Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balığa gitmesini tercih ederdim seksü şempazem belki tutar getirir akşama da şöyle güzel bir sofra kurup ziyafet çekersiniz akşama
Ya pazar gününü birlikte geçiren çiftlere çok özeniyorum. Birlikte hazırlanıp yenen akşam yemeklerine..
Bizim yerimize de yapın bu dediklerimi
Bu arada temizlikten vazgeçtim anlamsız bir keder var tüm gündür içimde geçmek bilmedi.
Hiçbirşey yapmama kararı aldım
Banyoya giricem öncesinde banyoyu temizlerim bi.
Bu arada bende özdilek paspaslarını kullanıyorum çok memnunum.

Gidemez çocuk babasına.
100 küsür parça pazılı her yere dökmüş toplıycak. Toplamıycam yoruluyorum diye zırlıyo.
Bende bekliyorum zorla toplatmaya başvurucam.
Sesi kısıldı ağlamaktan.
Çocuk=ben
Bende aynı şekilde evi toplayamadım tüm gündür zırlıyorum
Onu çok iyi anlıyorum

Merhaba kuuzm
Çok şükür canım biraz daha iyiyim toplanıyoruz artık sen nasılsın canım
Sevindim diloşum daha iyi olmana..
Bende bugün enteresan bir keder var nedense.
Bilmiyorum nasılım

Tövbeler olsun sevmem aslan burcu ben
Orda sensitiv greativ yazıyo bak hele bir balığı tarif ediyo. Senin gördüğün diğer burçların isimleri

Eki Görüntüle 2550792
Leo görünce algıda seçicilik oldu bir an.
Neden sevmezsin aslanı bonusum hadi anlat bana

Leo görünce algıda seçicilik oldu bir an.
Neden sevmezsin aslanı bonusum hadi anlat bana

Kibirliler. Ben kibirden nefret ediyorum. Enişteyi tenzih ederim.
Bazıları tabi genel kadar olmuyor ama çoğusu öyle.

Çok biliyorlar ben ben diyorlar. Hep onlar doğru onlar haklı. Hay sizin hakkınıza....

Kibirliler. Ben kibirden nefret ediyorum. Enişteyi tenzih ederim.
Bazıları tabi genel kadar olmuyor ama çoğusu öyle.

Çok biliyorlar ben ben diyorlar. Hep onlar doğru onlar haklı. Hay sizin hakkınıza....

Koptum
Ya şu kendiyle gurur duyma huyu bende de var. Bazen aynada kendime bakarken kendimi öpesim geliyor yükselenimi aslan çıkacak zannederdim hep ama yengeç çıkınca bende şaşırdım
Ben aslanların pozitif taraflarını seviyorum aslında. Kötü olan hiçbirşeyi akıllarına takmamaları süperkahraman özelliği gibi.

Takma kafaya ya cok guzel duygular zamanlar tadini cikar bosver canim ... Allah im size de aratmaz insallah

Benim esim arada balığa gider ama hiç tutup getirdiği görülmemiştir ballı lokmam daha gecenlerde getirdi bı onu da arkadaşı tutmusta paylasmislar yine bizimkinde tık yok,çok icerliyor bu duruma
Az önce whatsapa durum atmış elinde oltayla fln dedim tuttun mu bari getiriyon mu pişirip yiyelim,orasını karıştırmaaa yazmış
Benim için şuan paspas önemli paspasi halletmek lazım bir aydır sıra gelmedi bı paspasa ben şöyle süslü püslü dantelli pembis bi paspas alıyım diyorum canım Özdilekte bulur muyum ki acep

Karacaya bak bide. Balık tutmayı negonun beyine sorsunlar :)

Ya karacaya girince çıkamıyorum ama sonra yine de bakarım,zaten nevresim düşünüyodum onu da aradan çıkarırım eşim catlamazsa bu sefer çok harcadik diye
Nego senin ki tutup getiriyor mu bari

Ya karacaya girince çıkamıyorum ama sonra yine de bakarım,zaten nevresim düşünüyodum onu da aradan çıkarırım eşim catlamazsa bu sefer çok harcadik diye
Nego senin ki tutup getiriyor mu bari
Evet tutar, çok güzel hem de sazan, yayın, alabalık.
Ben balık temizleyemem asla, o yüzden eve getirmiyordu, ya kv dem alıyordu ya eltim ya arkadaşları. Sonra bir gün kafam attı, eltim hanım nerdeyse 5 kilo balığı almış bana da yarınm ağız soruyor sende ister misin temizledim diye, benim tiksindiğimi biliyor, benn olsam hiç sormam bile gönderirim, sonuçta çocuklarım yiyor.
Kocama dedim bir daha balık tutunca ya arkadaşına ver ya hayrına dağıt sokak da ama ona verilmeyecek.
Her işi yapıyorum zaten, dur şunu da ben temizliyim karım huylanıyor demiyorsun da hiç dedim
Ondan sonra kendi temizlemeye başladı atıyorum buzluğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…