- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.641
Kertenkelelerim ben geldim ama toplu etiket yapsam mı yapmasam mı kararsızlığı içindeyim. Geyşamın bugün 8 de çıkma ihtimali var, etiket yapıp kaçmış olmak istemiyorum gelince. Sizce gelir mi ki 8 de. Yoksa yine hayaller hüsran mı olurSizce bu umutta söner mi? Bence söner.
En iyisi etiketimi yapayım. Şuan kendi kendimi ikna ettim
Pazartesiden itibaren kursum başladı söylemiştim daha önce başlayacağını.. Her gün çıkışta 2 saat matematik kursu veriyorum, müdürzedeyim
Hafta içi hergün 8 ders..
Haliyle 5 e doğru evde oluyorum artık. Üst değiş yemek hazırla derken girişlerim de ondan daha geç oluyor artık
Onun dışında üremeye çalışıyorum
Patilim sormuşsun belirti falan var mı diye. Sanırım bir çeşit histeriye kapıldım. Karnım ağrıyor. Yalnız korunmasız ilk münasebetin ertesi gününden beri karnım ağrıyor. Bu kadar erken bir belirti olamaz herhalde, hayır olursa komik değil çünkü
Neyse sizler de ne var ne yok bakalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
B blossom-
AhhaahahahahahshahYaa siz anlaşıp olayı bitirip geliyorsunuz ama anasını satiyim biz de cinsiyet tahmin etcektik ama daha
Tüp bebek tedavisi bizde kalıcı etkiler bıraktı sanirimNe oldu ki sana, niye böyle neşen yok
Evet anlattı az önce baştan kesti Ross erkek olacak diyip deseneByNkoaLa da bana yaptı tabi biz Geyşayla o zaman daha denemelere başlamamıştık.
Benim oğlum olacağına aşırı inandığı için kendi testinin güvenilirliğini bende denedi.Sen hep oğlanı tutarsan tamam benim ki de doğrudur testin çalışıyor derim o zaman dedi.
Ne oldu biliyor musun.
Hep oğlanı tuttum
Ama evet hamileyken bidaha yapın bana
Hamile kal bende Sana yapacağım. Benim testler çok güvenilir bak
Hayra alamet midir sultanım ben bir korktum açıkçasıŞifayı sende buldum ben
Senin rüyalar tam bir harikazade bayiliyorm bilinçaltına
Ben o kdr güzel rüya gormedm bizimkiler seninkinin yanında daha pasaklı kalıyor
Çok şükür iyi bu ara pasta aldircam aldirttim aldirriyorm
Artık hep beni dinleyecekmis bugün öyle dio
RosSsS beni ilk tanıdığından beri erkek anasına benzetiyor. Oğlun olcak diyorYaa siz anlaşıp olayı bitirip geliyorsunuz ama anasını satiyim biz de cinsiyet tahmin etcektik ama daha
Ne ameliyatı oldu kuzum çok geçmiş olsuninşallah hayırlı haberler gelir
ben çok yoğunum gelemiyorum pek...
geçmiş olsuna gelenlerim var...
Araç kullanmak yasak eşime ameliyatından dolayı bir süre...
çocukları getir götürle geçiyor günüm
Şifayı sende buldum ben
Senin rüyalar tam bir harikazade bayiliyorm bilinçaltına
Ben o kdr güzel rüya gormedm bizimkiler seninkinin yanında daha pasaklı kalıyor
Çok şükür iyi bu ara pasta aldircam aldirttim aldirriyorm
Artık hep beni dinleyecekmis bugün öyle dio
Yani seksüyük diye sorunsuz degilikNeden noldu
Olmaz hamile kalırsam bidaha denemeniz lazımTüp bebek tedavisi bizde kalıcı etkiler bıraktı sanirimo zmndan beri pek mutlu değiliz sanki malum şeyde,ondan mütevellit kaçıp duruyom yani bakalım ne zmna kadar sürecek, işte öyle
Evet anlattı az önce baştan kesti Ross erkek olacak diyip deseneorta da fol yok yumurta yokken belirlemis bize bişey bırakmamışsiniz siz bizde heyecanlanalim cinsiyet tahmin etcez diye
Hayra alamet midir sultanım ben bir korktum açıkçası
RosSsS beni ilk tanıdığından beri erkek anasına benzetiyor. Oğlun olcak diyor
KızByNkoaLa benim tipimde kaynanalık mı var yoksa.
Varsa söyle estetik olayım
Yani seksüyük diye sorunsuz degilikyeni anlamış olsakta
Tamam sen yeter ki kal da biz yeniden cinsiyet tahminlerini sıralayalımOlmaz hamile kalırsam bidaha denemeniz lazım
Nasıl kalıcı etki bıraktı
Anladım canım, zaman lazım tabi. Eskisi gibi olursunuz yeniden, çok da içine atma açık açık konuş eşinle belki iyi gelirTüp bebek tedavisi bizde kalıcı etkiler bıraktı sanirimo zmndan beri pek mutlu değiliz sanki malum şeyde,ondan mütevellit kaçıp duruyom yani bakalım ne zmna kadar sürecek, işte öyle
Evet anlattı az önce baştan kesti Ross erkek olacak diyip deseneorta da fol yok yumurta yokken belirlemis bize bişey bırakmamışsiniz siz bizde heyecanlanalim cinsiyet tahmin etcez diye
Hayda, ☹Tamam sen yeter ki kal da biz yeniden cinsiyet tahminlerini sıralayalımşarj 5e düştü canım sonra gelirim insallah hala elektrikler yok
Kızlar geyşam geliyor
Geyşam geliyor
Geyşam geliyor
Geyşam geliyorrrrrrr
Hadi ben kaçtım
Ver ver eksikti bugun zaten diyodum ben de ne eksikGünlük gömülme dozunu da verdim
Ruyalarimin bedelini ödeyeceksin erkek çocuğun olacak eyyy ulu kadin bunu kabullenHayra alamet midir sultanım ben bir korktum açıkçası
RosSsS beni ilk tanıdığından beri erkek anasına benzetiyor. Oğlun olcak diyor
KızByNkoaLa benim tipimde kaynanalık mı var yoksa.
Varsa söyle estetik olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?