Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay acıktım deyince diyettesin sandım şahsen ben diyetteyim dee, kendi çapımda yapıyorum bişeyler ama pek iyi gittiği söylenemez
Ay bende çok diyet spor yaptım artık bıraktım kumarı -10 da bitirdim şimdi sağlıklı besleniyorum diyelim
ünlüler öyle diyor ya

valla kız, çok zayıf görünüyordun, bence bu kiloda kal,
Ahhhh canımmmm mehlikammmm
seni en başından beri çok sevmiştim zzaten bana iltifat eden insanları hep cok severim zaten ben
hahahaha
şaka bir yaa senin de maşallahın var 2 tane doğurmuşsun ama, maşallah yani fizik yerinde

sağol canımcım, hislerimiz karşılıklı

Hoşbuldum balım,aynen nerde bu şamdan,profiline msj da bıraktım ama dün girmiş en son
Bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum
Kuzum bişey sorcam. Damat pastası yapsam akşamdan yarın öğlene tadı değişir mi sence? Gelin pastası değil.

teşekkürler siz kardeşimin düğünündeki fotolarımı görmedin tabi, koysam kızlar pıçaklar beni

ayy daha da mı zayıftınızz
ben hep balık etliyim ya, 65-70 arası gidip geliyorum hep 50 leri en son ortaokulda falan görmüşümdür

ben dünden fasulye ıslatmıştım, kuru fasulye var bizim menüde buyrun gelin
Yaa keşke bende islasaydim dün hiç aklıma gelmedi ellerine sağlık şimdiden canım afiyet olsun
ben beyti kebabı düşünüyorum :)
2 yufka vardı olur di mi?
Ayy en sevdiklerimden beyti şimdiden kolay gelsin canim,ben eşimle bana iki yufkadsn yapiyorum hep bize yetiyor,siz kalabalıksaniz üçe çıkar.
K Kendinisevenbirii bugün seni izlicem
Gene ortalığı karıştırıyordun fragmanda gördüm
Kendimi nerelerden atsam patililiiii ben topikte de orda da hep karıştırırım bilirsinmikser gibiyimdir
Bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum
Kuzum bişey sorcam. Damat pastası yapsam akşamdan yarın öğlene tadı değişir mi sence? Gelin pastası değil.
Yok canım hiç bişey olmaz,aksine dinlenir tadı oturur ama sütlü kremalı tatlılar dolapta ağzı açık şekilde muhafaza edilince dolabın kokusunu çeker hep,onun için strecle öyle kaldır dolaba.insallah güzel olur bize de bildir deneyince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…