- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.301
Iyi demis adam bebek istiyo yap isteDimi
Aslında ben çok tereddütlüydüm tüm topik bilir herkesi fazlaca bunalttım bu süreçte
Aslında hala tereddütlüyüm eskisi kadar değil tabi.
Ama eşim aşırıdan da fazla derecede çocuk istiyor. Hatta delilik derecesinde
Adam markette bebek bezlerini sevip bağrına basıyor
Geçen gün bana hepimizi duyulandıran bir konuşma yaparak, ölmeden çocuğum olsun istiyorum ben polisim ne olacağım belli olmaz falan diye konuşup beni ikna etti.
Bindim bir alamete gidiyorum kıyamete
Sonrası işte senin listeye eklenmem ve kapanış
İnşaallah büşom. Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak.ay inşallah hemencecik olurda hasreti biter adamcağızın
Hosgeldin canım :)Selam gebelik topiciginden arkadasim :))) bende geleyim dedimne guzel herkes ogretmen demek burda. Esim öğretmen benimde. Evlendikten sonra sehir degisikligi yaptığım icinde tek cevrem esimin arkadaslari tum zumrelerden 5-10 arkadasim rahat vardır
İnşaallah büşom. Olmazsa çok büyük yıkım yaşayacak.
2 kere denedik diye beni hamile sanıyor
Yaa eşim geldiginden beri midem yaniyo diye diye evin içinde tur bindirdi adam, valla nasıl iyi geldi bu msjin hemen soktum şimdi ağzına bı kaşık tahin yutabilirseYanmayı tahinde keser 1 kaşık
Tahini olmayan napsınYaa eşim geldiginden beri midem yaniyo diye diye evin içinde tür bindirdi adam, valla nasıl iyi geldi bu msjin hemen soktum şimdi ağzına bı kaşık tahin yutabilirseinşallah iyi gelir
HoşgeldinnnmnnnnSelam gebelik topiciginden arkadasim :))) bende geleyim dedimne guzel herkes ogretmen demek burda. Esim öğretmen benimde. Evlendikten sonra sehir degisikligi yaptığım icinde tek cevrem esimin arkadaslari tum zumrelerden 5-10 arkadasim rahat vardır
Hosbuldum canim :) ara ara takip ediyordum ama yazamiyordum cok iyiymis burasiHosgeldin canım :)
İçime sinen bulurda alırsam atarım tabi canımYakuza duy bunları
Yada duyma aman aman eşhedü. Onca yaptığım dedikodu geldi gözümün önüne bir anda
Aynen pembeye çevirebilirsin seksü şempazem.
Dediğin yerlere de bak bakalım, alınca bize de atarsın resmini ♥
Topiğimiz candır ben başkanıyla cok atışsam daHosbuldum canim :) ara ara takip ediyordum ama yazamiyordum cok iyiymis burasi
Iyi demis adam bebek istiyo yap iste
Insallah en kisa zamanda olur canim bende 1 sene beklim diyodum ama iyiki hemem baslamisim hemen olmicagini bilmedigim icin rahattim tabi ama iste olmuyo ugraski olsun
Anlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.yaa anlat ona yumurtlama zamanları vs.bilsin hemen olmayabileceğini
Yaa nette araştırdım baktım ama herşey yasak resmen ama posalı meyveler yenilirse iyi gelirmiş zebramTahini olmayan napsın☹☹☹
Hoşgeldinnnmnnnn
Beğenileri gördüm gel diye bekledim kuzum çıkacaktım yoksa
Hadi tanıt kendini ponçik öğretmen eşi
AhahahhahahahahahhahahahahaAnlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.
Ama yine de bir değişik
Bana fazla gülme karnın kasılıyor çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo.
İlk denemeden sonra 2. Denemeyi yapmak istemedi çocuk olduysa birşey olmasın diyo
Cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Hahahah kaynıyor valla muhabbetTopiğimiz candır ben başkanıyla cok atışsam da
Senden ötürüTopiğimiz candır ben başkanıyla cok atışsam da
Ben 20 yaşındayim 2 senelik evliyim konyadayim işte hafizlikla uğraşıyorum dışarıdan okuyorum öyle vakit geçiyor :)İyiyim canım sen nasılsın :) bu arada kendini tanıt topikçe tanıyalım seni :)
Anlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.
Ama yine de bir değişik
İlk denemeden sonra 2. Denemeyi yapmak istemedi çocuk olduysa birşey olmasın diyo
Hahahahahhahaha cok iyiAnlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.
Ama yine de bir değişik
Ahahahha bu ne kiHahahah kaynıyor valla muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?