Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rossumm gözünüz aydın diyelim biz şimdiden canım inşallah kızdır o kız bide 10 gün durup başka doktora gitsen olmaz mı ya belki net gösterir bir ayı beklemeden

Aslında babalar cinsiyeti belli değilken rüyada görürlermis derler,senin eşin hiç demiyo mu rüya gördüm kızımız oluyomus fln diye
Canım hoşgeldin, inşallah eşin erken gelsin de, sen etiket yapıp git önemli değil bide kurs çıktı başına,belki hamile kalırsan müdürle konuşup bu durumu bitirirsin

Büşom şimdi şöyle oluyorur hemen açıklıyorum
Benim geyşam normalde 1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyordu. ( ah o eski güzel günler), şimdi 2 gün çalışıp 1 gün izin yapıyor (yeni çirkin günler)
Bende geyşamın izin günlerinde topiğe gelmiyorum. Çok az vakit geçirmeye fırsat bulduğumuz için geyşanın izin günleri topikteki tatil günlerim
Dün geyşam izinliydi ondan gelemedim.
Geldiğim günlerde de işte eve anca varıp anca geliyorum
Çalışmalar ne zaman başlayacak bakalım

tenhada kıstırıp aglattim tansiyonunu fırlatıp eline verdim cici. kendi göz yaşında bogdum onu
manyağın önde gideni ne deyim bugün gittiler çok şükür:)
Allah
Ağlattın mı kız cidden şamdanım. Neler yaşandı

yaaaa masallah ne kadar güzel olmuş kuzum:) kızın da maşallah bak hiç ugrastirmadi hep böyle gider inşallah annesi

korktuğun kadar kötü olmadi demi

İnsallah kuzum. Evet şükürler olsun ben hep arkadaşlarımı hatırlıyorum eskiden, gelip is yerinde aglarlardi. Oglum agladi arkamdan aklim onda kaldı diyordu bir tanesi. Hep dedim arkamdan aglayacak ama simdilik olmadı şükür. Biraz daha aklı erince belki zorlaşır ama şu an iyiyiz çok şükür. Gündüzleri uyumuyor meme emmeden tek sorun o su an, zorluyormus biraz babaannesini. İnşallah sen de kolayca atlatirsin.

Benmki horlamaktan fosurfosur uyumaktan rüya mı görür
Hangisini gördü acaba

Allah
Ağlattın mı kız cidden şamdanım. Neler yaşandı

kocam telefonu birak diye sizleniyo cici uzun uzun uzun uzun yazar etiketlerim herkesi:)

ama çok aglattim pisman değilim yine olsa çok daha fazla aglatirim

Benmki horlamaktan fosurfosur uyumaktan rüya mı görür
Hangisini gördü acaba
Hahah yaa azicikta feragat etsin horlamadan, bı sakince rüya gorsun,ona odaklansin söyle de zorla rüya gordurecez adama nasıl kız cikartacagimizi şaşırdık cinsiyeti

Hoşbuldum seksü şempazem
Kursum ocağa kadar pıtırcığım. Aralık sonu bitecek.
O yüzden hamile kalsam da dişimi sıkacağım.
Vermem gereken 64 saat var. Haftada 2 saat versem Nisanda falan biter.
O yüzden haftada 10 saat veriyorum ki gebe kalırsam biran önce bitsin diye.
Bu performans ile devam edersem ocak başı bitiyor.

kocam telefonu birak diye sizleniyo cici uzun uzun uzun uzun yazar etiketlerim herkesi:)

ama çok aglattim pisman değilim yine olsa çok daha fazla aglatirim
Çok bi ağlayası vardı açıkçası onun şamdanım şimdi ne yalan söyleyeyim
Tamam sen müsait zamanda anlatırsın. Kocacığını bekletme

İyi bari canım aynen biraz dişini sikarsan inşallah tez biter kurtulursun

Hahah yaa azicikta feragat etsin horlamadan, bı sakince rüya gorsun,ona odaklansin söyle de zorla rüya gordurecez adama nasıl kız cikartacagimizi şaşırdık cinsiyeti
Genelde ruyaci benmdir
En çok rüyayı ben görürüm sonra bir de bnmle dalga geçer
Ne biçim bilincaltin var diye
Nerde yaaiyin neyin kafasindasin falan der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…