Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şansa bak ben 80 i gorurum kesin

İron tea diye bi çay
Bağırsak çalıştırıyor çayı içtikten sonra tabi ekmehi falan kesmiştim ben
Sen doğumdan sonra kolay veriyorsun sanırım

İşte kaynanaminki de böyle, o pek ayarindan filan anlamıyor
Benimkinde et sebze ayarı var, mesela kusbasi etli kuru fasulye hangi ayarda pişer filan onları bilmiyorum
İşte eski model daha kullanışlı canım, üstünün düdük açık olacak ilk, ses çıkmaya başlayınca kapatıp altını kısıyorsun, pişme işlemi bitince de en az 10 dk o düdüğü açmayacaksın bu kadar.
Biraz soğuması lazım kaza olmaması için

Anladım canım bir deneyeyim hafta sonu bakalım teşekkür ederim

Aman deli 62 sanki çok fazla ben şimdi tekrar 63 olsam şükür diyicem
Benm vücudum doğru orantı da kilo almıyor işte
Basen göbek fışkırıyor üst taraf hiç yok yanaklar sisiyor kafa kucuucuk kollar kürdan gbi biçimsiz bı kilo alımı var vücudumun o yüzden çok kotu duruyor yoksa boyuma göre kilo da bişey yok keşke biçimli olsa

Gözümde canlandırınca tuhaf oldu kız sana öyle geliyordur, abartma o kadar ya
Ben her yerden eşit alıyorum çok şükür  yusyuvarlak geziyorum

kız bebegin hamileliği zor oluyo ya. büyük ihtimalle kız bu beybisi
sen bol bol yat uyu dinlen :) boşver herşeyi. Allah'tan bebek değil senin oglanlar. onlar kendini kurtarmis:) ikisi bir arada büyüttüğün için şimdi tek bebek olcak ya abileri de yardımcı olur gül gibi bakılır fıstık

aman boşver evin halini nasilsa mecbur kalınca ışık hızıyla bitiriliyo isler

anaaaa cigden mi koyuluyo. ben bi tur haslayip koyuyodum ve suyuda hep sicak konur ya yemeklere sıcak koyuyodum.
ben baya baya yanlış yapiyomusim
en kısa zamanda denicem

çok severim güzel fasulye yemeğini
ellerine sağlık tekrar teşekkür ederim tarig için cansin

Bende haşlıyordum önceden ama dıtttttt yanlışmış zaten dağılıyordu hep

Gözümde canlandırınca tuhaf oldu kız sana öyle geliyordur, abartma o kadar ya
Ben her yerden eşit alıyorum çok şükür  yusyuvarlak geziyorum
İşte öyle tuhaf bı hal oluyorm
Heryerim alsa sknti degil bnde yusyivarlak gezerm
Böyle olunca tam yuvarlancam kollarm ve üst bölge mani oluyor tahta olunca

Heralde bu da zor samdanm cidden mahvetti beni kolumu kaldıramıyorum
Büyüdüler çok şükür kendi başlarına yapıyorlar herşeyi yıkanmak hariç

Valla bnm bitmiyor hele çamaşır hiç bitmiyor

Şimdi nazara inanan bunu yaşayan hatunlar sorum var, nazar değen kişi çok uyumak istermiş, yorgun bitkin olurmuş, duydunuz mu böyle bir şey

evet benim sanki canım çıkmış da bedenim kalmış gibi yığılıp kalıyorum sanki böyle yıllarca uykusuz kalmış gibi bi uyku hali.

nazar değen kişi sakar da olur negom. elini attığı iş bozulur bazen:) bide durduk yere kap kacak catlar patlar :)

Bende haşlıyordum önceden ama dıtttttt yanlışmış zaten dağılıyordu hep

benimkiler iki kez haslanmaya yine çiğ kaliyo be nego ne fasulyesi aliyosun peki:) kullandığın bi marka var mi:)

Heralde bu da zor samdanm cidden mahvetti beni kolumu kaldıramıyorum
Büyüdüler çok şükür kendi başlarına yapıyorlar herşeyi yıkanmak hariç

Valla bnm bitmiyor hele çamaşır hiç bitmiyor

çamaşır benim de kanayan yaram ev müsait olsa hemen kurutma makinesi alcam. kapıcı abla da deli olmasa aylık para verip ütü yaptırmak istiyodum ama ne mümkün kadın manyak

bence de senin bebek kız roscum. sen sürekli dua et ama uykulu gazsiz sakin uyumlu sağlıklı bi bebecik olsun inşallah ben sana ve topikteki hamile kızlara hep dua ediyorum aklıma geldikçe:)

Pöfff ben bu haldeyim son günlerde ya
benimkiler iki kez haslanmaya yine çiğ kaliyo be nego ne fasulyesi aliyosun peki:) kullandığın bi marka var mi:)
Canım düdüklü kullanmıyor musun? Benim kullandığım markalar yayla, duru, başhan birde genelde

Pöfff ben bu haldeyim son günlerde ya

Canım düdüklü kullanmıyor musun? Benim kullandığım markalar yayla, duru, başhan birde genelde

düdüklüde kısa süre haslayip sonra salca kavurup tekrar pisiriyodum negom:) ama fasulyeler bi tuhaf oluyodu:)

bu kez senin dediğin gibi denicem ve markasına dikkat edicem. cinsi önemli mi peki negom:) üstünde yaziyo ya

kesin sen ağır nazar altndasin negom. bence senin bas ağrısı da genel olarak nazardan hep öyle geçiyo benim içimden yani

benim bi arkadasim baya şatafatlı giyinirdi. nazar değmesin diye hakkaten de kıza hiç nazar degmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…