Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür canım rahatlama var değişim var. Güzel haberler de alıyorum binlerce şükür. Maşaallah diyim kendime kendi nazarım değiyor benim,

oh ohhh masallah bu senin son kötü donemecindir inşallah negom artık hep ferah aydınlık olsun önün
bazı insanlarin cidden kendine degiyo nazarı kası sık sık totonu

oh ohhh masallah bu senin son kötü donemecindir inşallah negom artık hep ferah aydınlık olsun önün
bazı insanlarin cidden kendine degiyo nazarı kası sık sık totonu
Amiiin canım sağol
Kaşıyım tamam

Nolsun kuzum izinliyim kayfaltıyı bitirdik kahve içiyoz herifle ,birazdan çıkıp maaşı çekcez ,olduğu gibi sağa sola dağıtıp huzura ericez

maaşını eline alıp harcamaya ihtiyacı olmayan bi abla vardi bizim is yerinde. su ana kadar daha şanslısıni görmedin mali

ben de kim bilir kaç ay eksi hesaplara caliscam
ev meselesi ne oldu kuzum:)

İyi canım senden naber

ben de iyiyim balım kahve yapıp icicem sonra oğlanı alcam:)
bakalım belki haftaya tam güne geçer:)

bu aralar hiç verimli yazamıyorum topige ayrı kaldık sizle çok özledim sizi

maaşını eline alıp harcamaya ihtiyacı olmayan bi abla vardi bizim is yerinde. su ana kadar daha şanslısıni görmedin mali

ben de kim bilir kaç ay eksi hesaplara caliscam
ev meselesi ne oldu kuzum:)
Bizde harcamaya fırsat kalmıyo şükür ,bankası,kredisi, borcu harcı iliğimizi kemiğimizi sömürüyo
Ev ?
ev neydi?
Ev emekti .Ev umuttu,fakirin ekmeğiydi

ben de iyiyim balım kahve yapıp icicem sonra oğlanı alcam:)
bakalım belki haftaya tam güne geçer:)

bu aralar hiç verimli yazamıyorum topige ayrı kaldık sizle çok özledim sizi
Oh canım afiyet olsun tamgune alisabilir mi samdanim? Gerci şimdi de 3u geçiyor artık çıktığı diyodun,bu saatlere kadar duruyorsa tam gün sıkıntı olmaz sanırım,zamanla da alışır umarım

Olsun cancağızım oğlusun ve şu dönem sizin icin önemli,o verimli olsun da sen buraya yazama sıkıntı yok

Kizzz kocamla uzak duramadigimiz icin grip gecti kizimdan uzak duruyoruz ins o hasta olmaz demek istedim
Aynen bende esim mutlu olsun diye bile gelince sevindirmek icin bile yapiyorum isten gelesiye yapmayida gercekten severim cok senle benzesiyoruz bu konuda canim

Haa ahaha yaa tamam yanlış anlamış olabilirim doğru kizinizdan uzak durunda o yavruya bulaşmasın bari yazik malum siz duramiyonuz birbirinizden
Aynen bende eşimi mutlu etmeyi severim canım,özene bezene yaparım ona yaptığım herseyi

Bizde harcamaya fırsat kalmıyo şükür ,bankası,kredisi, borcu harcı iliğimizi kemiğimizi sömürüyo
Ev ?
ev neydi?
Ev emekti .Ev umuttu,fakirin ekmeğiydi

yaaa malim yaaa

Allah gönlüne göre versin inşallah
bakarsin ummadığın anda çıkar karşına cici de pat diye taşınmıştı:)

evlenince bitmeyen şey evlilik değil borç oluyo zaten

alışır galiba canım ya :) eşim evde olduğu zaman böyle geç bırakıp erken alır zaten. o olmadığı zaman ben bırakıp alicam. o da dediğin gibi baya uzadi saatleri biraz daha zaman gecsin deneriz sanırım.

bi iki gündür ağlıyomus. bugün artık aglamaktan yüzü gözü şişmiş inşallah toparlar artık biraz.

giriyorum da aslında ama kendi derdimden kimseyle muhabbet edemedim ya hep ben hep ben oldu bu aralar

ameceyin durum noldu ya. yazmadi daha bisey demi. ben de haber bekliyorum baya sinirlenmisti.

inşallah rosss bizi begenmeyen kaynanalar kendileri gibi gelinler alsın inşallah

sen napiyosun bulantılar geçti mi

Bir kuru fasulye yapmışım, yok böyle bir lezzet

ellerine sağlık negom afiyet olsun
ben yapamıyorum hiç esim hep dalga geçer benim kurufasulye ve nohutumla

bana da bi el atın Allah rızası için

ameceyin durum noldu ya. yazmadi daha bisey demi. ben de haber bekliyorum baya sinirlenmisti.

inşallah rosss bizi begenmeyen kaynanalar kendileri gibi gelinler alsın inşallah

sen napiyosun bulantılar geçti mi
Aminnn aminnn

İyiyim yaa daha iyiyim bu haftalar azaldı baya tek korkum tekrar başlaması

Bir de halsizlik geçmedi nedense yemek yiyorm başlıyor harekete sonra yatıp kaliyirm evin halini görsen cingen çalıyor kurt oynyuyor (annem olsa böyle derdi)
Koca karı lafı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…