Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını

(Etiketler aşağıdadır)

Eğer ben üçüncüyü kız tutturursam sana dicem ki yap sonuçta hersyeimiz aynı

Şiirin olayım yaz beni madannom

Hoşgeldin çiçinelli

Çok planlı bir hatun olarak bugün de evdeyim cicim
Ütü yapıcam şimdi.
Bir yandan yazlık kışlık düzenliyorum.
Küçük oğlan dan kalan uyku setleri battaniyeler var onları yıkıyorum, vericem birine.
Öyle işte

İns seninde olur negomm
Benim niyetim yok kuzum ya artık yapamam
Küçük oğlana abisinin kabanı çıkardım, onun ki olmuyor artık. Eşim diyor ki bunu verme sakın kardeşi giyer
Her şeyini verdim zaten boşa hayal kurma. Taktı ya

Aynılarından benim de yapmam lazım ama işin kötüsü ne biliyor musun?
Ben planlı bir hatun değilim
Ondan hep bunlar

Hoşbuldum işkadınım
Attın mı yorgunluğunu

daha atamadan yarın yeniden iş
Dünden beri çamaşırlarla filan uğraşıyorum, temizlikle uğraşıyorum
Yine de daha iyi hissediyorum kendimi, evdeyken çok uyuşuktum çalışmak bana iyi gelecek sanırım

Sen nasılsın cicim? Geyşan da yok ama

Küçük oğlana abisinin kabanı çıkardım, onun ki olmuyor artık. Eşim diyor ki bunu verme sakın kardeşi giyer

Illa istiyor yani

Bizde dün büyük oğlana aldık yeni mont

Erkekler bunun lafını çok yapıyorlar yaa bizimki de diye diye oldu sonunda erdi muradına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…