- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.841
Ne ameliyatı oldu kuzum çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşsin de sende dinlen ya:)teşekkür ederim canım
Bel fıtığı ameliyatı,2 hafta önce oldu...
Günden güne iyileşiyor
Wouwww
O zaman gerçekten düğün var
Valla anlayabiliyorm bazı insanların sesi miymiy olup insni cileden çıkartabiliyorya valla çok yoruldum oturduğum yerde beynimi yordular bik bik bik kadının seside kötü mikrofondan beynimin içinde yankılandı
Bir an önce iyileşsin de sende dinlen ya:)
Valla anlayabiliyorm bazı insanların sesi miymiy olup insni cileden çıkartabiliyor
Kendine bı kahve yap ve başını dinle azıcık :)
inşallah Canım
Stresli günleri atlattım
Bunada şükür
kk birinci noteri canımm üzüldüm ben ya
Yani aranızda neler oldu neler bitti ne yaşandı bilemiyorum tabi ama bu tarz konuşmalar pek hoş değil.. Çok yüz göz olmuşsunuz sanki; bana göre kv ile gelin arasında anne kız gibi bile olunsa hep bir resmiyet olmalı biraz bazı şeyler patır patır konuşulmamalı ( yaşanılan olaylara göre değişkenlik gösterebilir ). Ama siz baya yüz göz olmuşsunuz, elbet haklısındır senin gibi biri bu denli tepkiler veriyorsa belli ki bardak dolmuş hatta taşmış.
Eski kv ile bende böyleydim, eski eş kişisinin beni aldattığını duyunca öyle ki bana 'amaannn 1 kereden birşey olmaz be kızım' demiştio kadar berbattı aramız. Ama işte her şey biz insanlar için, bundan sonra zannediyorum ki düzelemezsiniz ama umarım daha da kötü olmaz ve kv de durması gereken yeri bilir.
sahi anne demeyip ne diyorsun bende ona takıldımx teyze falan mı nasıl hitap ediyorsun
Tabi ya yaza tombik girmeyelimGelim di mi
Bence de gelimkiloda çok oynama yok ama vücut acaip bıraktı kendini.döt göbek aldı başını gidiyo
Tabi ya yaza tombik girmeyelim
Canım ben çok yavaş veriyorum ancakız nego daha kısa tam giremedikingilizler gibi çok uzun vadeli olmuş plan
ama sevdim tarzını beybi
nasil gidiyo diyet spor
Canım ben çok yavaş veriyorum anca
Öyle hızlı kilo veren biri değilim, yaza 36 beden anca olurum. Geçen yaz ne güzel 58 olmuştum, kıymetini bilemedim.
Bu ara biraz mola verdim çok yoğun geçiyor günlerim ama hastaya tekrar start vericem inşaallah
Yaa yanında da şöyle güzel sunumlu bı kahve,nasıl güzel giderdiaşerme gibi değil de olsa güzel olurdu, keşke yakın olsaydık ,iş çıkışı sendeydim
Çok şükür canım rahatlama var değişim var. Güzel haberler de alıyorum binlerce şükür. Maşaallah diyim kendime kendi nazarım değiyor benim,hadi bakalımo zaman yazın herkesi istediği kiloda görmek dileğiyle
iyi yapmışsın ara vererek nego. benim başım dönüyodu senin tempondabide bunlara devam etsen devrilip giderdin
bu krizi kendi fırsatına çevirme işi nasıl gidiyo pekirahatlama var mi biraz :)
İyi canım senden naber
Nolsun kuzum izinliyim kayfaltıyı bitirdik kahve içiyoz herifle ,birazdan çıkıp maaşı çekcez ,olduğu gibi sağa sola dağıtıp huzura ericez
Benim en bi sevdiğim de sensinPsikopat garıen sevdğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?