Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bende onu dicektim dun kostur kostur is guc yaptin kaldiki yapmasan bile kime ne kalkip yapmasi bu denli kostur kostur yapmasi saka gbi hrmde ilk gunden ...

inan çay sabah başladı tek tek her yeri didikledi. sonra tesadüfen önüne cikiyomus gibi yaptı. baban gördü diye de yalan söylüyo. ayni evdeyiz ya. illaki görüp duyuyosun yani asıl olanı.

ben dul kalırsa yaslanirsa ya da muhtaç olursa bakmam. bunu da eşime söyledim daha önce. dev etsin aynen.

Bence de eşin kenara çekip konuşsun o halletsin. Seni çok iyi anlıyorum iyilik yaramaz buna filan derler şimdi, erkekler düşünemiyor bizim gibi

Hayır samdan senin evin senin ailen ne demek eşim konuşsun?
Dışardan kim olursa olsun bu şekil davranırsa tabiki sen konuşucaksın.
Sanada çok kızdım eşinede. Mümkünü yok bide hasta biri sözde.
Bak gerçekten hastadır allah rızası için bırakırım ne isterse öyle davransın.

İftiramı atıyo sana ben kendimden eminim de gülümse. Onun dediğiyle sen kötü olmazsın anca kendini rezil eder.
Yalandan hastamı oluyo pehh hiç yanına kalır mı? O çıkar ondan.
Onun ağzına bakıp senden uzaklaşanlar içinde şükret kurtuldun diye.

Bak burdan okuyorum o kadar canım sıkıldı ki.
17 senelik evliyim doğuluyuz hani bide sivas erzurum malatya etrafımda çok evli var.
İyi kötü haset çok kv gördüm duydum.
Geline pis diyen olur gelini sevmeyen olur geline iftira atan olur bunlar çok oluyo.
Böyle bişey duymadım görmedim.

Kimki bu milleti kendine köle etmiş çalıştırıyo? Kp kaynın ne alaka?
Erkeğin ne işi var mutfakta? Ne bu basiretsizlik kimse bişey diyemiyor ya hu.
Bazı kp ler süpürge sesine tahamül etmiyo onun yanında iş yapmıyolar akıl alır şey değil.

Bence de eşin kenara çekip konuşsun o halletsin. Seni çok iyi anlıyorum iyilik yaramaz buna filan derler şimdi, erkekler düşünemiyor bizim gibi

aynen kuzum. daha önce yeter ki sen iyi ol görüşmeye zorlamicam dedi esim. bı kaç ay sonra başladı görüş konus hep böyle mi gitcek küs olmak istemiyorum ben diye.

bu işin sonunda ben eşimi boşarim kendisi de biliyo. iznim bitti param var. alır tayinimi giderim. arkama bakmam bile. benim bu evlilik için, eşim için daha fazla yapacak biseyim yok.

herkesin kendi seçimi der yoluma bakarim. burda hata kaynanamda değil eşimde. o otur yerine dese kalkip yapamaz. o yüzden ben çok da suclamiyorum onu. kayınpederim de kötü niyetli değil gerçekten kızı gibi görüp yardım etmek için yapiyo. adamın içinden geliyo. ben hastayim diye hiç bisey yaptirmiyo. onun yaptıklarını mazur görebiliyorum. ama kaynanam o kadar sinsi ve içten pazarlıklı ki içim almiyo onun yüzüne bile bakmayi. kaynanam için herkesi harcamak istemiyorum. eşim çaresine bakmazsa hepsinin üstünü cizerim ama

Ya bırak yapsın o zaman ne hali varsa görsün hiç sinirlenme, temizlesin sen de rahat edersin bırak kuzum. Cidden ruh hastası yaa

Ben sana bir ara bir animasyon atacağım çayım. Şimdi şamdanın morali bozukken atmayayım. Başka zaman atarım. Benim de en güldüğüm o
Korkmam yav siz rahat olun, ben yokmuşum gibi
Şamdanım inan bende hiç iyi bir niyet arayamadım kv nin yaptıklarında.
Eşin şuan evde mi. O görüyor mu bunları?

Ya güzelim hastasın da perden neden yıkanıyo hastayken? Ortada bi saçmalık var.
evini süpürün yemeğini yapın zaten bu iyilik değil sonuçta onlarda orda kalıcak mecburiyet gibi bişryler yapmak ben hiç yapılmaz demiyorum

işte bonusum benim kayınpederim sürekli gezer kendi evlerinde kaynanama temizlik yaptırır. bizim evde de eksik kırık tamir gerektiren şeyleri yapar. Allah var bi günden bi güne ima dahi etmedi. o kadar takıntısına rağmen.
kaynanam bu durumu kullanıp kendi kendine bu işleri yapıyo. daha önce bu kadar abartmamisti. ufak tefek şeyleri ara sıra yapardı. bugün aylardır gelmemenin acısını alıyo gibi neye saracağını şaşırdı. ben çok desem emin ol küfür ede ede giderler evimden evine sığdıramadı biz naptik derler. ne dedikleri umrumda değil ama ben kaynanam yüzünden kp ve kaynimi harcamak istemiyorum. eğer eşim caresine bakmazsa yarın tenhada kıstırıp halledicem ben kaynanami.

Yıkasın yaa ne hali varsa görsün bence hiç ses etme kk birinci noteri hasta oldum filan derse sana yap diyen olmadı, ben rahatsız olsaydım gerekirse temizlikçi alırdım de geç

Hayrına bir ev süpürür, bulaşıkları makineye atar, 1 çorba pişir anlarım da kadın bildiğin halı malı kaldırıyor, perde yıkıyor şaka gibi

yok kuzum işte o kaçta geleceği belli değil o gidince yapiyo genelde.

bende zerre iyi niyet görmüyorum dünyanin iyi niyetli görmesine rağmen

Küçükken bize de dökerlerdii ama genelde böyle kurşuncular filan değil de daha böyle aile byükleri gibiydi Cicim. Dökünce nazar, kötü şeyler gider diye. Ama vallahi kurşundan böyle yorumlar yapıldığını bilmiyordum, hele fotoğraftan ilk defa duydum.

İnşallahh btüüüün kötüü şeyler çıksın çıksıın gitsiin =)

Bu arada neden burdan alıntı yaptım dedim yazarken, üstteki etiketli yerden yapacaktım aslında

Benim kv de böyle yapar bazen birseyler bir gün gitti balkonu yıkadı mesela, belki kötü niyetli değil benimki cidden yardımcı olmak için yapıyor ama ben de sinir oldum o an. Sonra eşime söyledim baktım iyilik yapıyor kadın sen vakit bulamazsin filan diye diyor ben de hiç birşey demem artık teşekkür de etmem, birşey yaptıysa yapmıştır hiç takmıyorum valla
Ama teşekkür de etmiyorum

Tamam sen bana bakma ses etme bırakım yazıp sinirimi atayım fena darlandım.

Ver o zaman bezi şurayıda bi alın de.

Aynen bence de şurası da kirli burası da pis de temizlesinler ailecek, kp de ne biçim feminen bir tip yaa seviyorsun kuzum ama hiç hoşuma gitmedi benim hiç sevmem öyle adamı

Demin bonusa da dedim şamdanım.
Kadın hastasınız diye hayrına bir süpürge yapar, bulaşıkları makineye dizer, 1 çorba pişirir anlarım.
Ama halı kaldırması, perde yıkanması, bir şeyleri çeke çeke altlarını temizlemeye çalışması iyi niyetli bir durum olamaz.
Günahını almak istemem ama ben de altında birşeyler aradım..
Yakuzagiller gibi bir kafaya sahip değildir de elaleme anlatmaz gördüğü tozları, dağınıklığı vesaire inşallah. Çünkü yakuzagiller bunu yapıyor
Eşine anlat mutlaka adam akıllı uyarsın. Gerçi bu seferde oğlumla bizi birbirimize düşürdü der kesin
Sen mi uyarsan acaba

Biliyorum kuzum sabahtan beri 40 tane olay yapti kadin ya ... baya sabirlisin senin gbi kadina da boyle kaynvalde dusmus ne diyeyim baskasi olsa ona boylr asla musaade etmezdi... gorurse gorsun pislik olsa bileee ona ne ki misafirde misafirligini bilmeli yaa.
Benim bi defa evime misafir arkadasim geldi mutfakta bi dolabim var cercevesinin kenari tozlanmis hani bahanr degl ama bugun tozunu silsem 1haftaya kalmaz tozlanir gene oyle bi yer elinde pecete vardi sohbet ediyoduk bi yandan orayi sildi kiri bana gosterdi ama ben okdr kizdimki anlatamam sana ki senin yasadklarnin bunun 1000 kati filan

Teknoloji çağındayız ya kurşunlar da değişmiş artık wp dan dökülüyor minnoşum geliştir kendini bunlar hep inovasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…