Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an sinirden ağladım sonra geçti gitti düğüne falan gitmeyecektim aslnda sonra salona gittik hemen yanıma gelmiş roos yanımıza gel diye güle güle gelmiycemdedm bn burda iyiyim dedm bozuldu en iyi cvp oydu ona

Evet hepsi bozuk maalesef :)

esereklii iyii yapmışsıın Rosuuum

ahahahaa

ben kendim hallediyorum genel bakimi
Kas icinde ayda 1 gidiyorum yeni aldirdim bende gecen hafta biometrik resim cekilcektim diye bide ozendim amannn resmi bi gorsen ne kadar ozenmis dersin dana gbi surat cikiyo yaaa
Ayy o biometrik resmi hiç deme zaten, motor gibi kafan var nasıl çıkmışsın öyle diye kaç gün güldü esim bıde bende süslenip puslenip gitmistim
Hayırlı akşamlar

Hanımların dikkatine!

Hacamat gazisi ayağınıza geldi. Sevgi ilgi ve şefkat bağışlarınız alınır.
5 dk da sevap kazandırılıp hemen teslim edilir.
Sıhhatler olsun bonuscum tez iyiles inşallah :)
valla yemekten sonra çok uykum geldi uykumla savaşıyorum
Siz nörüyonuz kayserili misiniz yoksa
Duydum ki sen bı gayserili geliniymişsin,bende bı gayserili olarak sana boşa canım kaynamamisti diyor ve gidiyorum
Nevale ve soğuk
Sıcacığım aslında inanmazsan aha dayıya sor
K Kendinisevenbirii
Sıcak mısın soğuk musun ben ne biliyim ameceyeşin bilir onuesine git sor bakiyim o ne cevap verecek
İyi de hangi malzemeleri çoğaltmam lazım. Zaten 4 tane yumurta olacak. Ee baska
Süt siviyag fln varsa işte canım bunları cogaltirsin,bı şekilde dikdörtgen borcama göre ayarlarsin

Ya cok guldumm sende tsetturlusun dimi basortumu olabildikce geriden yapip gittim fotografci demesin mi basortu bu sekil yuzune gitmemis soyle yapsaydin boyle yapsaydin diye ... dedim herkes olabildikce yuze basortuyu geriden yapmak gerektgni soyluyordu ondan boyle yaptm bende .... sanki cok merakliydim ay parcasi gbi yuzum ciksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…