- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.621
Şeytani arada dinlemek lazm güzel şeyler söylüyorkız annesi geldi gitti gene devreleri yandi huyu suyu değişti. seytan diyo al balkondan aşağı at gitsin
Yaa kız bu numaralı cinsiyeti de yeni duydumBenByNkoaLa a wp dan cinsiyet testi yaptım aylar evvel.
Bak iki sayı söylicem birini tut dedim. Söylediğim sayıdan birini kız diğerini erkek diye niyetlendim.
3 kez tekrarladım farklı sayılarla.
Her defasında kız olarak tuttuğum sayıyı seçti
Ben bebeğin cinsiyetini söyleyeli 3 ay oldu
Hahaha kız yanlışlıkla adamı rüya müya derken çarpma da uykusundaGeçen ruyamda adamı çarpılmış gördüm
Diyorm ki dikkat et carparim
Hahaha hahaha hak
Bnce biraz korkuyor
Evlat gibi evlat,
Miniğimi topiğin fahri kertenkelesi seçiyorum
Ben sana diyorum. Şifayı yanlış yerde arıyorsun. Şifan bendeSenin gbi kimse bilemedi doktorlar bile anlamadı beee sarı manolyam
Bak benim domestosla işim yok rüyalarım ne kadar mikemmel. Pasaklılık candır gerisi heyecandırHahahahajbaj
Bende çok anormal görürüm ama bu kdr Domestos skmaya normal bizim ruyalarimiz
DeğilOynanamamsi mümkün mi
Vardı vardı yamulası vardı yerinde bir karar olmuşBakmadım ben onunkini gerçek hayatta yamulttum
Ahahahah
İnşaallah canim,Bebecikler gelecek bebecikler
Kontrolden sonra yaz bize mutlaka ♥
Onunkine gerek yok güzelim onun bebegi erkek olacak ben yıllar öncesinden bildimYaa kız bu numaralı cinsiyeti de yeni duydumne güzelmiş o öyle bıçak makas gibi
Dur sen şimdi bunu dediğin iyi oldu,sen hamile kalırsan bu yöntemle sayı tuttururuz sana dacinsiyeti kaç ay evvelden biz söylemiş oluruz sana da insallaaahh
Hahaha kız yanlışlıkla adamı rüya müya derken çarpma da uykusunda
İvet onlar varAhhahaha
Yağcoz
Peros
Guldal
Bunlar da mı yok hee bunlar da mı yok
Yok ya hiç tavlama hissiyatı yok şu sıralar bende be nego,olmasa da olurSen tavlarsın onu tatlı dilinle
Bence çok mantıklı bir düşünce
Şeytani arada dinlemek lazm güzel şeyler söylüyor
Ne oldu ki sana, niye böyle neşen yokYok ya hiç tavlama hissiyatı yok şu sıralar bende be nego,olmasa da olur
Yaa kız bu numaralı cinsiyeti de yeni duydumne güzelmiş o öyle bıçak makas gibi
Dur sen şimdi bunu dediğin iyi oldu,sen hamile kalırsan bu yöntemle sayı tuttururuz sana dacinsiyeti kaç ay evvelden biz söylemiş oluruz sana da insallaaahh
Hahaha kız yanlışlıkla adamı rüya müya derken çarpma da uykusunda
Şifayı sende buldum benBen sana diyorum. Şifayı yanlış yerde arıyorsun. Şifan bende
Bak benim domestosla işim yok rüyalarım ne kadar mikemmel. Pasaklılık candır gerisi heyecandır
Değil
Vardı vardı yamulası vardı yerinde bir karar olmuş
Yaa siz anlaşıp olayı bitirip geliyorsunuz ama anasını satiyim biz de cinsiyet tahmin etcektik ama dahaOnunkine gerek yok güzelim onun bebegi erkek olacak ben yıllar öncesinden bildim
Bana belli olmaz carpabilirm carpmayadabilirm
ay kusum yaaabu kıs bitsin de oyun grubuna da ver annesi:) hem krese hazırlık olur hem yaşıtlarıyla daha aktifler :)
inşallah hep böyle güzel devam ederemmeden uyumaya alışmak bi hafta falan sürüyo kuzum genelde:)
Yaa çok duygulandım, çok düşüncelisinbana sonsuz destek veren siz sevgili dostlarim desteğinizi asla unutmam:) kocamı atarken ayağına bi ip bağlayıp kağıda isimlerinizi etiket yapcam
Evet gurur duyuyoruztopigin de ilk kabul gören erkek üyesi o zaman
SebepYok ya hiç tavlama hissiyatı yok şu sıralar bende be nego,olmasa da olur
Hiç kimse adımı böyle baykirircasina yazmamisti çok duygulandımbana sonsuz destek veren siz sevgili dostlarim desteğinizi asla unutmam:) kocamı atarken ayağına bi ip bağlayıp kağıda isimlerinizi etiket yapcam
Neden nolduYok ya hiç tavlama hissiyatı yok şu sıralar bende be nego,olmasa da olur
Ne kadr on gorulu insanlarız biz böyle çocuğunuzun cinsiyetni bile hissedip biliyoruzByNkoaLa da bana yaptı tabi biz Geyşayla o zaman daha denemelere başlamamıştık.
Benim oğlum olacağına aşırı inandığı için kendi testinin güvenilirliğini bende denedi.Sen hep oğlanı tutarsan tamam benim ki de doğrudur testin çalışıyor derim o zaman dedi.
Ne oldu biliyor musun.
Hep oğlanı tuttum
Ama evet hamileyken bidaha yapın bana
Hamile kal bende Sana yapacağım. Benim testler çok güvenilir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?