- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.861
Çok şükür canım rahatlama var değişim var. Güzel haberler de alıyorum binlerce şükür. Maşaallah diyim kendime kendi nazarım değiyor benim,
Amiiin canım sağoloh ohhh masallahbu senin son kötü donemecindir inşallah negom artık hep ferah aydınlık olsun önün
bazı insanlarin cidden kendine degiyo nazarıkası sık sık totonu
Nolsun kuzum izinliyim kayfaltıyı bitirdik kahve içiyoz herifle ,birazdan çıkıp maaşı çekcez ,olduğu gibi sağa sola dağıtıp huzura ericez
İyi canım senden naber
Bizde harcamaya fırsat kalmıyo şükür ,bankası,kredisi, borcu harcı iliğimizi kemiğimizi sömürüyomaaşını eline alıp harcamaya ihtiyacı olmayan bi abla vardi bizim is yerinde. su ana kadar daha şanslısıni görmedin mali
ben de kim bilir kaç ay eksi hesaplara caliscam
ev meselesi ne oldu kuzum:)
Oh canım afiyet olsunben de iyiyim balım kahve yapıp icicem sonra oğlanı alcam:)
bakalım belki haftaya tam güne geçer:)
bu aralar hiç verimli yazamıyorum topige ayrı kaldık sizleçok özledim sizi
aynen, sen sunum işini güzel yapıyorsunYaa yanında da şöyle güzel sunumlu bı kahve,nasıl güzel giderdi
Kizzz kocamla uzak duramadigimiz icin grip gecti kizimdan uzak duruyoruz ins o hasta olmaz demek istedimKız uzak durdugunuz buysa yakın dursan nasıl hastalanirdin kim bilir
Aynen canım eşim de hiç memnun değil bu halimden göze geldin sen kesin diyorama geçicidir diye tahmin ediyorum inşallah normale dönerim
Ya bende yapmayı çok severim tabi yerimde yani ama daha çok yapmak için yaparım,eşim de sever yer ziyan olmaz şükür yaptıklarım,komsularimla falan paylaşırım misafirime donatirim, şükürler olsun her halimizesende güzel yapiyon ki yiyon canim eşinde seviyomus sen ona bak eline sağlık
Ortalık alev alevBazen ödün vereceksin ki görsünler
Buna benzer şeyleri geçen sene bizde yaşadık
İnsnlar çıldırmış
Haa ahaha yaa tamam yanlış anlamış olabilirimKizzz kocamla uzak duramadigimiz icin grip gecti kizimdan uzak duruyoruz ins o hasta olmaz demek istedim
Aynen bende esim mutlu olsun diye bile gelince sevindirmek icin bile yapiyorum isten gelesiye yapmayida gercekten severim cok senle benzesiyoruz bu konuda canim
Bizde harcamaya fırsat kalmıyo şükür ,bankası,kredisi, borcu harcı iliğimizi kemiğimizi sömürüyo
Ev ?
ev neydi?
Ev emekti .Ev umuttu,fakirin ekmeğiydi
Oh canım afiyet olsuntamgune alisabilir mi samdanim? Gerci şimdi de 3u geçiyor artık çıktığı diyodun,bu saatlere kadar duruyorsa tam gün sıkıntı olmaz sanırım,zamanla da alışır umarım
Olsun cancağızım oğlusun ve şu dönem sizin icin önemli,o verimli olsun da sen buraya yazama sıkıntı yok
Ayy neler oldi merak ettm.kizOrtalık alev alev
Sakinliğimi korumayı bıraktım
kk birinci noteri en son sana yazarken sayfa öyle kalmış
Ceyceyi alintilarken seninki de çıkmış hahahahahahah
Kv için diyeceklerim Allah ona tez zamanda kendi gbi ikinci gelini versin de görsün iyi tahammül etmişsin
Neyse artık güzel günler seni bekliyor :)
Bir kuru fasulye yapmışım, yok böyle bir lezzet
Aminnn aminnnameceyin durum noldu ya. yazmadi daha bisey demi. ben de haber bekliyorum baya sinirlenmisti.
inşallah rosss bizi begenmeyen kaynanalar kendileri gibi gelinler alsın inşallah
sen napiyosun bulantılar geçti mi
Ellerine sağlıkBir kuru fasulye yapmışım, yok böyle bir lezzet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?