Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya valla çok yoruldum oturduğum yerde beynimi yordular bik bik bik kadının seside kötü mikrofondan beynimin içinde yankılandı
Valla anlayabiliyorm bazı insanların sesi miymiy olup insni cileden çıkartabiliyor
Kendine bı kahve yap ve başını dinle azıcık :)

Valla anlayabiliyorm bazı insanların sesi miymiy olup insni cileden çıkartabiliyor
Kendine bı kahve yap ve başını dinle azıcık :)

aynen öyle yapmalıyım

inşallah Canım
Stresli günleri atlattım
Bunada şükür

geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsın benimde dayım olmuştu ama onunki çok ağırdı hala kalkamadı

genelde birbirimizi muhatap almayiz. konuscak bisey olmayinca hitaba gerek kalmiyo patilim:) gerekirse de anne diyorum zaten. o niye sürekli anne diye peşinde kosmuyorum onu kastediyo aslında.

ben yüz göz olmamak için bu kadar sıkıntı çektim zaten ama sonuç değişmedi. sen ne kadar cool mesafeli adil erdemli vs vs olursan ol karşındaki nasılsa olay öyle ilerliyo.

bugüne kadar bi cok kez bu tarz konusma geçti aramizda ama kadın her seferinde ısrarla bildiğini okuyup can sıkmaya devam etti. onun yaşam amacı benle uğraşmak sanırım:) yani bence de son değildi bu

kız nego daha kısa tam giremedik ingilizler gibi çok uzun vadeli olmuş plan
ama sevdim tarzını beybi
nasil gidiyo diyet spor
Canım ben çok yavaş veriyorum anca
Öyle hızlı kilo veren biri değilim, yaza 36 beden anca olurum. Geçen yaz ne güzel 58 olmuştum, kıymetini bilemedim.
Bu ara biraz mola verdim çok yoğun geçiyor günlerim ama haftaya tekrar start vericem inşaallah

Son düzenleme:

hadi bakalım o zaman yazın herkesi istediği kiloda görmek dileğiyle

iyi yapmışsın ara vererek nego. benim başım dönüyodu senin temponda bide bunlara devam etsen devrilip giderdin

bu krizi kendi fırsatına çevirme işi nasıl gidiyo peki rahatlama var mi biraz :)

Çok şükür canım rahatlama var değişim var. Güzel haberler de alıyorum binlerce şükür. Maşaallah diyim kendime kendi nazarım değiyor benim,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…