- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.361
Ettim pıtırcığım.Oo eger boyleyse cok beklemezsin bence canimbu ay yumurtlama zamanini takip ettin mi?
Puuuuuu bu cok iyidi ama ben alkıslamıcam başkası alkışlasınKoca kitabı ezberleyip aklında tutarsın da benim ne kadar müthiş biri olduğumu tutamazsın aklında bravo
5 sayfa olarak toplarsın inşallah son sayfalar çok zor değil :)Ben girmeyecektim hocam zorladı :) ilk sayfalarım sağlam cok çiğ aldığım için sonlar kötü :)
Seye başlamayı düşünüyorum her sabah namazında bi cüz okumak5 sayfa olarak toplarsın inşallah son sayfalar çok zor değil :)
Neden bizim de ponçik kv lerimiz yok, bak insanların kv leri nasılBana kayınvalide deme bana.kayinvalide deme
En şanslı sensn
Yapıyoruz allah yardım ediyor eksiklerimizi tamamlasak devamı gelir inşallah :)Maşallah 10 sayfada kolay değil.
Ne der söyle de bilelimPuuuuuu bu cok iyidi ama ben alkıslamıcam başkası alkışlasın
o yüce kitap ne der bilir misin
Ettim pıtırcığım.
Orta seviye olan her günü değerlendirdik geyşam(eşim) sağolsun
Yarın da yüksek seviye gözüküyor.
Uygulamadan takip ettim tabi ovulasyon testi ile değil.
Benim de içimden geçti de dememiştimkız bunu bana hep diyorlar da üzülüyorum ama güldüğüm zaman kendime kızıyorum
Mükemmel olur .Seye başlamayı düşünüyorum her sabah namazında bi cüz okumak
Yok istememaaa olur mu öyleovulasyon testi aldıralım sana hemen
Ahahahhaha valla bonusum 6 hasla girdim sınava kazandım benim 20. Sayfalar kötü çünkü cok çiğ almıştım
Uygulama cok sağlıklı sonuc vermiyor kuzum. İnsallah tutar tabi bu ay ama tutmazsa ovulasyon tavsiye ederim. Benim takvimde 15. Günü gösteriyordu mesela ama 18.gun yumurtladim. Ama takvimle takip edio hamile kalan arkadaslarda oluyorEttim pıtırcığım.
Orta seviye olan her günü değerlendirdik geyşam(eşim) sağolsun
Yarın da yüksek seviye gözüküyor.
Uygulamadan takip ettim tabi ovulasyon testi ile değil.
Aynı ben sendebeni gördümMükemmel olur .
Senelerce kurslarda okuduk ya ben ondan çok sıkılmışım şimdi en ufak gevşemede kaçıyorum dersten
Ben biliyorum ne derBanane soylemicem
Valla bonusum yasamak mühim olan İnan ezberlemek değilDinlet mutlaka zebra. Bana nasip olmadı 7.sayfadan terkim ben :)
Ne der cicikommmBen biliyorum ne der
aaa olur mu öyleovulasyon testi aldıralım sana hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?