Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kaçtım kuzularım Behlül kaçar.
@BUSR4 @D1DEM Feminas @trncysl yeniden hoşgeldiniz topiğe, renk kattınız bu akşam.
İyi geceler tüm kertenkelelerime
Hosgeldiniz kizlarrr sefalar getirmissinizz ben geleneee gitmissiniz herhalll ya kizlar kk birinci noteri gelmedmi hic bugun ... biz hava guzeldi degerlendirelim dedik esimle hem alisveris hem kahve ictik dolastik biraz gunduz hic girememistim nerdeyse ... yeni katilanlar olmus sohbetler edilmis harika ya gumbur gumbur burasi nasl guzel enerji 50 sayfayi bi solukta okudum

En çok mısır patlatmayi seviyirm
Kestaneyi seviyorm
Mandalinayi seviyorm ( en kolay soyulabilen masrafsız meyve olduğu için)
Uykumu alabildiğim sürece kışı ve getirilerini severim.
Anlamsız bir çığlıkla, sıcacık yatağımdan sürekli kaldırıldığım zamanlarda biraz aramız açılmış olsa da şuan toparlandı.
Kış demek sıcak çay kahve, tazecik portakal suları, mandalinalar, kestane doğru diyosun

O yağmurlu havalarda hele gomulcen yatağa hiç cikmican of

Azcik o kv leri bizimkilerin yanında ovelim de azcik akillansinlar
Gerçi bakalım bizkmki benm yüzümü bir daha görebilecek miechul
Sabah kahvaltı hazırlamak zor geldı. Kv aradık gelelim mi dedik gittik. Zaten kahvaltılarına bayılıyorum kadının. Sonra çocuğu ona bırakıp beyimle dışarı çıktık. Çocuğu alırken poşet verdi. Baktım bişeyler koymuş. Ya şimdi bu kadına ne diyebilirim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…