirsa ya da muhtaç olursa bakmam. bunu da eşime söyledim daha önce. dev etsin aynen.
Teknoloji çağındayız ya kurşunlar da değişmiş artık wp dan dökülüyor minnoşum geliştir kendini bunlar hep inovasyonKüçükken bize de dökerlerdii ama genelde böyle kurşuncular filan değil de daha böyle aile byükleri gibiydi Cicim. Dökünce nazar, kötü şeyler gider diye. Ama vallahi kurşundan böyle yorumlar yapıldığını bilmiyordum, hele fotoğraftan ilk defa duydum.
İnşallahh btüüüün kötüü şeyler çıksın çıksıın gitsiin =)
Bu arada neden burdan alıntı yaptım dedim yazarken, üstteki etiketli yerden yapacaktım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?