- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.461
Hosbuldum canim
İşyerim evime çok yakın ilk ben geliyorum ya, 20 dakika erken gelmek koyuyor bazen ama, tek geçen otobüs o saatte
Ben erken gitmeyi daha çok seviyorum iş yerine ancak adapte oluyorum
Servis kullandığım için ne zaman götürürse o zaman gidiyorum şimdi mecburen :)
Eskiden en az yarım saat erken mutlaka iş yerinde olurdum yoksa modum düşerdi
Gelip kahvaltı yapıyorum, sizlerle konuşuyorum biraz da ayılıyorum aslında doğru söylüyorsun, bugün pazartesi ya benim üstümde bir hiçbişeyden memnun olmama hissiyatı var 2-3 saate geçer
Geçer geçer güne bi kaptırırsın şimdi kendini. Ne iş yapıyorsun
kamu kurumunda inşaat mühendisliği yapıyorum canım, çokta mesleğimi yaptığım söylenemez aslında, devlet işleri işte
Anladım canım olsun mesleğini de yaparsın umarım eğer istiyorsan :)
inşallah canımm, sen ne iş yapıyorsun :)
Ben de katibim, zabıt katibi
benim kardeşimde mülakatına falan girdi zabıt katipliğinin şimdi Mersin için açıklanmasını bekliyor 10 kişi alınacaktı 6. sırada mülakata girdi, çok istiyor inşallah hayırlısı olurr
Yaa hayırlısı olsun inşallah olur :)
Ne kadar azmış alım, ben girerken çok fazla alım vardı
ilçedeyiz biz buraya 10 kişiydi belki il genelinde daha fazladır
ay inşallah olur oda 1 sene oldu mezun olalı evde oturmaktan sıkıldı bunaldı :)
Bölümü ne, kendi alanında birseyler yapsaydı keşke belki daha ilerletirdi kendisini
Zabıt katipliginin önü iyice tıkandı yazi isleri müdürü bile olunmayacak artık :)
bilgisayar programcılığı okudu 2 yıllık, inanki artık piyasa o kadar kötü ki hiç iş bulamadı 4 seneliğe tamamlaması için çok yalvardım dgs ye çalışmadı, ama klavyesi çok hızlıydı, alım olduğunu görünce sanırım onda da bilgisayar mezunu alınıyormuş, hemen başvurdu :)
Evet iyi yapmış o zaman belki adliyede de bir kapı açılır ona kim bilir, farklı bölümlere alım olunca haberi olur onlara da başvurur
Hayırlısı olsun inşallah :)
Kolay gelsin sana canim
Günaydın durumumu özet geçeyim dedim
Katibe hanım nasılsınızBen de katibim, zabıt katibi
Valla uykusuzluk neyse de hastalık hiçte güzel yorgunluk değilgeçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, zor ama güzel yorgunluklardır
Valla uykusuzluk neyse de hastalık hiçte güzel yorgunluk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?