Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi demis adam bebek istiyo yap iste
Insallah en kisa zamanda olur canim bende 1 sene beklim diyodum ama iyiki hemem baslamisim hemen olmicagini bilmedigim icin rahattim tabi ama iste olmuyo ugraski olsun

Hosgeldin canım :)

Yanmayı tahinde keser 1 kaşık
Yaa eşim geldiginden beri midem yaniyo diye diye evin içinde tur bindirdi adam, valla nasıl iyi geldi bu msjin hemen soktum şimdi ağzına bı kaşık tahin yutabilirseinşallah iyi gelir

Hoşgeldinnnmnnnn
Beğenileri gördüm gel diye bekledim kuzum çıkacaktım yoksa
Hadi tanıt kendini ponçik öğretmen eşi

İçime sinen bulurda alırsam atarım tabi canım
Ay senin yakuza her türlü sıyrılır zaten herşeyden tırnaklarını da sokturmez bence

Iyi demis adam bebek istiyo yap iste
Insallah en kisa zamanda olur canim bende 1 sene beklim diyodum ama iyiki hemem baslamisim hemen olmicagini bilmedigim icin rahattim tabi ama iste olmuyo ugraski olsun
yaa anlat ona yumurtlama zamanları vs.bilsin hemen olmayabileceğini
Anlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.
Ama yine de bir değişik
Bana fazla gülme karnın kasılıyor çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo.
İlk denemeden sonra 2. Denemeyi yapmak istemedi çocuk olduysa birşey olmasın diyo
Cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum

Tahini olmayan napsın☹☹☹
Yaa nette araştırdım baktım ama herşey yasak resmen ama posalı meyveler yenilirse iyi gelirmiş zebram bide süt falan yazıyor işte bende bonusun dediği tahini denedim ama inşallah geçirir

Hoşgeldinnnmnnnn
Beğenileri gördüm gel diye bekledim kuzum çıkacaktım yoksa
Hadi tanıt kendini ponçik öğretmen eşi

27 yasındayim isletme mezunuyum. Evlenene kadar İstanbulda yasiyordum ama 6 yıldır Bursadayim esimin tayininden dolayı. Bi tane oglusum var Kısmetse 2. İstiyoruz :)
Dip not:Kayinvalidemi cok severim

Ahahahhahahahahahhahahahaha

ay çok masum ama ya

Hahahahahhahaha cok iyi yaa keske oyle kolay olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…