- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.381
Ordan hemen bi inno.. bi lab. saralım Ciciye
Ben baya ara da verdim çeyrek olduğunda bıraktım yarımda bıraktım zor kotek bitirdim bende böyle imtihan oldum heraldeAynı ben sendebeni gördüm
Vay vay vayyyyBanane söylemem
Valla bonusum yasamak mühim olan İnan ezberlemek değil
Uygulama cok sağlıklı sonuc vermiyor kuzum. İnsallah tutar tabi bu ay ama tutmazsa ovulasyon tavsiye ederim. Benim takvimde 15. Günü gösteriyordu mesela ama 18.gun yumurtladim. Ama takvimle takip edio hamile kalan arkadaslarda oluyor
Ordan hemen bi inno.. bi lab. saralım Ciciye
Haaaayırrrr bırakın peşimi istemem test mesthahahahaynen öylee tüm markaları modelleri bize sorabilirsiniz
Yok istemem
Zaten korunmamaya zor ikna oldum.
Ovulasyon testi beni aşar henüz hazır değilim
Ulan geyşa beni soktuğun haller
Adım CiciVay vay vayyyybenim kalemimden bana yürüyon he
Vayyy aslanimm be bende aslanim dostumEki Görüntüle 2550791
En sevdiğim burcumun fincanı
Ben normalde her ay anlardım yumurtlarken.valla ben ilk ay denediğimizde ovulasyon nedir bilmiyordum, tek seferde olan bişey sanıyordumsonra araştırırken bir arkadaşım söyledi ovulasyon testini araştırırken kk da gördüm tüm detayları tabi ki de başka nerde görecektim sonra çok memnun kaldım çünkü insan ne zamanlarda yüksek doğurgan olacağını bilmesi iyi birşey bu süreçte, tabi eğer sen hissediyorsan o ayrı bazı insanlar hissediyor kasık ağrısı vs ile ben hiç hissetmiyorum
Aaa olur mu bebek beklemenin şanındandır ovulasyon cicimHaaaayırrrr bırakın peşimi istemem test mest
Şuan yine bir vazgeçesim geldi sebepsiz
İyi geceler büşocan.Ay kızlar ben yarın iş başıı, ama sizi çok sevdim artık burda da takılıyorum inşallah
Herkese hayırlı geceler olsun yarın görüşürüz
Canoo en akillicasini yapmissiniz yarin tahne olur lc w bugun biz girdik bi kasa kuyrugu vardiki sorma esim sen haftaici gel canim buraya dedi burdan bugun bisey alinmaz dedi ciktik valla...Aynen cicim benim de için daralır dağınık olunca ev
Yani işte azcik para harcatiyim demiştim benimkine bugünAVM'ye gidip Özdilekten banyo paspasi falan alicaktim, bide lcw'dan kendime pijama falan ama o tamam diyip ters köşe yaptı çıktı balığa gitti bugün kısmetse yarın harcatcam inşallah
İyi geceler tosyamIyi geceler kizlar herkese
İyi geceler tosyam
Oley bee bir tane hemsehrim oldu hoşgeldin feminasBen 20 yaşındayim 2 senelik evliyim konyadayim işte hafizlikla uğraşıyorum dışarıdan okuyorum öyle vakit geçiyor :)
Bende atladm direk aslan diyeLeo görünce algıda seçicilik oldu bir an.
Neden sevmezsin aslanı bonusum hadi anlat bana
Kalk yat kız sen de çabuk yarın bi bana mı pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?