Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki mesajları okumadım bi kitap konusu var onu anladım öyleyse önerilerinizi bekliyorum

Kişisel gelişim dalında ve
Psikoloji alanındaki kitap tavsiyeleriniz neler

Kişisel gelişim pek okumam ben. Psikoloji alanında "köpek gibi büyütülmüş çocuk" kitavini tavsiye edebilirim, çocuk gelişimini de kapsıyor diye okumuştum ve harika bir kitap

Bizim patron.zam.yaparken benden bazen kimin kac tl agi aldgni da soruyordu dusun bak zamla agi dahil kac olacak diye bakmaya

Her dediğine harfiyen katılıyorum. Fatura kesmeyi bilen muhasebeciyim diye geçiniyor. Onların tuttuğu hesapları da biliyorum ben. Bizim arkadaş mecbur girdi işe cumartesi yarım gün resmi tatil yok. Kız diyor ki yetişemiyorum hiç bir şeye ne eve ne çocuğuma

Önceki mesajları okumadım bi kitap konusu var onu anladım öyleyse önerilerinizi bekliyorum

Kişisel gelişim dalında ve
Psikoloji alanındaki kitap tavsiyeleriniz neler
Keşfedilmemiş Benlik
Psikoloji dalında edinmeyi düşündüğüm kitaplardan biri.

O zaman bunları kendime saklayayım

Napiyolar biliyormusun muhasebecym.diyeni aliyolar 1 2 ay sonra cikarip yenisini aliyolar derken bi gidiyorsunki bi enkaz devralmissin haydiii basla yeniden herseyi duzenlemeye mi ise guce mi bakacaksin zor gercekten gozum kesmiyor... excelde fat. Kaydi tutana da muhasebeci diye maas veriliyor kucumsemiyorum asla yanls anlasilmasin ama bi sirket sorumlulugu yuklenmis kdv muhtasar ssk beyanlari verene cezalarla muhattap olana da muhasebeci diye maas veriliyor ... ayrim filan yok ikisi arasnda cok ucurum var ama ... ayni o arkadas dedi bana iste is ariyorum ama 40 yasa yakn olmasna ragmen patrona gelen gidene cay servis yaomayi bile kabullendim basladm ama 3 gun zor dayandm tavir davranislara filan dedi yani zor ki ne zor canim hakkmzda hayirlisi ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…