- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.581
Rossumm gözünüz aydın diyelim biz şimdiden canım inşallah kızdır o kızKizlar ben geldimmmmm
Daha üç buçuk aylık olduğu için net bişey demedi ama kız gbi duruyor dedi bnm gözlerim doldu küçük oğlan tüh Yaaa hadi beee diye tepki vererek hepimizi güldürdü bir ay sonra daha net belli olur ama çıkıntı görmüyorum dedi ins değişmez Yaaa
B Brunello Cicinelli
kk birinci noteri
K Kendinisevenbirii
Nego
@Amecey
I inessa armand
@_Gulnihal_
@Bonus
@mehlikanur
@BUSR4
@patilibirhayat
Ayy başka etiketlemeyi unuttuğum varsa özür dilerm
Aklıma gelenleri yazdm
Canım hoşgeldin, inşallah eşin erken gelsin de, sen etiket yapıp git önemli değilKertenkelelerim ben geldim ama toplu etiket yapsam mı yapmasam mı kararsızlığı içindeyim. Geyşamın bugün 8 de çıkma ihtimali var, etiket yapıp kaçmış olmak istemiyorum gelince. Sizce gelir mi ki 8 de. Yoksa yine hayaller hüsran mı olurSizce bu umutta söner mi? Bence söner.
En iyisi etiketimi yapayım. Şuan kendi kendimi ikna ettim
Pazartesiden itibaren kursum başladı söylemiştim daha önce başlayacağını.. Her gün çıkışta 2 saat matematik kursu veriyorum, müdürzedeyim
Hafta içi hergün 8 ders..
Haliyle 5 e doğru evde oluyorum artık. Üst değiş yemek hazırla derken girişlerim de ondan daha geç oluyor artık
Onun dışında üremeye çalışıyorum
Patilim sormuşsun belirti falan var mı diye. Sanırım bir çeşit histeriye kapıldım. Karnım ağrıyor. Yalnız korunmasız ilk münasebetin ertesi gününden beri karnım ağrıyor. Bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde, hayır olursa komik değil çünkü
Neyse sizler de ne var ne yok bakalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Büşom şimdi şöyle oluyorur hemen açıklıyorumSen nerdesin
Ay canımm yoğunlaşmışsınn demek ondan giremedin bende dedim bu kız bizi davet etti geldik sonra bir anda gitti nerelerde
Ay vallahi iş güç hiçbir farklı şey yok bende çalışmalara başlamak için regl bitmesini bekliyorumhemen ertesi gününden karın ağrımasını bilemedim daha tecrübeli ve hamiş arkadaşlar yorumlasın
Allahtenhada kıstırıp aglattim tansiyonunu fırlatıp eline verdim cici. kendi göz yaşında bogdum onu
manyağın önde gideni ne deyimbugün gittiler çok şükür:)
yaaaa masallahne kadar güzel olmuş kuzum:) kızın da maşallah bak hiç ugrastirmadi hep böyle gider inşallah annesi
korktuğun kadar kötü olmadi demi
Benmki horlamaktan fosurfosur uyumaktan rüya mı görürRossumm gözünüz aydın diyelim biz şimdiden canım inşallah kızdır o kızbide 10 gün durup başka doktora gitsen olmaz mı ya belki net gösterir bir ayı beklemeden
Aslında babalar cinsiyeti belli değilken rüyada görürlermis derler,senin eşin hiç demiyo mu rüya gördüm kızımız oluyomus fln diye
Canım hoşgeldin, inşallah eşin erken gelsin de, sen etiket yapıp git önemli değilbide kurs çıktı başına,belki hamile kalırsan müdürle konuşup bu durumu bitirirsin
Bebecikler gelecek bebeciklerYok cicimmyarın kontrolüm var. İnşaallah güzel şeyler duyarım. Yüreğim hop oturup hop kalkıyor. Çok tuhaflastim ben.
Allah
Ağlattın mı kız cidden şamdanım. Neler yaşandı
Kertenkelelerim ben geldim ama toplu etiket yapsam mı yapmasam mı kararsızlığı içindeyim. Geyşamın bugün 8 de çıkma ihtimali var, etiket yapıp kaçmış olmak istemiyorum gelince. Sizce gelir mi ki 8 de. Yoksa yine hayaller hüsran mı olurSizce bu umutta söner mi? Bence söner.
En iyisi etiketimi yapayım. Şuan kendi kendimi ikna ettim
Pazartesiden itibaren kursum başladı söylemiştim daha önce başlayacağını.. Her gün çıkışta 2 saat matematik kursu veriyorum, müdürzedeyim
Hafta içi hergün 8 ders..
Haliyle 5 e doğru evde oluyorum artık. Üst değiş yemek hazırla derken girişlerim de ondan daha geç oluyor artık
Onun dışında üremeye çalışıyorum
Patilim sormuşsun belirti falan var mı diye. Sanırım bir çeşit histeriye kapıldım. Karnım ağrıyor. Yalnız korunmasız ilk münasebetin ertesi gününden beri karnım ağrıyor. Bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde, hayır olursa komik değil çünkü
Neyse sizler de ne var ne yok bakalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
@trncysl
Hahah yaa azicikta feragat etsin horlamadan, bı sakince rüya gorsun,ona odaklansin söyle deBenmki horlamaktan fosurfosur uyumaktan rüya mı görür
Hangisini gördü acaba
Hoşbuldum seksü şempazemRossumm gözünüz aydın diyelim biz şimdiden canım inşallah kızdır o kızbide 10 gün durup başka doktora gitsen olmaz mı ya belki net gösterir bir ayı beklemeden
Aslında babalar cinsiyeti belli değilken rüyada görürlermis derler,senin eşin hiç demiyo mu rüya gördüm kızımız oluyomus fln diye
Canım hoşgeldin, inşallah eşin erken gelsin de, sen etiket yapıp git önemli değilbide kurs çıktı başına,belki hamile kalırsan müdürle konuşup bu durumu bitirirsin
Çok bi ağlayası vardı açıkçası onun şamdanım şimdi ne yalan söyleyeyimkocam telefonu birak diye sizleniyo cici uzun uzun uzun uzun yazar etiketlerim herkesi:)
ama çok aglattimpisman değilim yine olsa çok daha fazla aglatirim
İyi bari canım aynen biraz dişini sikarsan inşallah tez biter kurtulursunHoşbuldum seksü şempazem
Kursum ocağa kadar pıtırcığım. Aralık sonu bitecek.
O yüzden hamile kalsam da dişimi sıkacağım.
Vermem gereken 64 saat var. Haftada 2 saat versem Nisanda falan biter.
O yüzden haftada 10 saat veriyorum ki gebe kalırsam biran önce bitsin diye.
Bu performans ile devam edersem ocak başı bitiyor.
Genelde ruyaci benmdirHahah yaa azicikta feragat etsin horlamadan, bı sakince rüya gorsun,ona odaklansin söyle dezorla rüya gordurecez adama nasıl kız cikartacagimizi şaşırdık cinsiyeti
Sende de mi ayni durum
Sızlansın kocan haketti boş verkocam telefonu birak diye sizleniyo cici uzun uzun uzun uzun yazar etiketlerim herkesi:)
ama çok aglattimpisman değilim yine olsa çok daha fazla aglatirim
Bugün delirdim sanirmNoldu kız deli deli bir fena bakıyorsun seksü ve haşmetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?