- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.601
Mum yak romantik romantik tek başına kocanı düşünAy elektrikler gitti şarjım 27 ve evde tekim
Hahah o biçim bilinçaltım var bak bey kork benden deseydinGenelde ruyaci benmdir
En çok rüyayı ben görürüm sonra bir de bnmle dalga geçer
Ne biçim bilincaltin var diye
Nerde yaaiyin neyin kafasindasin falan der
BenHahah yaa azicikta feragat etsin horlamadan, bı sakince rüya gorsun,ona odaklansin söyle dezorla rüya gordurecez adama nasıl kız cikartacagimizi şaşırdık cinsiyeti
Geçen ruyamda adamı çarpılmış gördümHahah o biçim bilinçaltım var bak bey kork benden deseydin
Çok bi ağlayası vardı açıkçası onun şamdanım şimdi ne yalan söyleyeyim
Tamam sen müsait zamanda anlatırsın. Kocacığını bekletme
Senin gbi kimse bilemedi doktorlar bile anlamadı beee sarı manolyamBenByNkoaLa a wp dan cinsiyet testi yaptım aylar evvel.
Bak iki sayı söylicem birini tut dedim. Söylediğim sayıdan birini kız diğerini erkek diye niyetlendim.
3 kez tekrarladım farklı sayılarla.
Her defasında kız olarak tuttuğum sayıyı seçti
Ben bebeğin cinsiyetini söyleyeli 3 ay oldu
Ayy cidden bayılazaam, kız benim de çok rüya görmem meşhurdur, hem de anormal rüyalarGenelde ruyaci benmdir
En çok rüyayı ben görürüm sonra bir de bnmle dalga geçer
Ne biçim bilincaltin var diye
Nerde yaaiyin neyin kafasindasin falan der
Her zaman beni gördüğünde her yerin ayrı oynar sultanım bilirimBugün delirdim sanirm
Seni görünce Kasım gözüm ayrı oynuyor
Darısı bizeEvet ama geri geldi bizim
Yani bu dediğinde ne biliyim negoMum yak romantik romantik tek başına kocanı düşün
HahahahajbajAyy cidden bayılazaam, kız benim de çok rüya görmem meşhurdur, hem de anormal rüyalar
Sahi gülom.Geçen ruyamda adamı çarpılmış gördüm
Diyorm ki dikkat et carparim
Hahahahshshshaj
Bnce biraz korkuyor
Oynanamamsi mümkün miHer zaman beni gördüğünde her yerin ayrı oynar sultanım bilirim
İnsallah kuzum. Evet şükürler olsun ben hep arkadaşlarımı hatırlıyorum eskiden, gelip is yerinde aglarlardi. Oglum agladi arkamdan aklim onda kaldı diyordu bir tanesi. Hep dedim arkamdan aglayacak ama simdilik olmadı şükür. Biraz daha aklı erince belki zorlaşır ama şu an iyiyiz çok şükür. Gündüzleri uyumuyor meme emmeden tek sorun o su an, zorluyormus biraz babaannesini. İnşallah sen de kolayca atlatirsin.
Bakmadım ben onunkini gerçek hayatta yamulttumSahi gülom.
Bak demiştim rüyada ağız yamulması ne demek diye
Baktın mı
Sen tavlarsın onu tatlı dilinleDarısı bize
Yani bu dediğinde ne biliyim negokocam görse tek başına mum ışığında oturuyon, duvarlara kapılara mi halleniyon şimdi de ben bittim de der,bilmez ki kendini düşündüğümü ,
Evlat gibi evlat,çok hayırlı evlat yetistirmisim baba uyut beni diye aldi götürdü babasini
rahat rahat takilirim biraz daha:)
Benim Domestosum yok kiHahahahajbaj
Bende çok anormal görürüm ama bu kdr Domestos skmaya normal bizim ruyalarimiz
Sızlansın kocan haketti boş ver
AhhahahaBenim Domestosum yok ki
Benim Domestos um yok
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Bence çok mantıklı bir düşüncekız annesi geldi gitti gene devreleri yandi huyu suyu değişti. seytan diyo al balkondan aşağı at gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?