- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.321
Bitirmedin mi hafızlığı :)Ben 20 yaşındayim 2 senelik evliyim konyadayim işte hafizlikla uğraşıyorum dışarıdan okuyorum öyle vakit geçiyor :)
Ahahahha ben naptım sürekli rehin alan sen değilmişsin gibiSenden ötürü
Oyle mi diyosun :)) tamamdir bende yerimi alayim bundan sonraAhahahha bu ne ki
Bitirdim canım sağlıyorum hafizlik hiç bitmez ki sağla durBitirmedin mi hafızlığı :)
Al al ciciye karşı gardınıda al ki rehin alabilirOyle mi diyosun :)) tamamdir bende yerimi alayim bundan sonra
Tüm kaynanaseverler birleştiniz beni delirtmek için mi uğraşıyorsunuz yav dünyanın tek yılanı benim kaynanam mı yoksa27 yasındayim isletme mezunuyum. Evlenene kadar İstanbulda yasiyordum ama 6 yıldır Bursadayim esimin tayininden dolayı. Bi tane oglusum var❤ Kısmetse 2. İstiyoruz :)
Dip not:Kayinvalidemi cok severim
Uffff benimde yapmam lazım ama üşeniyorumBitirdim canım sağlıyorum hafizlik hiç bitmez ki sağla durtabiki tembellik yapıp ara verdiğim oluyor
TrajıkomikAhahahhahahahahahhahahahaha
Ooo ilk giristen gozum korktuAl al ciciye karşı gardınıda al ki rehin alabilir
KesinlikleTrajıkomik
Hoşgeldin topiğimize kuzumBen 20 yaşındayim 2 senelik evliyim konyadayim işte hafizlikla uğraşıyorum dışarıdan okuyorum öyle vakit geçiyor :)
Ahahahh şaka şaka o bi tek beni rehin alıyoOoo ilk giristen gozum korktu
Bende bayadir ara verdim hocam bekliyor bu hafta gidicem inşallah benim yolum uzun baya diploma almadım çünkü diğer hocam sorun yaşadık sınava 3 ay kala yollarimizi ayırdık öyle olunca bende komple bıraktım girmeyecegim diyeUffff benimde yapmam lazım ama üşeniyorum
Yaaa Hoşbuldum ciciHoşgeldin topiğimize kuzum
Tüm kaynanaseverler birleştiniz beni delirtmek için mi uğraşıyorsunuz yav dünyanın tek yılanı benim kaynanam mı yoksa
Gerçikk birinci noteri ın ve ByNkoaLa unkiler de var tamam tek değil şimdi hatırladım
Bende bursadayım görev yerimiz burası.
İnşaallah biran evvel nasip olur 2.
Yok ben belgemi aldım ama has sayım azBende bayadir ara verdim hocam bekliyor bu hafta gidicem inşallah benim yolum uzun baya diploma almadım çünkü diğer hocam sorun yaşadık sınava 3 ay kala yollarimizi ayırdık öyle olunca bende komple bıraktım girmeyecegim diyekendime yaptım şimdi sürünuyorum
ay çok masum ama ya
O kadar inandırmış ki kendini olmazsa ciddi bir yıkım yaşayacak gibi geliyor.Hahahahahhahaha cok iyiyaa keske oyle kolay olsa
Beni insanlara böyle mi tanıtıyorsunAl al ciciye karşı gardınıda al ki rehin alabilir
Başınız sağolsun kuzum.,Ay kızlar benimde kayınvalidem eşim 13 yaşındayken vefat etmiş kayınvalideleri herkes dipnot olarak eklemiş bende söyliyim dedim kayınvalidesizim ☺
Ay ne gusel iste adam istekliAnlattım. Hatta gebelik öncesi kontrole gittik doktor da anlattı. Hatta kendisi de araştırmış.
Ama yine de bir değişik
Bana fazla gülme karnın kasılıyor çocuk çıkar mıkar diyo
Temizlik yapma çocuk çıkar mıkar diyo.
İlk denemeden sonra 2. Denemeyi yapmak istemedi çocuk olduysa birşey olmasın diyo
Cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?