- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.901
Sen doğumdan sonra kolay veriyorsun sanırımŞansa bak ben 80 i gorurum kesin
İron tea diye bi çay
Bağırsak çalıştırıyor çayı içtikten sonra tabi ekmehi falan kesmiştim ben
Böyle benim tencere
Eki Görüntüle 2551775
İşte eski model daha kullanışlı canım, üstünün düdük açık olacak ilk, ses çıkmaya başlayınca kapatıp altını kısıyorsun, pişme işlemi bitince de en az 10 dk o düdüğü açmayacaksın bu kadar.İşte kaynanaminki de böyle, o pek ayarindan filan anlamıyor
Benimkinde et sebze ayarı var, mesela kusbasi etli kuru fasulye hangi ayarda pişer filan onları bilmiyorum
İkincisinde veremedim kolaySen doğumdan sonra kolay veriyorsun sanırım
İşte eski model daha kullanışlı canım, üstünün düdük açık olacak ilk, ses çıkmaya başlayınca kapatıp altını kısıyorsun, pişme işlemi bitince de en az 10 dk o düdüğü açmayacaksın bu kadar.
Biraz soğuması lazım kaza olmaması için
Aman deli 62 sanki çok fazlaİkincisinde veremedim kolay
Üç yıl sonra 62 den 55 e zor düştüm
Aynen canım dene birAnladım canım bir deneyeyim hafta sonu bakalım teşekkür ederim
Benm vücudum doğru orantı da kilo almıyor işteAman deli 62 sanki çok fazlaben şimdi tekrar 63 olsam şükür diyicem
Gözümde canlandırınca tuhaf oldu kızBenm vücudum doğru orantı da kilo almıyor işte
Basen göbek fışkırıyor üst taraf hiç yok yanaklar sisiyor kafa kucuucukkollar kürdan gbi biçimsiz bı kilo alımı var vücudumun o yüzden çok kotu duruyor yoksa boyuma göre kilo da bişey yok keşke biçimli olsa
Aminnn aminnn
İyiyim yaa daha iyiyim bu haftalar azaldı baya tek korkum tekrar başlaması
Bir de halsizlik geçmedi nedense yemek yiyorm başlıyor harekete sonra yatıp kaliyirm evin halini görsen cingen çalıyor kurt oynyuyor (annem olsa böyle derdi)
Koca karı lafı
Canım çok kolay aslında, püf noktayı bilmek mesele.
Fasulyeyi soğuk suyla ıslat ister akşamdan ister sabah ıslat öğleden sonra yap.
Isladığın fasulyeyi süz, yağı koy salçayı kavur, kuru soğanı ben bütün koyuyorum içine, piştikten sonra alıyorum.
Kemikli yapıyorum, salçayı kavurduktan sonra fasulyeyi kemikli etleri koy, tuzunu at, suyunu ayarla su soğuk olsun. Düdüklü tencerede 30 dk pişirdim ben en kısık ateşte. Piştikten sonra kemikleri çıkarıp etlerini içine didiyorum.
Bende haşlıyordum önceden ama dıtttttt yanlışmışanaaaa cigden mi koyuluyo. ben bi tur haslayip koyuyodumve suyuda hep sicak konur ya yemeklere sıcak koyuyodum.
ben baya baya yanlış yapiyomusim
en kısa zamanda denicem
çok severim güzel fasulye yemeğini
ellerine sağlık tekrarteşekkür ederim tarig için cansin
İşte öyle tuhaf bı hal oluyormGözümde canlandırınca tuhaf oldu kızsana öyle geliyordur, abartma o kadar ya
Ben her yerden eşit alıyorum çok şükür  yusyuvarlak geziyorum
Heralde bu da zor samdanm cidden mahvetti beni kolumu kaldıramıyorumkız bebegin hamileliği zor oluyo ya. büyük ihtimalle kız bu beybisi
sen bol bol yat uyu dinlen :) boşver herşeyi. Allah'tan bebek değil senin oglanlar. onlar kendini kurtarmis:) ikisi bir arada büyüttüğün için şimdi tek bebek olcak ya abileri de yardımcı olur gül gibi bakılır fıstık
aman boşver evin halininasilsa mecbur kalınca ışık hızıyla bitiriliyo isler
Şimdi nazara inanan bunu yaşayan hatunlar sorum var, nazar değen kişi çok uyumak istermiş, yorgun bitkin olurmuş, duydunuz mu böyle bir şey
Bende haşlıyordum önceden ama dıtttttt yanlışmışzaten dağılıyordu hep
Heralde bu da zor samdanm cidden mahvetti beni kolumu kaldıramıyorum
Büyüdüler çok şükür kendi başlarına yapıyorlar herşeyi yıkanmak hariç
Valla bnm bitmiyor hele çamaşır hiç bitmiyor
Pöfff ben bu haldeyim son günlerde yaevet benim sanki canım çıkmış da bedenim kalmış gibi yığılıp kalıyorumsanki böyle yıllarca uykusuz kalmış gibi bi uyku hali.
nazar değen kişi sakar da olur negom. elini attığı iş bozulur bazen:) bide durduk yere kap kacak catlar patlar :)
Canım düdüklü kullanmıyor musun? Benim kullandığım markalar yayla, duru, başhan birde geneldebenimkiler iki kez haslanmaya yine çiğ kaliyo be negone fasulyesi aliyosun peki:) kullandığın bi marka var mi:)
Pöfff ben bu haldeyim son günlerde ya
Canım düdüklü kullanmıyor musun? Benim kullandığım markalar yayla, duru, başhan birde genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?