- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.001
Ahahahhaha vurma dötümeeeeeBonus popo şaplağı smiley alabilir miyiz arkadaşa, benden Kutsala gelsin.
Balığa gitmesini tercih ederdim seksü şempazem belki tutar getirir akşama da şöyle güzel bir sofra kurup ziyafet çekersiniz akşamaAynen cicim benim de için daralır dağınık olunca ev
Yani işte azcik para harcatiyim demiştim benimkine bugünAVM'ye gidip Özdilekten banyo paspasi falan alicaktim, bide lcw'dan kendime pijama falan ama o tamam diyip ters köşe yaptı çıktı balığa gitti bugün kısmetse yarın harcatcam inşallah
Çocuk=benGidemez çocuk babasına.
100 küsür parça pazılı her yere dökmüş toplıycak. Toplamıycam yoruluyorum diye zırlıyo.
Bende bekliyorum zorla toplatmaya başvurucam.
Sesi kısıldı ağlamaktan.
Sevindim diloşum daha iyi olmana..Merhaba kuuzm
Çok şükür canım biraz daha iyiyim toplanıyoruz artık sen nasılsın canım
Leo görünce algıda seçicilik oldu bir an.Tövbeler olsun sevmem aslan burcu ben
Orda sensitiv greativ yazıyo bak hele bir balığı tarif ediyo. Senin gördüğün diğer burçların isimleri
Eki Görüntüle 2550792
3 kulfu 1 elham okudu ohh missSevindim diloşum daha iyi olmana..
Bende bugün enteresan bir keder var nedense.
Bilmiyorum nasılım
Leo görünce algıda seçicilik oldu bir an.
Neden sevmezsin aslanı bonusum hadi anlat bana
KoptumKibirliler. Ben kibirden nefret ediyorum. Enişteyi tenzih ederim.
Bazıları tabi genel kadar olmuyor ama çoğusu öyle.
Çok biliyorlar ben ben diyorlar. Hep onlar doğru onlar haklı. Hay sizin hakkınıza....
Takma kafaya ya cok guzel duygular zamanlar tadini cikar bosver canim ... Allah im size de aratmaz insallahİnşaallah öyle olur çayım
Eşin ne kadar temiz kalple istemişse hemen nasip olmuş ne güzel ♥
İnşallah bize de nasip olur.
Beni biliyorsun 5 sene daha ertelemeye çok müsait biriyim
Ama onun bu heyecanını, çocuksu hallerini gördükçe olmazsa diye kafaya takmaya başladım.
Sabah msj atmış bana olmuş mudur diyo, ne bileyim olmuş mudur bana soruyor yav ben ne bileyim
Benim esim arada balığa gider ama hiç tutup getirdiği görülmemiştir ballı lokmamBalığa gitmesini tercih ederdim seksü şempazem belki tutar getirir akşama da şöyle güzel bir sofra kurup ziyafet çekersiniz akşama
Ya pazar gününü birlikte geçiren çiftlere çok özeniyorum. Birlikte hazırlanıp yenen akşam yemeklerine..
Bizim yerimize de yapın bu dediklerimi
Bu arada temizlikten vazgeçtim anlamsız bir keder var tüm gündür içimde geçmek bilmedi.
Hiçbirşey yapmama kararı aldım
Banyoya giricem öncesinde banyoyu temizlerim bi.
Bu arada bende özdilek paspaslarını kullanıyorum çok memnunum.
Benim esim arada balığa gider ama hiç tutup getirdiği görülmemiştir ballı lokmamdaha gecenlerde getirdi bı onu da arkadaşı tutmusta paylasmislar yine bizimkinde tık yok,çok icerliyor bu duruma
Az önce whatsapa durum atmış elinde oltayla fln dedim tuttun mu bari getiriyon mu pişirip yiyelim,orasını karıştırmaaa yazmış
Benim için şuan paspas önemli paspasi halletmek lazım bir aydır sıra gelmedi bı paspasaben şöyle süslü püslü dantelli pembis bi paspas alıyım diyorum canım Özdilekte bulur muyum ki acep
Ayy süper fikir
Allah sabır versin canımSağol bitanemallah razı olsun gülüm ♥ bugünü de atlattık bakalım
Valla öpecem seni Bonus bende sevmem aslanTövbeler olsun sevmem aslan burcu ben
Orda sensitiv greativ yazıyo bak hele bir balığı tarif ediyo. Senin gördüğün diğer burçların isimleri
Eki Görüntüle 2550792
Amin CNm çok sağolAllah sabır versin canım
Ya karacaya girince çıkamıyorum ama sonraKaracaya bak bide. Balık tutmayı negonun beyine sorsunlar :)
BurçdaşımKarnım acıktı ama bonusa saygımdan yemeyeceğim
Karacaya bak bide. Balık tutmayı negonun beyine sorsunlar :)
Evet tutar, çok güzel hem deYa karacaya girince çıkamıyorum ama sonrayine de bakarım,zaten nevresim düşünüyodum onu da aradan çıkarırım eşim catlamazsa bu sefer çok harcadik diye
Nego senin ki tutup getiriyor mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?