- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.561
Kesinlikleee vay anasını dediimTeknoloji çağındayız ya kurşunlar da değişmiş artık wp dan dökülüyor minnoşum geliştir kendini bunlar hep inovasyon
Kesinlikle Bonus bak bende Sivas dayım üstelik aynı binadayım. Ona rağmen karışamaz ne münasebet.Hayır samdan senin evin senin ailen ne demek eşim konuşsun?
Dışardan kim olursa olsun bu şekil davranırsa tabiki sen konuşucaksın.
Sanada çok kızdım eşinede. Mümkünü yok bide hasta biri sözde.
Bak gerçekten hastadır allah rızası için bırakırım ne isterse öyle davransın.
İftiramı atıyo sana ben kendimden eminim de gülümse. Onun dediğiyle sen kötü olmazsın anca kendini rezil eder.
Yalandan hastamı oluyo pehh hiç yanına kalır mı? O çıkar ondan.
Onun ağzına bakıp senden uzaklaşanlar içinde şükret kurtuldun diye.
Bak burdan okuyorum o kadar canım sıkıldı ki.
17 senelik evliyim doğuluyuz hani bide sivas erzurum malatya etrafımda çok evli var.
İyi kötü haset çok kv gördüm duydum.
Geline pis diyen olur gelini sevmeyen olur geline iftira atan olur bunlar çok oluyo.
Böyle bişey duymadım görmedim.
Kimki bu milleti kendine köle etmiş çalıştırıyo? Kp kaynın ne alaka?
Erkeğin ne işi var mutfakta? Ne bu basiretsizlik kimse bişey diyemiyor ya hu.
Bazı kp ler süpürge sesine tahamül etmiyo onun yanında iş yapmıyolar akıl alır şey değil.
Tamam sen bana bakma ses etme bırakım yazıp sinirimi atayım fena darlandım.
Ver o zaman bezi şurayıda bi alın de.
Ayy aynı benim kv dem aynı, alttan alttan yapıyoraynen kuzum. daha önce yeter ki sen iyi ol görüşmeye zorlamicam dedi esim. bı kaç ay sonra başladı görüş konus hep böyle mi gitcek küs olmak istemiyorum ben diye.
bu işin sonunda ben eşimi boşarim kendisi de biliyo. iznim bitti param var. alır tayinimi giderim. arkama bakmam bile. benim bu evlilik için, eşim için daha fazla yapacak biseyim yok.
herkesin kendi seçimi der yoluma bakarim. burda hata kaynanamda değil eşimde. o otur yerine dese kalkip yapamaz. o yüzden ben çok da suclamiyorum onu. kayınpederim de kötü niyetli değil gerçekten kızı gibi görüp yardım etmek için yapiyo. adamın içinden geliyo. ben hastayim diye hiç bisey yaptirmiyo. onun yaptıklarını mazur görebiliyorum. ama kaynanam o kadar sinsi ve içten pazarlıklı ki içim almiyo onun yüzüne bile bakmayi. kaynanam için herkesi harcamak istemiyorum. eşim çaresine bakmazsa hepsinin üstünü cizerim ama
At kuzum at animasyonuBen sana bir ara bir animasyon atacağım çayım. Şimdi şamdanın morali bozukken atmayayım. Başka zaman atarım. Benim de en güldüğüm o
Korkmam yav siz rahat olun, ben yokmuşum gibi
Şamdanım inan bende hiç iyi bir niyet arayamadım kv nin yaptıklarında.
Eşin şuan evde mi. O görüyor mu bunları?
Demin bonusa da dedim şamdanım.
Kadın hastasınız diye hayrına bir süpürge yapar, bulaşıkları makineye dizer, 1 çorba pişirir anlarım.
Ama halı kaldırması, perde yıkanması, bir şeyleri çeke çeke altlarını temizlemeye çalışması iyi niyetli bir durum olamaz.
Günahını almak istemem ama ben de altında birşeyler aradım..
Yakuzagiller gibi bir kafaya sahip değildir de elaleme anlatmaz gördüğü tozları, dağınıklığı vesaire inşallah. Çünkü yakuzagiller bunu yapıyor
Eşine anlat mutlaka adam akıllı uyarsın. Gerçi bu seferde oğlumla bizi birbirimize düşürdü der kesin
Sen mi uyarsan acaba
Kesinlikle Bonus bak bende Sivas dayım üstelik aynı binadayım. Ona rağmen karışamaz ne münasebet.
Biliyorsun az çok iki numaraya hamileyken düşük riski olunca iş güç yasak oldu, kocam aman boş ver modunda e ben takıntılı kadınım. O z n sn kv ile çok öok iyiydik, gelip Allah razı olsun temizlik yaptı bende ama sonradan abarttı hasta demeden gelip dolap içlerine varana kadar (giysi çamaşır dolabı) düzeltmeye kalkıştı. Dedim bir gün annne bugün yapmayalım bir şey ki cidden o gün keyfim yoktu yani yan gel yat modundaydım.
Israrla yok yok yaparım diye halıları kaldırıyor falan, e o iş yapınca tamam bana yasak ama yemek vs yapmam gerekiyor haliyle. Gerildim anne istemiyorum bugün hayır dedim.
Ayy sen benim yaptığım temizliği beğenmiyormusuna bağladı nasıl bozuldu (ki her yerde Allah razı olsun darda bırakmıyor beni diye övüyordum) ondan sonra şalterim attı, beğenmeyen ben değil de oydu bence benim temizliğimi.
Zaten aradan zaman geçti aramız da sorun oldu, o yaptığı bütün yardımları başıma kalktı :) bende Kocamın başına kalktım, sen yapsaydın beni ona muhtaç etmeseydin diye.
Kötü olayım kötü bilen bilsin, önceden üzülürdüm, şimdi diyorum beni kötü bilen kendine baksın önce, şükür kurtuluşum o düşünce de ki insanlardan.
Benim kv anlatır eltime takık pis diye anlatmadığı kalmadı, beni de över mesela. Biliyorum insan anlıyor,akrabaların tavrından bile anlıyorsunDemin bonusa da dedim şamdanım.
Kadın hastasınız diye hayrına bir süpürge yapar, bulaşıkları makineye dizer, 1 çorba pişirir anlarım.
Ama halı kaldırması, perde yıkanması, bir şeyleri çeke çeke altlarını temizlemeye çalışması iyi niyetli bir durum olamaz.
Günahını almak istemem ama ben de altında birşeyler aradım..
Yakuzagiller gibi bir kafaya sahip değildir de elaleme anlatmaz gördüğü tozları, dağınıklığı vesaire inşallah. Çünkü yakuzagiller bunu yapıyor
Eşine anlat mutlaka adam akıllı uyarsın. Gerçi bu seferde oğlumla bizi birbirimize düşürdü der kesin
Sen mi uyarsan acaba
Gıybet time lilililii
Erzurum sivas oy neleri laf ederler bilmezmiyim evlerden ırak ya rabbim.
Bi örnek var bizde oda iş yapmaya zorlanıyo herşeyi gelin yapıyo. Sürahi kaldırsa beli tutuyo.
Adamlar adam olsa zaten dengeyi korurlar.
Ayy aynı benim kv dem aynı, alttan alttan yapıyor
Yapmaya hakkı yok ki kuzum. Alınıp gocunsan da enteresan bir durum olmaz.dedikodumu cümle aleme yapabilir cici:) hiç alinmam gocunmam. ama kaynanam yüzünden eşim yüzünden iyi olabilecek ilişkilerin yuz yüze bakilamayacak hale gelmesini istemiyorum:)
sonuçta ben maasimla elimi işe degdirmeden ev duzeni kurabilecek haldeyim. yapmak zorunda değilim de hiç birşeyi.
daha önce herkesi birbirine düşürdü buna izin vermeden aradan cikarmaya çalışıyorum :)
Napçan kız yarın kadınaB Brunello Cicinelli at kuzum atben çok sakin ve rahatım su an yarın olacakları düşünüyorum
valla sıkıntıda değilim artık:)
B Brunello Cicinelli at kuzum atben çok sakin ve rahatım su an yarın olacakları düşünüyorum
valla sıkıntıda değilim artık:)
Ben anladım seni canım, o zaman çat çat değil, onun taktiği yapacaksın, sinsi sinsiaynen nego alttan alttan yapar
ve ben o kadına bu aileyi yedirmek istemiyorum.
benim oğlum o dengesiz yüzünden niye çok sevdiği amcasından büyükbabasindan uzak kalsin?? ha esim çözemez o da durmaz o zaman herkes kendi tarafını seçer.
kız ben ilk evime çağırdım yatak odası karıştırırken yakaladim. ne bok yediyse odada bela kaza kavga evimizden eksik olmadi. kocam geceleri uyandirip benle konuşup uyurdu sonra da hatirlamazdi. ben sürekli karabasanlarla ugrasirdim. ben de normal şeyler beklemiyorum. ama Allah biliyo ya içim o kadar rahat ve vicdanim hafif ki anlatamam.Yapmaya hakkı yok ki kuzum. Alınıp gocunsan da enteresan bir durum olmaz.
İnşallah çok kalmazlar da biran evvel giderler.
Onun hadsizliği yüzünden eşinle sakın birbirine girme. Belki de istediği ve amacı budur.
Ben bu kaynanalardan herşeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?