- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.161
Nasıl olsa konuşmaz diyip yoldan geçeni çevirmişlerdir
O an sinirden ağladım sonra geçti gitti düğüne falan gitmeyecektim aslnda sonra salona gittik hemen yanıma gelmiş roos yanımıza gel diye güle güle gelmiycemdedm bn burda iyiyim dedm bozulduhem üüzüüldüm en çok da kızdıım.!
Bunlar nye böyle yapıyolar ya güzel güzel geçinip gitmek varken. Hep bi polemik olay. Bide hamilesin ya yazık yanii onu da düşünmeden. Canım Rosuum
Psikolojilerii bozuk bunların hepsininn valla. Üzülmee ağlama da. Boşver.
Valla bizimki azcik anlıyor ama yine de kendine vermiyir
Allah onu ikinci geliniyle yapacak yapacağını
Ben kp e dedim ama kaynimda oradaydı dedm daha sen evleneceksin dur dedm o günleri iple bekliyorm dedm hepsi gülüyoraynen ben de öyle düşünüyorum:) :) benimkide Allah'tan belasini bulacak ikincidekeşke daha cok kunlasaydi
Düşünmeye çalışıyorum ama gülme geliyorHepsi akraba, adam kimin kime düşman olduğunu bilmiyor :)) bizim hakim de komik, şiveli konuşan bir adam
Mahkeme salonunun halini düşün yani :)
Düşünmeye çalışıyorum ama gülme geliyor
Naydi pınar ben gideyim de tessm bekler
Bizim sümüklüden çok daha iyiGüzel mi beğendin mi?
Bizim sümüklüden çok daha iyi
Rizzolimiydi ne o öyle ya
Ben ne dedim sankiRizzoli şimdiki be
Öbürü meave :))
Nasıl sinir oldum şimdi onlara yaoooooben de bi kahve iceyim diyorum :) çayı biraz önce bitirdiler. ama bana yetmedi
eserekliiO an sinirden ağladım sonra geçti gitti düğüne falan gitmeyecektim aslnda sonra salona gittik hemen yanıma gelmiş roos yanımıza gel diye güle güle gelmiycemdedm bn burda iyiyim dedm bozulduen iyi cvp oydu ona
Evet hepsi bozuk maalesef :)
ahahahaaKız bu mahkemede duruşmaya ilk defa çıktım zaten, daha aşırı komik birşey olmadı
Eski mahkemem zaten sıkıcıydı, taraflar gelmiyordu pek vekilleri katılıyordu :)
Ama mesela bugün tanık diye getirdikleri adamın davadan haberi yoktu. Yani mesela bir aile var, iki grup birbirine düşman
Adamı tanık diye getirmiş bir taraf, ama tanık diğer tarafa şahitlik ettiöbürleri kızıyor, sinirleniyor filan onlara gülesim geldi
Ayy o biometrik resmi hiç deme zaten, motor gibi kafan var nasıl çıkmışsın öyle diye kaç gün güldü esimben kendim hallediyorum genel bakimi
Kas icinde ayda 1 gidiyorum yeni aldirdim bende gecen hafta biometrik resim cekilcektim diye bide ozendim amannn resmi bi gorsen ne kadar ozenmis dersindana gbi surat cikiyo yaaa
Sıhhatler olsun bonuscumHayırlı akşamlar
Hanımların dikkatine!
Hacamat gazisi ayağınıza geldi. Sevgi ilgi ve şefkat bağışlarınız alınır.
5 dk da sevap kazandırılıp hemen teslim edilir.
Duydum ki sen bı gayserili geliniymişsin,bende bı gayserili olarak sana boşa canım kaynamamisti diyor ve gidiyorumvalla yemekten sonra çok uykum geldi uykumla savaşıyorum
Siz nörüyonuzkayserili misiniz yoksa
Sıcak mısın soğuk musun ben ne biliyim amecey
Süt siviyag fln varsa işte canım bunları cogaltirsin,bı şekilde dikdörtgen borcama göre ayarlarsinİyi de hangi malzemeleri çoğaltmam lazım. Zaten 4 tane yumurta olacak. Ee baska
oooooben de bi kahve iceyim diyorum :) çayı biraz önce bitirdiler. ama bana yetmedi
Onun eserekligini opsinlereserekliiiyii yapmışsıın Rosuuum
ahahahaa
Ya cok guldumm sende tsetturlusun dimi basortumu olabildikce geriden yapip gittim fotografci demesin mi basortu bu sekil yuzune gitmemis soyle yapsaydin boyle yapsaydin diye ... dedim herkes olabildikce yuze basortuyu geriden yapmak gerektgni soyluyordu ondan boyle yaptm bende .... sanki cok merakliydim ay parcasi gbi yuzum ciksinAyy o biometrik resmi hiç deme zaten, motor gibi kafan var nasıl çıkmışsın öyle diye kaç gün güldü esimbıde bende süslenip puslenip gitmistim
Sıhhatler olsun bonuscumtez iyiles inşallah :)
Duydum ki sen bı gayserili geliniymişsin,bende bı gayserili olarak sana boşa canım kaynamamisti diyor ve gidiyorum
Sıcak mısın soğuk musun ben ne biliyim ameceyeşin bilir onu esine git sor bakiyim o ne cevap verecek
Süt siviyag fln varsa işte canım bunları cogaltirsin,bı şekilde dikdörtgen borcama göre ayarlarsin
gerçekten :)) Tosi peki şimdi onun yalancı şahit olduğu belli oluyo ya hanii artık bağırmış resmen öyle olduğunuInsanlar çıldırmış, kafayı yemiş :))
Opsinler derken küfür anlamndaemin misiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?