- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.541
Ne demek canım
Benim büyük oğlan artık isyan etti, yeter doğum günümde oyuncak istiyorum artık, hrp kıyafet alıyorsunuz diye
Geçen yıldan beri oyuncak artık, zeka oyunları seviyor öyle şeyler almıştık, o büyük tabi. Küçüğün aklı fikri kumandalı araba, robot, araba
Çünkü ben sen, sen ben rossNedense hiç şaşırmadım
Way arkadaş ne ultraymış yaGözümdeki ultra yönün aynı demekki
Kesinlikle oyuncak sevmeyen çocuk yokYa bilemedim ben de hani, ihtiyacı var mı yok mu onu bile bilmiyorum o yüzden ne alacağımı bilemedim
Ama güzel bir oyuncak mutlu eder sanırım daha küçük çünkü
AhahhahÇünkü ben sen, sen ben rossçocuklar da aynı işte
Avatar da mihtişim (kral şakir, necati remzi tarzı) olmuş
Ross girme kanıma evde kocam burda senAhahhah
Tisikkirler canmm
Gerçekten şaşırmıyorum bazı şeylere :)
Bak sana diyorm üçüncü senin kız olcak yap şu üçüncüyü
Benim başımın altından çıkmayan bir bu kalmıştı zatenWay arkadaş ne ultraymış yahahahaaha
tamam yapmıyorum yaaaa yapmıyorum yaaaaa
neden bir şey yapmadın derlerse limonsuz çay yaptırmadı dicem
Ayyy kızın olsa ne güzel de saçlarını orerdinRoss girme kanıma evde kocam burda sen
Yaşın musait sonra ah vah dersin bak hazır buyumsler neden bekliyorsunRoss girme kanıma evde kocam burda sen
İşte büyüdüler canım rahata erdimYaşın musait sonra ah vah dersin bak hazır buyumsler neden bekliyorsun
Bir kızımız olsa saçlarını orsek orsek tarasak güzel güzel giydirsek iyice düşün bnce
Erkek olursa neresini öreyimAyyy kızın olsa ne güzel de saçlarını orerdin
Benmkiler de öyle daha yeni uyanmadan uyuyorlarİşte büyüdüler canım rahata erdimbenim küçük daha yeni kesintisiz uyumaya başladı düşün. Hem kız olmazsa nolacak
Çok fesat yorum yapardım ama neyseErkek olursa neresini öreyim
Yapma yapmaÇok fesat yorum yapardım ama neyse
Hhhahajashhzhdjsjsnsjshsj
:dYapma yapmaeşimin tanıştığımızda saçı uzundu bağlıyordu, annesine bazen ördürürmüş, kp gıcık olurmuş kızının saçını ör ör diye
Ya kv min kız sayısı az oğlu çok, benim de olmaz
Yazık.Polislere filan meraklıymış şimdi öğrendim, polisli birşeyler alayım bari araba gibi filan
Yazık.
İnşallahhhh bu yanlış yoldan döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?