- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.821
O klasik zaten cay icerken hatirliyorumda patates kizartmasiz kahvalti mi olur diyordunya o geldi aklima ...Yaaa bayılırım olsa da yesekgenelde çay içerken akıllarına gelirim poncigim sen level atladin
Eğer ben üçüncüyü kız tutturursam sana dicem ki yap sonuçta hersyeimiz aynıByNkoaLa benim küçüğün ağlak haliyle her zaman ki gibi güne başladık.
Gece kocam birde kız olaydı diye yine konuşuyordu. Sabah dedim ki bir daha üçüncünün şakasını bile yap seni vururum  sesi çıkmadı
Şiirin olayım yaz beni madannomGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
İnşaallah sağlıklı bir kızın olur rossEğer ben üçüncüyü kız tutturursam sana dicem ki yap sonuçta hersyeimiz aynı
İns seninde olur negommİnşaallah sağlıklı bir kızın olur ross
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
(Etiketler aşağıdadır)
Çok planlı bir hatun olarak bugün de evdeyim cicimGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
-------
--------
(Etiketler aşağıdadır)
Bugün şiir borçlarımı ödeyip geldim gülomŞiirin olayım yaz beni madannom
Benim niyetim yok kuzum ya artık yapamamİns seninde olur negomm
Aynılarından benim de yapmam lazım ama işin kötüsü ne biliyor musun?Çok planlı bir hatun olarak bugün de evdeyim cicim
Ütü yapıcam şimdi.
Bir yandan yazlık kışlık düzenliyorum.
Küçük oğlan dan kalan uyku setleri battaniyeler var onları yıkıyorum, vericem birine.
Öyle işte
Gördüm gördümBugün şiir borçlarımı ödeyip geldim gülom
Hoşbuldum işkadınım
Attın mı yorgunluğunu
Benim niyetim yok kuzum ya artık yapamam
Küçük oğlana abisinin kabanı çıkardım, onun ki olmuyor artık. Eşim diyor ki bunu verme sakın kardeşi giyer
Her şeyini verdim zaten boşa hayal kurma. Taktı ya
Bizde dün büyük oğlana aldık yeni montBenim niyetim yok kuzum ya artık yapamam
Küçük oğlana abisinin kabanı çıkardım, onun ki olmuyor artık. Eşim diyor ki bunu verme sakın kardeşi giyer
Her şeyini verdim zaten boşa hayal kurma. Taktı ya
Amaan yapıyım da kurtulayım derdindeyim bendeAynılarından benim de yapmam lazım ama işin kötüsü ne biliyor musun?
Ben planlı bir hatun değilim
Ondan hep bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?