- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.521
Gelmedi@samdan hala gelmedi mi?
Çift yumurta ikisi de kız Allah'ın izniyleKız mı erkek mi ? tek yumurta mı çift yumurta mı
Ay Ross git git merak ediyorum cinsiyeti belli olur değil mi??Bu ara çok çok azaldı patikli bulantilarm
Yarn kontrole gidicem inşallah
Bende aldım şimdiden
Yaaa ne güzelllll :) Rabbim sağlık versinn inşallahhhh..Çift yumurta ikisi de kız Allah'ın izniyle
Bu Arada çok geçmiş olsun canım şimdi iyi inşaallah eşin?B Brunello Cicinellicanımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedimhepsiini tek tek yaşadım çok şükür
@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ?mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha
@Amecey canım ender çelebinasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii
@Bonus selamkalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?
@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın
@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?
@mehlika nur nasılsın canımm
@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi
@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın?KPSS işleri nasıl gidiyorr
@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun
@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin
@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)
vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum
Artık cinsiyeti belli olurBu ara çok çok azaldı patikli bulantilarm
Yarn kontrole gidicem inşallah
Bende aldım şimdiden
Canım bir kaç kişi gidiyorlar, bazen sabahlıyorlar. Hiç bilemiyorum ama olta ile tutuyorlar, farklı yöntemler de varmış o yüzden olta diye belirttimKız nasıl balık tutma o öyleesine bı sorsana bı formülü numarası varsa eşimde
Amin inşaallah canımYaaa ne güzelllll :) Rabbim sağlık versinn inşallahhhh..
Hiç bilmiyorm ki Yaaa ins belli olur bende çok merak ediyormAy Ross git git merak ediyorum cinsiyeti belli olur değil mi??
Teşekkür ederim nihalim, iyi çok şükür bir sıkıntı yokBu Arada çok geçmiş olsun canım şimdi iyi inşaallah eşin?
12. Hafta bitti çoktan sanırım belli olur olurHiç bilmiyorm ki Yaaa ins belli olur bende çok merak ediyorm
12. Haftada benm oglanalr göstermişlerdi kendileriniArtık cinsiyeti belli olur
bizim 12. hafta da belli olmuştu, var mı gönlünde yatan bir aslan ? :) ya da hissettiğinn
Olur olur, doktor anlıyor aslında kemik yapısından vs .. ama kimi de emin olmadan söylemek istemiyor.. artık yarın bence olur :)Hiç bilmiyorm ki Yaaa ins belli olur bende çok merak ediyorm
Tamam gönlündeki aslan kız12. Haftada benm oglanalr göstermişlerdi kendilerini
Bakalım bu napacak
Herkesin şuan tek merak ettiği şey cinsiyet
Gönlümde yataani sorma kalkar gider belki
Her bni gören kız gbi sanki bu diyorlar ama bakalım gördükleri gbi mi çıkacak
Heycan bizim isimiz12. Hafta bitti çoktan sanırım belli olur olurheyecan yaptım
Çok iyi anlıyorum benim eşim de bisiklet kazası geçirmişti aman yanımdan dikkatli geçin aman dizlerime ellemeyin diye diye yatmıştıTeşekkür ederim nihalim, iyi çok şükür bir sıkıntı yokkol ve bacakta biraz sorun var ama, büyütülecek bir şey değil.. Verilmiş sadakası varmış yiğidimin İstirahat edecek bir süre( yani bu ne demek patili yandı )
Gerçi bende kız hamile kalcak bı hal yok ya hadi bakalım hayırlısı diyirmTamam gönlündeki aslan kız
Bu sefer soylemezse haftaya başka doktora giderm öğrenmek i icinOlur olur, doktor anlıyor aslında kemik yapısından vs .. ama kimi de emin olmadan söylemek istemiyor.. artık yarın bence olur :)
Gerçi bende kız hamile kalcak bı hal yok ya hadi bakalım hayırlısı diyirm
Tehdit etsene yarınBu sefer soylemezse haftaya başka doktora giderm öğrenmek i icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?