- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.761
Önceki mesajları okumadım bi kitap konusu var onu anladım öyleyse önerilerinizi bekliyorum
Kişisel gelişim dalında ve
Psikoloji alanındaki kitap tavsiyeleriniz neler
Bizim patron.zam.yaparken benden bazen kimin kac tl agi aldgni da soruyordu dusun bak zamla agi dahil kac olacak diye bakmayaÇay tam beni anlatmışsın işte. O kadar bunaldım ki evde. Bir de kapasitemiz biliyorum. İş aramaya başlarsan yeminle yılacaksın lanet gelsin diyeceksin. Krizi bahane edip asgari ücrete çalıştırma derdinde herkes. Benim 13 yıllık tecrübem bile hiçe sayılıyor. Mesela maaş 2.700 veriyor. Agi içinde diyor. Yol yok e o zaman sen bana 2.700 değil 2.300 gibi bişey veriyorsun. Ya agi ye bile göz dikmişler. Bir de ben mevzuatı çok iyi biliyorum zoruma gidiyor
Teşekkürler canm.Yolumu buldum ben
Her dediğine harfiyen katılıyorum. Fatura kesmeyi bilen muhasebeciyim diye geçiniyor. Onların tuttuğu hesapları da biliyorum ben. Bizim arkadaş mecbur girdi işe cumartesi yarım gün resmi tatil yok. Kız diyor ki yetişemiyorum hiç bir şeye ne eve ne çocuğumaKuzu bende ayniyim muhasebeciyim personel sorumlusuydum.hatta 10 yillik tecrubem var ... zaten calistgm.sirkette cikarkenki maasmda dusuktu piyasa cok berbat iste tecrube o bu kmse dinlemiyor yanls anlaslmasinda her onune gelen muhasebeciyim diyor ... bi arkdasm bahsetti o is ariyor hatta 1 2 gidip denemis bile berbat ortalik diyor oda evli 1 cpcugu var napicaz blmiyorm ... ise girsem maddi olarak ihtiyacimiz var gercekten suan zorlanuyoruz en temel ihyiyaclarimizi bile karsilarken fakat ise girmeme degecek sartlar olmali kaldiki kizimi krese verecegim oyle durumda ben maasimin yarisindan cogunu krese vereceksem bukadar zlrluga neden katlanayim kendim buyutuyorum basindaym en azndan o bi arti . Zaten 3 yasa kdr kendim bakip buyutmek hem benim hem.esimin istegydi de iste ise donmek yolu zor gorunuyor ikimize de baksana ... ise git ayri dunya eve gel ev ayri cocuk ayri es ayri dunya olacak degmeli tum bunlara ...
Tamadır yazdım listeyeKişisel gelişim pek okumam ben. Psikoloji alanında "köpek gibi büyütülmüş çocuk" kitavini tavsiye edebilirim, çocuk gelişimini de kapsıyor diye okumuştum ve harika bir kitap
Keşfedilmemiş BenlikÖnceki mesajları okumadım bi kitap konusu var onu anladım öyleyse önerilerinizi bekliyorum
Kişisel gelişim dalında ve
Psikoloji alanındaki kitap tavsiyeleriniz neler
O zaman bunları kendime saklayayımSessiz kızı okumamıştım ben ya ekitap olarak bulamadım düzgün baskı olanını. Kardeşime sipariş verdim getirsin de okuyacağım :)
Buz gibi soğuk çok sevdiğim bir kitap aşırı etkilenmiştim
Ne güzel hiç biri yok serimde ama yazdım bi kenara.
O zaman bunları kendime saklayayım
Ne güzel hiç biri yok serimde ama yazdım bi kenara.
Napiyolar biliyormusun muhasebecym.diyeni aliyolar 1 2 ay sonra cikarip yenisini aliyolar derken bi gidiyorsunki bi enkaz devralmissin haydiii basla yeniden herseyi duzenlemeye mi ise guce mi bakacaksin zor gercekten gozum kesmiyor... excelde fat. Kaydi tutana da muhasebeci diye maas veriliyor kucumsemiyorum asla yanls anlasilmasin ama bi sirket sorumlulugu yuklenmis kdv muhtasar ssk beyanlari verene cezalarla muhattap olana da muhasebeci diye maas veriliyor ... ayrim filan yok ikisi arasnda cok ucurum var ama ... ayni o arkadas dedi bana iste is ariyorum ama 40 yasa yakn olmasna ragmen patrona gelen gidene cay servis yaomayi bile kabullendim basladm ama 3 gun zor dayandm tavir davranislara filan dedi yani zor ki ne zor canim hakkmzda hayirlisi ...Her dediğine harfiyen katılıyorum. Fatura kesmeyi bilen muhasebeciyim diye geçiniyor. Onların tuttuğu hesapları da biliyorum ben. Bizim arkadaş mecbur girdi işe cumartesi yarım gün resmi tatil yok. Kız diyor ki yetişemiyorum hiç bir şeye ne eve ne çocuğuma
Sessiz kız da yok dur olanları yazayım iyisi miAaa buz gibi soğuk da mı yok
Sessiz kız da yok dur olanları yazayım iyisi mi
Icerik kısmına baktım baya ilgimi çekti fakatKeşfedilmemiş Benlik
Psikoloji dalında edinmeyi düşündüğüm kitaplardan biri.
Icerik kısmına baktım baya ilgimi çekti fakat
Kitabın satımı yok tükenmiş ☹
Icerik kısmına baktım baya ilgimi çekti fakat
N11 de var bulabilirsinIcerik kısmına baktım baya ilgimi çekti fakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?