Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şey kaçırıyorsun cici

Allah daha güzel gecimler versin ins canm iyi olan kv lerle gelinlerin arası bozulmasın( yazarken carpildim)

Bizimkilere de merhamet vicdan sevgi versin

B Brunello Cicinelli canımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedim hepsiini tek tek yaşadım çok şükür

@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ? mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha

@Amecey canım ender çelebi nasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii

@Bonus selam kalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?

@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın

@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?

@mehlika nur nasılsın canımm

@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi

@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın? KPSS işleri nasıl gidiyorr

@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun

@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin

@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)

vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum

Günaydın canım yok yatıyoruz hala 3 u muz

Bu ara çok çok azaldı patikli bulantilarm
Yarn kontrole gidicem inşallah
Bende aldım şimdiden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…