- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.781
Ay bende çok diyet spor yaptım artık bıraktımay acıktım deyince diyettesin sandım şahsen ben diyetteyim dee, kendi çapımda yapıyorum bişeyler ama pek iyi gittiği söylenemez
valla kız, çok zayıf görünüyordun, bence bu kiloda kal,Çok hoşum dimiçok fitim dimi
bana dedi fit dedi
Ay bende çok diyet spor yaptım artık bıraktımkumarı -10 da bitirdim şimdi sağlıklı besleniyorum diyelim
ünlüler öyle diyor ya
Ahhhh canımmmm mehlikammmmvalla kız, çok zayıf görünüyordun, bence bu kiloda kal,
sağol canımcım, hislerimiz karşılıklıAhhhh canımmmm mehlikammmm
seni en başından beri çok sevmiştim zzatenbana iltifat eden insanları hep cok severim zaten ben
hahahaha
şaka bir yaa senin de maşallahın var 2 tane doğurmuşsun ama, maşallah yani fizik yerinde
aaaa çocuklar duymasın Haluktaş fırın erkeee
taş fırın erkeee
Bilmiyorum ki canım bende merak ediyorumHoşbuldum balım,aynen nerde bu şamdan,profiline msj da bıraktım ama dün girmiş en son
teşekkürler siz kardeşimin düğünündeki fotolarımı görmedin tabi, koysam kızlar pıçaklar benimaşşallah çok fitsiniz gerçektenn hiç hamiş gibi bile durmuyosunuz
O kdr da iştahlı olmasın ya yemek yetistirmeminşaallan canım, sevdiği yemekse 2 tabah yer, dün çorbayı çok beğendi 3. yü istedi
maşşallah çok fitsiniz gerçektenn hiç hamiş gibi bile durmuyosunuz
teşekkürler siz kardeşimin düğünündeki fotolarımı görmedin tabi, koysam kızlar pıçaklar beni
Çünkü o bir mehlika nur hıhhhhh
Diyetli seni
Yaa keşke bende islasaydim dün hiç aklıma gelmediben dünden fasulye ıslatmıştım, kuru fasulye var bizim menüde buyrun gelin
Ayy en sevdiklerimden beytiben beyti kebabı düşünüyorum :)
2 yufka vardı olur di mi?
Kendimi nerelerden atsam patililiiii
Yok canım hiç bişey olmaz,aksine dinlenir tadı oturur ama sütlü kremalı tatlılar dolapta ağzı açık şekilde muhafaza edilince dolabın kokusunu çeker hep,onun için strecle öyle kaldır dolaba.insallah güzel olur bize de bildir deneyinceBilmiyorum ki canım bende merak ediyorum
Kuzum bişey sorcam. Damat pastası yapsam akşamdan yarın öğlene tadı değişir mi sence? Gelin pastası değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?