Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle Bonus bak bende Sivas dayım üstelik aynı binadayım. Ona rağmen karışamaz ne münasebet.
Biliyorsun az çok iki numaraya hamileyken düşük riski olunca iş güç yasak oldu, kocam aman boş ver modunda e ben takıntılı kadınım. O zaman kv ile çok çok iyiydik, Allah razı olsun temizlik yaptı bende ama sonradan abarttı hasta demeden gelip dolap içlerine varana kadar (giysi çamaşır dolabı) düzeltmeye kalkıştı. Dedim bir gün anne bugün yapmayalım bir şey ki cidden o gün keyfim yoktu yani yan gel yat modundaydım.
Israrla yok yok yaparım diye halıları kaldırıyor falan, e o iş yapınca tamam bana yasak ama yemek vs yapmam gerekiyor haliyle. Gerildim anne istemiyorum bugün hayır dedim.
Ayy sen benim yaptığım temizliği beğenmiyormusuna bağladı nasıl bozuldu (ki her yerde Allah razı olsun darda bırakmıyor beni diye övüyordum) ondan sonra şalterim attı, beğenmeyen ben değil de oydu bence benim temizliğimi.
Zaten aradan zaman geçti aramız da sorun oldu, o yaptığı bütün yardımları başıma kalktı :) bende Kocamın başına kalktım, sen yapsaydın beni ona muhtaç etmeseydin diye.
Kötü olayım kötü bilen bilsin, önceden üzülürdüm, şimdi diyorum beni kötü bilen kendine baksın önce, şükür kurtulmuşum o düşünce de ki insanlardan.

Son düzenleme:
Tamam sen bana bakma ses etme bırakım yazıp sinirimi atayım fena darlandım.

Ver o zaman bezi şurayıda bi alın de.

benim kocam öküz bonus. benim kocam düzelip adam olmadıkça ben yiprandigimla kalırım.

aile onun ailesi. dur diyecek kişi de o. sen haklısın ben de okusam ben de fittirirdim

sen sakin kal beybi. ben halletcem. içini rahatlatacak şeyler yazcam yarin

Ayy aynı benim kv dem aynı, alttan alttan yapıyor

At kuzum at animasyonu duzeldim baya ruhsal cokuntumden cikiyorum iyi gelir ... kocisim canimm dedi az kendime geldim benim ilgimmm sarilmammm gelmis herhal

dedikodumu cümle aleme yapabilir cici:) hiç alinmam gocunmam. ama kaynanam yüzünden eşim yüzünden iyi olabilecek ilişkilerin yuz yüze bakilamayacak hale gelmesini istemiyorum:)

sonuçta ben maasimla elimi işe degdirmeden ev duzeni kurabilecek haldeyim. yapmak zorunda değilim de hiç birşeyi.

daha önce herkesi birbirine düşürdü buna izin vermeden aradan cikarmaya çalışıyorum :)

Gıybet time lilililii

Erzurum sivas oy neleri laf ederler bilmezmiyim evlerden ırak ya rabbim.

Bi örnek var bizde oda iş yapmaya zorlanıyo herşeyi gelin yapıyo. Sürahi kaldırsa beli tutuyo.

Adamlar adam olsa zaten dengeyi korurlar.

Benim kv anlatır eltime takık pis diye anlatmadığı kalmadı, beni de över mesela. Biliyorum insan anlıyor,akrabaların tavrından bile anlıyorsun

Benimki de erzurumlu domestik. Bunlar ne yiyip içiyor orada acaba başka işleri mi yok

Ayy aynı benim kv dem aynı, alttan alttan yapıyor

aynen nego alttan alttan yapar
ve ben o kadına bu aileyi yedirmek istemiyorum.
benim oğlum o dengesiz yüzünden niye çok sevdiği amcasından büyükbabasindan uzak kalsin?? ha esim çözemez o da durmaz o zaman herkes kendi tarafını seçer.

Yapmaya hakkı yok ki kuzum. Alınıp gocunsan da enteresan bir durum olmaz.
İnşallah çok kalmazlar da biran evvel giderler.
Onun hadsizliği yüzünden eşinle sakın birbirine girme. Belki de istediği ve amacı budur.
Ben bu kaynanalardan herşeyi bekliyorum

Ben anladım seni canım, o zaman çat çat değil, onun taktiği yapacaksın, sinsi sinsi
Bak benim özelikle büyük oğlum her gün babaanneme gidicem diye ağlardı sabah baba işe giderken . Ben ne kavgalar ettim bunun yüzünden eşimle o gitsin ne olacak diyordu ben her gün her gün yeter huyu değişiyor diyordum. Ne krizler atlattım bir bilsen şu 6 yılda .
Şimdi napıyorum çocuklar gitmek isteyince, oğlum yazık babannenize kadın yoruluyor, hepiniz tepesindesiniz kadın tam dinlenecek yaşta şimdi de torunlar rahat vermiyor diyorum Kocamın yanında
Kv min tak tik böyledir, oğluna kocasına beni över, iyiliğimi düşünüyormuş gibi yapar.
Benim yapıma çook ters ben bam bam bam kadınım amaaaa hayat böyle işte, taktiğe taktik

kız ben ilk evime çağırdım yatak odası karıştırırken yakaladim. ne bok yediyse odada bela kaza kavga evimizden eksik olmadi. kocam geceleri uyandirip benle konuşup uyurdu sonra da hatirlamazdi. ben sürekli karabasanlarla ugrasirdim. ben de normal şeyler beklemiyorum. ama Allah biliyo ya içim o kadar rahat ve vicdanim hafif ki anlatamam.
sonradan ailelerinden baska gelin bana büyü yaptılar diye kalkti taşındı aileyle irtibatı kesti. yapan da kaynanamin kiz kardesi ve gelini küçük geline yapmışlar öyle diyolar.
su an herşey kopabilir yani. umramda bile degil:) kocam kuracak dengeyi. kuramazsa da herkes bindigi dala sahip çıkacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…