- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.481
Amin Allah razı olsundeğildir tabii, hastalık için geçmiş olsun , çocuk ve uykusuzluk için Allah yardımcınız olsun
Geçmişi okuyamadım daha canım önemli bişey mi oldukk birinci noteri öldük meraktan insan çişini yaparken yazar yaa.
Netin mi bitti acaba
Iyiyim tatlım sen nasılsınKatibe hanım nasılsınız ☺kız bide çalışıcam buraya giremem diyordun bak eskisinden fazla burdasin
Geçmişi okuyamadım daha canım önemli bişey mi oldu
Oh oh maşAllah daha da iyi ol insAllah canım benimHamdolsun iyiyimgeçmiş olsun sanada.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese mutlu pazarlar
Kocanızla çoluğunuzla çocuğunuzla harika bir gün geçirin kertenkelelerim
Benim geyşama bu haftasonu izin vurmadı. 2 gün üst üste çalışmanın kötü yanlarından biri de bu. Cumartesi pazara çalışma günü denk gelebiliyor. Koca haftasonunu 3lü'de tek başıma yayılarak geçirdim
-------
Kuzularım topiğe getirdiğim yeni ödül kuralını dün yazmıştım ama bugün toplu etiketle yeniden yazayım görmeyenler olmuştur.
Bundan böyle ödül 5K da bir kazanılacak. 45K, 50K, 55K şeklinde 5'in katlarına denk gelenler ödül sahibi olacak.
Üye ve muhabbet çoğalması dolayısıyla sayfalar çok hızlı ilerlediği için bu kararı verdim.
ÖNEMLİ= Yeni üyeler ve profili kapalı üyeler ödülden faydalanamayacak. Bir kişi 2 kere üst üste kazanamayacak.
--------
Hadi bakalım alalım pazar planlarını
(Etiketler aşağıdadır)
Oh oh maşAllah daha da iyi ol insAllah canım benim
Ateşleri düştü çok şükür bonusum ama öksürük başladı. Ufak sabaha kadar oksurdu. Kaç kere uyandık sayamadım. Bide sütten kesecektim. Hastayken yapamam ki
Yaa. Bende okumuştum hatta yazmıştım. Bende neden cevap vermemiş diye bakıyordum demek hiç girmedi. Neden acabaYa kv delirtmişti kızı hele yarın olsun bakalım diyodu yarın oldu bugün oldu yok hala.
kk birinci noteri öldük meraktan insan çişini yaparken yazar yaa.
Netin mi bitti acaba
Yok kıyamam zatenYok yapma hastayken onunla avunur bişey yiyemezse falan. Sonra kesersin vakti geldimi kaç aylık?
Yok kıyamam zaten ☺ 2 oldu teyzesi ekimde. Bi düzelsin hayırlısıyla da öyle keseyim.
Genede kısa sürede Bitirmişsin canım :)Okadar ara verdim ki nasıl topluyacamen fazla 1 senedir ezber süresi o da gitmediği günler içinde hastalık vb.
Ay o memeden kesme yok mu Allahim o nasil bir acıdır23 ay biterken kesmiştim bende 3.yü.
Kesmesem o beni kesicekti üstümü açıyodu herkesin içinde meme diye sapıtmıştı.
Vaktini bekledim ama nasıl bekledim :)
Emzik çok seviyodu en büyük avantajım o oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?