- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.309
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.421
Evet evet hiic değiliz
Aa iyiymis 47 53 neye binersen gel o zamançarşıya yakınım ondan öyle dedim 1 otobüsle gelirim evine bir bakmissin çay iciyorum sizde
Azcik o kv leri bizimkilerin yanında ovelim de azcik akillansinlarNeden bizim de ponçik kv lerimiz yok, bak insanların kv leri nasıl
Kızma kızmakız bunu bana hep diyorlar da üzülüyorum ama güldüğüm zaman kendime kızıyorum
Ben senin içinden geceni bilir söylerim cicim
Kız gullinihal doğum.ne zamanAa iyiymis 47 53 neye binersen gel o zaman
Asosyallikden cikabilirsem bu aralarAa iyiymis 47 53 neye binersen gel o zaman
Bayılırım kış meyvelerine.Sende bendensin
En çok mısır patlatmayi seviyirmBayılırım kış meyvelerine.
Mandalinalı çay icat etmediler henüz
Hosgeldiniz kizlarrr sefalar getirmissinizz ben geleneee gitmissiniz herhalll ya kizlar
Vay sagol kuzum esim gecen hafta da izinsizdi bugun biraz degsklk olsn diye disardaydik giremedim pek
İnşaallah 1 ay sonra falan ama tabi dururlarsa. İyiden iyiye delirmeye başladımKız gullinihal doğum.ne zaman
Ooh sefaniz olsun iyi olmuş canımVay sagol kuzum esim gecen hafta da izinsizdi bugun biraz degsklk olsn diye disardaydik giremedim pek
İnşaallah 1 ay sonra falan ama tabi dururlarsa. İyiden iyiye delirmeye başladım
Sagolasin gulum nihalimmmOoh sefaniz olsun iyi olmuş canım
Uykumu alabildiğim sürece kışı ve getirilerini severim.En çok mısır patlatmayi seviyirm
Kestaneyi seviyorm
Mandalinayi seviyorm ( en kolay soyulabilen masrafsız meyve olduğu için)
O yağmurlu havalarda hele gomulcen yatağa hiç cikmican ofUykumu alabildiğim sürece kışı ve getirilerini severim.
Anlamsız bir çığlıkla, sıcacık yatağımdan sürekli kaldırıldığım zamanlarda biraz aramız açılmış olsa da şuan toparlandı.
Kış demek sıcak çay kahve, tazecik portakal suları, mandalinalar, kestane doğru diyosun
Pıt pıt yağan yağmurun sesiyle uykuya dalmakO yağmurlu havalarda hele gomulcen yatağa hiç cikmican of
Sabah kahvaltı hazırlamak zor geldı. Kv aradık gelelim mi dedik gittik. Zaten kahvaltılarına bayılıyorum kadının. Sonra çocuğu ona bırakıp beyimle dışarı çıktık. Çocuğu alırken poşet verdi. Baktım bişeyler koymuş. Ya şimdi bu kadına ne diyebilirim kiAzcik o kv leri bizimkilerin yanında ovelim de azcik akillansinlar
Gerçi bakalım bizkmki benm yüzümü bir daha görebilecek miechul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?