- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.061
Ya sen ettiriyosanHiç beğenmiyor olur muyum kutsalım ya birazcık beğeniyorum kendine o kadar haksızlık etme
Bende operadan giriyorum negom reklam çıkmasın diye. Telefonu bozdu dediğin gibi, ısınma başladı.Reklam engelleyici yükledim rahatladım, bir kaç gün önce telefon bile ısınmıştı site yüzünden
Kuaför de bana kumral yapalım dedi.Negom bebek kumral yaptırıcam. Sarıları daha uçlara indireyim diyorum.
Çikolata kahve de güzeldir. Şuanda öyle mi saçların?
Sende kötü espriler yapan biri olmak istemezdin kutsalım ben seninle empati kurup seni anlıyorum. Seni olduğun gibi kabul ediyorumYa sen ettiriyosan
Opera indirdim hoşuma gitmedi ya kullanamadım bende reklam engelleyici deniyim dedim çok iyi oldu şimdiBende operadan giriyorum negom reklam çıkmasın diye. Telefonu bozdu dediğin gibi, ısınma başladı.
Bundan önce gülüyodun begeniyodun amaSende kötü espriler yapan biri olmak istemezdin kutsalım ben seninle empati kurup seni anlıyorum. Seni olduğun gibi kabul ediyorum
Kuaför de bana kumral yapalım dedi.
Benim kendi rengim siyah, uçlarda kızıllık var ama bir ara boyamıştım.
Bende zor alıştım operaya ne yalan söyliyim negomOpera indirdim hoşuma gitmedi ya kullanamadım bende reklam engelleyici deniyim dedim çok iyi oldu şimdi
Çok iyi düşünmüşsün, bende bunu okumadan sormuşum sorumuEki Görüntüle 2550859
Orjinalim bu renk .
Orijinale dönücem negom. Gebelik olursa dip göze batmasın diye. Gerçi dibim sarıdan çok sırıtmıyor normalde ama 9 ay boyunca uzaya uzaya sırıtır herhalde
Tabiki sarıdan tam olarak vazgeçmeyeceğim için uçlara inecekler şimdilik.
Orjinal siyah saçları da severim
Yalnız olmadığıma sevindimBende zor alıştım operaya ne yalan söyliyim negom
Çok iyi düşünmüşsün. Belki bende öyle yaparım.
Hepsi seni ele geçirene kadardı.Bundan önce gülüyodun begeniyodun ama
Sorunu görmeden cevabı vermişim yalnız bende soruyu sonradan gördümÇok iyi düşünmüşsün, bende bunu okumadan sormuşum sorumu
Kendi rengin de güzelmiş
Dün geceyi de ekledimO kadar konuşmadık aslında bugün
Konuşmuş muyuz yoksa kelebeğim şuan bende bir tereddüt ettim ?
Harika bir rengi varmış boyayla yıpratma bence cicim bayıldımmmEki Görüntüle 2550859
Orjinalim bu renk .
Orijinale dönücem negom. Gebelik olursa dip göze batmasın diye. Gerçi dibim sarıdan çok sırıtmıyor normalde ama 9 ay boyunca uzaya uzaya sırıtır herhalde
Tabiki sarıdan tam olarak vazgeçmeyeceğim için uçlara inecekler şimdilik.
Orjinal siyah saçları da severim
O zaman vardır haklısın kelebeğimDün geceyi de ekledim
Ben de şuan opera kullanıyorum ek olarak indirdiğimiz herşey sahibinin ajan yazılımı oluyor zatenOpera indirdim hoşuma gitmedi ya kullanamadım bende reklam engelleyici deniyim dedim çok iyi oldu şimdi
Çok geçHarika bir rengi varmış boyayla yıpratma bence cicim bayıldımmm
Ne ajanıBen de şuan opera kullanıyorum ek olarak indirdiğimiz herşey sahibinin ajan yazılımı oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?