- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.121
Çok hoşsun samdan yaaabende yapayim cidden çok ozendim
yani kuzum kötü olsa yemezlerdi bencebenim oğlan yemez mesela beğenmediği yemeği kötü der ben de her yaptığımı beğenmiyorum zaten
bugün bırakırken baya çok ağladı yineya sıkıldı artık tamamen sistemi öğrendiği için.
ama bakıcı bizim için çok daha zor ya
inşallah düzelir zamanla
sen naptın kuzum. kızın ağlıyo mu arkandan sen giderken
o zaman aksam uykusundan uyaninca uykusu yoktur diye oynatip yikama kuzu ya. demekki düzen kuruyo kendine artık
Allah zorunu kolay kılsın inşallah
Saolasin canım hepiniz eşimde dahil bir bir telkin ettiniz valla beni çok saolun bakalım unuturum heralde, bı ataga çıkarım artıkYokk gercekten agzim acik okdum canim yaa samimi olsan bile boyle bisey soylemek bukadar basit olmamali bide mesajla .... inat et inattt sen gaza gel kendine gelll yeter gaza da ihtiyacin yok senin
Bu durumdan dolayi kendini rahat hissedemedigin kafan o duruma takili oldugu icin kuruluk olusmus belliki canim inan takma nikahli esinle ne yasadigin yasayacagin kimseyi asla ilgilendirmez
Yavrum yaa yazık kiz,zamanla daha çok alışır ama inşallah du bakalım,bide daha çok babaci senin ogluş anlaşılan yarabbim yayeni bir cocuk başlamış sınıflarına. onun babasi beklemis bizim gibi iki gün. oğlumda rahatça çıkarım benim annem babam da gelir daha önce gelmislerdi kafasına girmiş:) öğretmeni öyle dedi yani:)
inşallah geçicidir yanormelde evde de ağlar uykudan uyaninca. dün de uykudan uyanıp ağlamış tekrar uyumuş. evde sürekli baba diye geziyo babam uyutsun falan diyo. oyuna babasini götürüyo bilemedim beni özledi mi
Aynen öyle sinir olduk bizde,kendi adını çıkarır zorla böyleleri,hele zaten msj atması başlı başına fiyaskoGünaydın ❤
K Kendinisevenbirii sinirle okudum komşunu.
Bunun gibi terbiyesizler zaten dul kadınların adını çıkarmıştır hep. Hadi düşündün nasıl yazdın ya tövbe estağfurullah
Nego ne fasulyesi yaptın acep :)
Canım eşim istemedi demiştin hamile kalmani, ama olan oldu diyip gecemiyo mu yani? Ayıp etmiş bence, tabi ki kim olsa kırılır böyle söylenip durana. Neyse sen takma kafanı zaten hamilesin böyle şeylerle yıpratma mecbur kabullenir elbet o dabundan sonra yaparım,eşim de değişik tarif denememi ister hep, özellikle etli tariflerse, kendisi de değişik tarifler araştırır yapar arada,
eşime niye gıcığım, güzel bir soru
bu sıra heyheyleri üstünde, kendi haline bırakmaya karar verdim,
hamile halimle beni çok üzüyor bir kaç gündür, karnım büyüdükçe adama bir haller oluyor, 2 çocuğu büyütmüştük bir de 3. çıktı bilmem ne gibi söyleniyor, bu sebeplerden çok kırgın ve kızgınım
Anlattım da rahatladim valla samdanim,tırnak yemeye başladım sinirden sanırımC Calcifer işin hayırlı olsun:) çok hızlı çıktın yalnıztam bir ikizler burcusun belli ediyosun. ben ise baslicam demeden ben şu gün başlıyorum dedin Allah kolaylık versin sana:)
Bonus testin sonucu hemen cikiyo muymus canım. hastanedesin simdi demi
K Kendinisevenbirii okudukça şok oldum kuzum ya komsuna
kesinlikle manyak sapık takip ediyodur sizin herşeyinizi. ama sen hiç takma kafana inadina devam herşeye. hadsiz samimiyet olussun diye yazdığı cümleye bak helegayette katil etmek için yazılmış gibi duruyor burdan.
sen lütfenbundan etkilenip esinle uzak olma. bisey olmasa da gir sürekli duşa falan. neyi niye yaptın ona kalmamış. amacına ulaştığını hissettirme kuzum. Allah sabır versin kavga etmemen için de
Evlendiginizi bilmiyormuydu canım ne hadsizlik bide eski sevgili,senin ki daha fenaymisK Kendinisevenbirii konunu kaçırmışım ama yapışkan bir komşu ile ilgili sanırım. Çok eşinle konuşma gereksiz şekilde dikkatini çeker. Malesef etrafımızda böyle saçma sapan insanlar var. Bizim evlendiğimizin haftası gece yarısı eski sevgilisi mesaj atmıştı
Canım benim yaa geçecek bu günler ne yapalım
Sabahları uyuyor oluyor kuzum ben sabah erken kalkıp emzirip uyutuyorum sonra hazirlanip çıkıyorum
Eşim yatiyor yanında uyaninca da babannesi gelip götürüyor
Aglamiyor o yüzden farketmiyor daha belki de
Belki biraz büyüyünce benimki de ağlar
kk birinci noteri teşekkür ederim canım. E ikizler olmak bunu gerektirir Eki Görüntüle 2551953
Eşim bile şok oldu
ohhh beeee valla sana hiç yakışmıyo depresyonSaolasin canım hepiniz eşimde dahil bir bir telkin ettiniz valla beni çok saolun bakalım unuturum heralde, bı ataga çıkarım artık
Yavrum yaa yazık kiz,zamanla daha çok alışır ama inşallah du bakalım,bide daha çok babaci senin ogluş anlaşılan yarabbim ya
Aynen öyle sinir olduk bizde,kendi adını çıkarır zorla böyleleri,hele zaten msj atması başlı başına fiyasko
Canım eşim istemedi demiştin hamile kalmani, ama olan oldu diyip gecemiyo mu yani? Ayıp etmiş bence, tabi ki kim olsa kırılır böyle söylenip durana. Neyse sen takma kafanı zaten hamilesin böyle şeylerle yıpratma mecbur kabullenir elbet o da
Anlattım da rahatladim valla samdanim,tırnak yemeye başladım sinirden sanırımbu sbh rahat girdim duşa hiç takmadım da yani duyarsa duysun dedim, etkilenmiycem zaten artık bida yazarsa da bilmiyorum naparim ama yazamaz sanırım artık sert çıktım çünkü o gün
nasıl yaptıncanım, tarif isterimkk birinci noteri I inessa armand kocam fasulyeye bayıldı, ya bu sefer daha da güzel olmuş, çok güzel yapıyorsun hatun eline sağlık dedi
kabullenmişti canım, aylardır en ufak tartışma kavga vs olmamıştı ama 2-3 gündür sinirli, kızım okulda deneme snavında düşük net yapmış, ona çok kafası bozuldu hemen gidip test kitabı almış her gün çözdürüp çalıştırıyor, oğlumun şuan sıkıntısı yok, ödevlerini kendi yapıyor maşaallah, çocukların eğitimini çok kafaya takıyor, o da stres yapıyor, sonra da bana sarıyor, zaten 2 sine zor yetişiyorduk, şimdi de 3. le uğraş vs diyor,Saolasin canım hepiniz eşimde dahil bir bir telkin ettiniz valla beni çok saolun bakalım unuturum heralde, bı ataga çıkarım artık
Yavrum yaa yazık kiz,zamanla daha çok alışır ama inşallah du bakalım,bide daha çok babaci senin ogluş anlaşılan yarabbim ya
Aynen öyle sinir olduk bizde,kendi adını çıkarır zorla böyleleri,hele zaten msj atması başlı başına fiyasko
Canım eşim istemedi demiştin hamile kalmani, ama olan oldu diyip gecemiyo mu yani? Ayıp etmiş bence, tabi ki kim olsa kırılır böyle söylenip durana. Neyse sen takma kafanı zaten hamilesin böyle şeylerle yıpratma mecbur kabullenir elbet o da
Anlattım da rahatladim valla samdanim,tırnak yemeye başladım sinirden sanırımbu sbh rahat girdim duşa hiç takmadım da yani duyarsa duysun dedim, etkilenmiycem zaten artık bida yazarsa da bilmiyorum naparim ama yazamaz sanırım artık sert çıktım çünkü o gün
Canım dün yazmıştım, mesajlarıma bakarsan görürsünnasıl yaptıncanım, tarif isterim
kabullenmişti canım, aylardır en ufak tartışma kavga vs olmamıştı ama 2-3 gündür sinirli, kızım okulda deneme snavında düşük net yapmış, ona çok kafası bozuldu hemen gidip test kitabı almış her gün çözdürüp çalıştırıyor, oğlumun şuan sıkıntısı yok, ödevlerini kendi yapıyor maşaallah, çocukların eğitimini çok kafaya takıyor, o da stres yapıyor, sonra da bana sarıyor, zaten 2 sine zor yetişiyorduk, şimdi de 3. le uğraş vs diyor,
sorumluluk sahibi,kafa yoran birisi, bebeği istememesine rağmen kanguru ,ana kucağı aldı ben demeden, 4 paket bez aldı daha bebek 4 aylıkken, geçen gün a101 den cam biberon almış, bunları görünce seviniyorum ama, son durumlar da üzüyor
Biliyordu. Hatta kendi de evli. Nişanlandığını duyunca aramış eşimi artık beni unutursun demiş. Eşim de terslemiş. Maksat rahatsız etmek. Ben hiç rahatsız olmadım herkes kendine yakışanı yapar.Evlendiginizi bilmiyormuydu canım ne hadsizlik bide eski sevgili,senin ki daha fenaymis
Ama eşim msji okudu o sıra yanımdaydı ve çok sinirlendi yani haklisin aslında boşa daha fazla uzatmayım, unutalım gitsin
Bu görüşmeye giderken olacağını hissettim ve çok ara verdiğim için bir anda isteksizlik hissettim. Giderken ve ilk görüşmede moralsiz gelince olumsuz zannetti. Başlıyorum deyince şaşırdıvallahi helal olsun. ben aylardir baslic diyorum. benim üzerime tosia basladi sen basliyosun bı arkadaşım var o da başladı bi ben kaldim
eşine de mi sürpriz yaptın
belli olmaz tosiam :) belki benimkide çok sevildiği bi yerde dursa bu kadar aglamazdi. kreşte bi sürü çocuk var özel ilgi yok. benim oğlan da ilgiyi aşırı sever
ne güzel yavaş yavaş kuruyosunuz bak düzeniAllah bozmasın kuzum
bizimki de zamanla aliscak yapacak bişey yok dediğin gibi
eğer tamamen kreş sorunu yaşayıp cozemezsek bakıcı tutariz mecburen
Evet ama bu defa o şekil mi cevap veririm emin değilim samdanimohhh beeee valla sana hiç yakışmıyo depresyonalismamisiz ya topikce şaşkınlık seviyemiz arttı
sen keyfine bak bisey derse zaten ilkinde çok güzel cevap vermisin yine o şekilde cevap verirsin:)
Canım aslında ilgili baba olması çok güzel bişey ama seni bı yandan da kırması olmaz ki, hiç konuştun mu söyledin mi üzüldüğünü falan,farkedemiyo belki denasıl yaptıncanım, tarif isterim
kabullenmişti canım, aylardır en ufak tartışma kavga vs olmamıştı ama 2-3 gündür sinirli, kızım okulda deneme snavında düşük net yapmış, ona çok kafası bozuldu hemen gidip test kitabı almış her gün çözdürüp çalıştırıyor, oğlumun şuan sıkıntısı yok, ödevlerini kendi yapıyor maşaallah, çocukların eğitimini çok kafaya takıyor, o da stres yapıyor, sonra da bana sarıyor, zaten 2 sine zor yetişiyorduk, şimdi de 3. le uğraş vs diyor,
sorumluluk sahibi,kafa yoran birisi, bebeği istememesine rağmen kanguru ,ana kucağı aldı ben demeden, 4 paket bez aldı daha bebek 4 aylıkken, geçen gün a101 den cam biberon almış, bunları görünce seviniyorum ama, son durumlar da üzüyor
Yuh bide kendi de mi evliydiBiliyordu. Hatta kendi de evli. Nişanlandığını duyunca aramış eşimi artık beni unutursun demiş. Eşim de terslemiş. Maksat rahatsız etmek. Ben hiç rahatsız olmadım herkes kendine yakışanı yapar.
Eşim mesaj gelir gelmez beni uyandırıp gösterdi. Tamam dedim uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?