- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.401
Bende yatıyorum kuzum iyi geceler
Güzel yat ki güzel uyanasın
Yarın ilk 2 dersim İngilizceKalk yat kız sen de çabuk yarın bi bana mı pazartesi
Hoşbuldum canım Nerede oturuyorsun ben meram merkezOley bee bir tane hemsehrim oldu hoşgeldin feminas
Aaahhhh aaahhhhhÖyle tabi. Boşunamı verilicek o taçlar size.
İşte sen oyle sınav olmussun bende cok hastalanmıştım oyle oldum ama şükür erken bitirdim ben bi kere bıraktım oda ara verdimBen baya ara da verdim çeyrek olduğunda bıraktım yarımda bıraktım zor kotek bitirdim bende böyle imtihan oldum heraldeannemde tabiki
Bazı arkadaşlarım vardı çok zor ezber yapıyorlardı ama çok düşkünlerdi derse falan seviyorlardi
Ben tam tersi
Bencede ya midem kazınıyorHaydi zıbarah çok acıktım
Selçukludayım canim ,Hoşbuldum canım Nerede oturuyorsun ben meram merkez
Benim bünyem zaten zayıf hastalığa hiç değinmiyeyimİşte sen oyle sınav olmussun bende cok hastalanmıştım oyle oldum ama şükür erken bitirdim ben bi kere bıraktım oda ara verdim
Ballı çöreğim yerim seniAdım Cici
Sana senin kaleminden yürürüm canımın içi
Anladım canım uzak değilizSelçukludayım canim ,☺
Ben de çay6 nerde diyorumVayyy aslanimm be bende aslanim dostumpek gerilerden geliyorum okumaya calisiyorum nettiniz zalimlarr bisuru konusmussunuz yav
Ahhh ben neler çektim neler bi Allah bi ben bilirim en iyisi bende değinmeyeyimBenim bünyem zaten zayıf hastalığa hiç değinmiyeyim
Bencede hiç degimeyelimAhhh ben neler çektim neler bi Allah bi ben bilirim en iyisi bende değinmeyeyim
Toplam kaç sene de yaptınBencede hiç degimeyelim
Okadar ara verdim ki nasıl topluyacamToplam kaç sene de yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?