Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inşallah hayırlı haberler gelir

ben çok yoğunum gelemiyorum pek...
geçmiş olsuna gelenlerim var...
Araç kullanmak yasak eşime ameliyatından dolayı bir süre...
çocukları getir götürle geçiyor günüm

Yaa siz anlaşıp olayı bitirip geliyorsunuz ama anasını satiyim biz de cinsiyet tahmin etcektik ama daha
Ahhaahahahahahshah
Ama o zaman bu topik yoktu biz bunu konuştuğumzda
Bnmkinde vardı da kaytan biyikliminkinde yoktu biz o ara pek gelmiyorduk

Ne oldu ki sana, niye böyle neşen yok
Tüp bebek tedavisi bizde kalıcı etkiler bıraktı sanirim o zmndan beri pek mutlu değiliz sanki malum şeyde,ondan mütevellit kaçıp duruyom yani bakalım ne zmna kadar sürecek, işte öyle
Evet anlattı az önce baştan kesti Ross erkek olacak diyip desene orta da fol yok yumurta yokken belirlemis bize bişey bırakmamışsiniz siz bizde heyecanlanalim cinsiyet tahmin etcez diye

Hayra alamet midir sultanım ben bir korktum açıkçası
Yaa siz anlaşıp olayı bitirip geliyorsunuz ama anasını satiyim biz de cinsiyet tahmin etcektik ama daha
RosSsS beni ilk tanıdığından beri erkek anasına benzetiyor. Oğlun olcak diyor
Kız ByNkoaLa benim tipimde kaynanalık mı var yoksa.
Varsa söyle estetik olayım

Ne ameliyatı oldu kuzum çok geçmiş olsun

Kesin birşey isteyecek inanma

Olmaz hamile kalırsam bidaha denemeniz lazım
Nasıl kalıcı etki bıraktı

Olmaz hamile kalırsam bidaha denemeniz lazım
Nasıl kalıcı etki bıraktı
Tamam sen yeter ki kal da biz yeniden cinsiyet tahminlerini sıralayalım şarj 5e düştü canım sonra gelirim insallah hala elektrikler yok

Anladım canım, zaman lazım tabi. Eskisi gibi olursunuz yeniden, çok da içine atma açık açık konuş eşinle belki iyi gelir

Tamam sen yeter ki kal da biz yeniden cinsiyet tahminlerini sıralayalım şarj 5e düştü canım sonra gelirim insallah hala elektrikler yok
Hayda, ☹
Tamam şarjın bitmesin ama sonra gelip yaz bakalım neyin var senin..
Üzdün şimdi

Ruyalarimin bedelini ödeyeceksin erkek çocuğun olacak eyyy ulu kadin bunu kabullen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…