- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.721
Yaram deşildi,bı ara talan etmiştim burda ki English home'larıgüle güle güzel günlerde kullan canim
3 yıl ara verdim. Özel sektörde 3 yıl büyük kayıpBoşver çocuk varken çalışmak zormuş gerçekten, maddi sıkıntı olmasa çalışmazdım bir süre daha
Yoksa olcak iş degil dimiEşin evde değilmiş şaşkınlığım geçti
3 yıl ara verdim. Özel sektörde 3 yıl büyük kayıp
Yarın tess gerritsen serisini elden teslim alacam.Kimin zoruyla geziyon olum çıkma böyle olacaksan bahar havası çok çarpıyo zaten
Geceleri pek olmuyorsun canımcımYoksa olcak iş degil dimi
Yarın tess gerritsen serisini elden teslim alacam.
Kan ve cinayet zoruyla ve aşkıyla, hayırlı bir iş için çıkıyorum
Evet profilin kapalıysa yazamam
Ayy güle güle kullan hepsini de canım,bide bunun mavisi vardı,iki renkte olur diye diye aradım hep girip çıkıp,servis tabagiyla büyük salata tabaklarini istiyodum bende ama nette bile satışı yoktu bırak mağazayıBulamadın mı :))
Bende servis tabakları ve fincan takımları var, 2 takım fincan takımı almıştım aynı desen. 3 lü servis tabağı seti var bir de. Normal yemek tabaklarından da istiyordum kase filan ama bulamadım ben de, kalmamıştı
Yoksa güzel bir set olurdu :)
14 kitap var vardır okumadığın mutlaka. Sen de bakVay bee. Keşke senin yerinde olsaydım, ilk defa okuyacak olsaydım o seriyi
Uykucuyum biraz ondan sanırımGeceleri pek olmuyorsun canımcım
14 kitap var vardır okumadığın mutlaka. Sen de bak
Ayy güle güle kullan hepsini de canım,bide bunun mavisi vardı,iki renkte olur diye diye aradım hep girip çıkıp,servis tabagiyla büyük salata tabaklarini istiyodum bende ama nette bile satışı yoktu bırak mağazayısonra bulamayınca vazgeçmiştim artik
Diriliş stephan kinge ait diye biliyorumFotoğraf bekliyorum, evet belki son çıkanları okumamışımdır, diriliş filan varmış
Diriliş stephan kinge ait diye biliyorum
Tessinki siliniş ve o da aldıklarımın içinde var
Doymuyor yahu yazmalara
Doymuyor yahu yazmalara
Baktım ben de gördüm.
Yazsın yazsın dursun okuruz
Bende bütün kitapları vardı. Benim tarzım olmadığı için okumayı seven arkadaşlarıma hediye ettim14 kitap var vardır okumadığın mutlaka. Sen de bak
Seriye ait 2 kitap yok
Bende bütün kitapları vardı. Benim tarzım olmadığı için okumayı seven arkadaşlarıma hediye ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?