Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olelim zaten bizzz ozel sektor berbat bende sen gbuyim is hayatina okdr aliskinimki ev basiyo beni iste hemde.kendi parani kendin kazanmak kadar guzel bisey yok esim sagolsn elnden geldgi kadar comettir fakat tamamrn kendimle alakali ... kizim olali isten ayrildim 3 yil oldu evdeym ozel sektore cocuklu bir Kdin olarak ise baslamayi goze alamiyorum iste

Seri dışı olanlar da güzeldir bence, seriden hangileri yok
6 Ve 12 numero yok
Bulurum ya. Ekitaptan cerrahın bir kaç sayfasını okudum, dianayı anlatıyordu. Bu kadının hastası olmamam için hiç bir sebep bulamadım. Gene büyük konuşmak kenarda dursun

Ben de tam aksi polisiye, korku dışında kitap okuyasım gelmiyor
Diğer okuduklarım da ya savaş dönemiyle ilgili ya ciddi manada dram.
Neden böyle oldum acaba
Tercih meselesi sanırım. Daha önceki yıllarda fantastik kitaplara bayılırdı. Şimdi tam metin dünya klasiği okumak hoşuma gidiyor. Çok keskin bir dönüş sanırım Polisiyelerde kurgu bir zaman sonra hep aynıymış gibi geliyor. Katili tahmin ettiğim ve sonunda o çıkınca hevesim kaçıyor. Hiç okumuyor değilim ama

6 Ve 12 numero yok
Bulurum ya. Ekitaptan cerrahın bir kaç sayfasını okudum, dianayı anlatıyordu. Bu kadının hastası olmamam için hiç bir sebep bulamadım. Gene büyük konuşmak kenarda dursun

Beklentiyi yükseltiyorum ama ben de seveceğini düşünüyorum. Mefisto kulübünü ekitap olarak okudum ben ama buluruz bence

Ben de hep katili tahmin ediyorum ama nedense vazgeçemiyorum kurgu hoşuma gidiyor
İçimde bir Müge anli var galiba gerçekten :))

O kadar değerli olduğunu bilsem vermezdim
Düşünkü ben bu soğuklarda kitapları teslim almak için evden dışarı çıkmak için sabırsızlanıyorum. Paha biçilmez bence

Beklentiyi yükseltiyorum ama ben de seveceğini düşünüyorum. Mefisto kulübünü ekitap olarak okudum ben ama buluruz bence
Hay janenin suratına ya
Üstüne, dikkat zaman kaybıdır yazıp muhtara bırakmayı düşünüyorum ama hoşlananlar da çok

Çay tam beni anlatmışsın işte. O kadar bunaldım ki evde. Bir de kapasitemiz biliyorum. İş aramaya başlarsan yeminle yılacaksın lanet gelsin diyeceksin. Krizi bahane edip asgari ücrete çalıştırma derdinde herkes. Benim 13 yıllık tecrübem bile hiçe sayılıyor. Mesela maaş 2.700 veriyor. Agi içinde diyor. Yol yok e o zaman sen bana 2.700 değil 2.300 gibi bişey veriyorsun. Ya agi ye bile göz dikmişler. Bir de ben mevzuatı çok iyi biliyorum zoruma gidiyor

Ya aşırı kötü değil daha kötü kitaplar da okudum ama polisiye için cidden kötü geldi. Bir de Rizzoliyi okuyunca anlayacaksın sanki çakma rizzoli onun ana karakteri Meave.
Rizzoli de tessin ana karakter kadın polisi :)

Kuzu bende ayniyim muhasebeciyim personel sorumlusuydum.hatta 10 yillik tecrubem var ... zaten calistgm.sirkette cikarkenki maasmda dusuktu piyasa cok berbat iste tecrube o bu kmse dinlemiyor yanls anlaslmasinda her onune gelen muhasebeciyim diyor ... bi arkdasm bahsetti o is ariyor hatta 1 2 gidip denemis bile berbat ortalik diyor oda evli 1 cpcugu var napicaz blmiyorm ... ise girsem maddi olarak ihtiyacimiz var gercekten suan zorlanuyoruz en temel ihyiyaclarimizi bile karsilarken fakat ise girmeme degecek sartlar olmali kaldiki kizimi krese verecegim oyle durumda ben maasimin yarisindan cogunu krese vereceksem bukadar zlrluga neden katlanayim kendim buyutuyorum basindaym en azndan o bi arti . Zaten 3 yasa kdr kendim bakip buyutmek hem benim hem.esimin istegydi de iste ise donmek yolu zor gorunuyor ikimize de baksana ... ise git ayri dunya eve gel ev ayri cocuk ayri es ayri dunya olacak degmeli tum bunlara ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…