- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.881
Canım çok kolay aslında, püf noktayı bilmek mesele.ellerine sağlık negomafiyet olsun
ben yapamıyorum hiçesim hep dalga geçer benim kurufasulye ve nohutumla
bana da bi el atın Allah rızası için
Ortalık alev alev
Sakinliğimi korumayı bıraktım
Valla ilk kez istediğim gibi oldu, dağılmadan lokum gibiEllerine sağlık
Eminim.harika.olmustur
Canım çok kolay aslında, püf noktayı bilmek mesele.
Fasulyeyi soğuk suyla ıslat ister akşamdan ister sabah ıslat öğleden sonra yap.
Isladığın fasulyeyi süz, yağı koy salçayı kavur, kuru soğanı ben bütün koyuyorum içine, piştikten sonra alıyorum.
Kemikli yapıyorum, salçayı kavurduktan sonra fasulyeyi kemikli etleri koy, tuzunu at, suyunu ayarla su soğuk olsun. Düdüklü tencerede 30 dk pişirdim ben en kısık ateşte. Piştikten sonra kemikleri çıkarıp etlerini içine didiyorum.
Kendin gibi pisirmissin işte lokum lokum turkish lokumValla ilik kez istediğim gibi oldu, dağılmadan lokum gibi
Kuzum ben hiç normal tencere ile yapmam yemekleri, ödüm kopuyor ama düdüklü çok lezzetli yapıyor. Normal tencerede 1 saati bulur muhtemelen pişmesi. Kuş başı da olur tabi kiDüdüklü kullanmasak nasıl oluyor, bir de kuşbaşı etle
Ne güzel tarif vermissin negom, ben de soğanı bütün koyup çıkartmak istiyorum
Ama düdüklü kullanamiyorummm
He ya lokum gibi bıngıl bıngıl oldumKendin gibi pisirmissin işte lokum lokum turkish lokum
Onu olan benm lütfen bingilligimi vermem.kimseyeHe ya lokum gibi bıngıl bıngıl oldum
Kuzum ben hiç normal tencere ile yapmam yemekleri, ödüm kopuyor ama düdüklü çok lezzetli yapıyor. Normal tencerede 1 saati bulur muhtemelen pişmesi. Kuş başı da olur tabi ki
Sen bu halinle bile benden zayıfsınOnu olan benm lütfen bingilligimi vermem.kimseye
Sağol canım, kv den biliyordur düdüklüyü, o gösterse nasıl kullanılır diyeBenim düdüklü eğitimi almam lazımzaten zaman kısıtlı
Eline sağlık tatlımm
Hadi ordanSen bu halinle bile benden zayıfsın
E hamilesin olmasın mıHadi ordan
Yanaklarma tekrar yanak yaptirmisim gbi bı hal
Göbeğime ikinci göbeği takmışım gbi bı göbek
Var bende
Sağol canım, kv den biliyordur düdüklüyü, o gösterse nasıl kullanılır diye
Bunu doğurduktan sonra kesn bende iki katı kalacak ondan eminimE hamilesin olmasın mıbenim hamile olmadığım halde göbeğim var
Benimki şu eski tip, klipsli falan değilEvet sorayım bakayım ona
Gerçi benimki Karaca'nın normal bilindik modeli, kullanma kilavuzuna filan da bakarım
Düdüklüden bnde çok korkuyorm ama mecbur kullanıyorum :)Evet sorayım bakayım ona
Gerçi benimki Karaca'nın normal bilindik modeli, kullanma kilavuzuna filan da bakarım
Ne çayı canım, benim iştahımı kesecek şey bulunmadı henüz,Bunu doğurduktan sonra kesn bende iki katı kalacak ondan eminim
Ay olmasın tabi yavaş yavaş büyüsün çıksın kilolar ne bu üç buçuk ayda bu kilo
Ben ikinciden sonra bir çay icmiatim nego o benim iştahımı kesmişti üç gün ictm incelmistim
Şansa bak ben 80 i gorurum kesinNe çayı canım, benim iştahımı kesecek şey bulunmadı henüz,
İkinci de ben 9 kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?