- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.741
Huhu hayirli kandiller ee bu iş beni erken uyutuyor yaw.I inessa armand başladı
@malii başladı
T Tatlianne20 başladı
@Calciferr başladı
Akılda tutmak zor oluyor artık
Henüz düşünmedim pıtırcığım.Menu olarak ne dusundun cicim? Onceden hazirlayabilcegin seyler dusunelim eline hazir gelir
Sende de 10 oldum.Diğerinin imkanı yok
Uygulamamın demesine göre ovulasyon dönemim 6 sında bitti seksüm.Canım yumurtlama dönemin bitmek üzere sanırım gebelik olusuyo olabilir bence,hatta hafif bı lekelenme fln olursa korkma implantasyon kanamasi olur diye düşünüyorum
Yani başka nasıl anlatılırdı ki zaten canimm
Oda bı başarı rossumm
Maşallah14 çıktı
Hangimizi uyutmuyor ki tatlışımHuhu hayirli kandiller ee bu iş beni erken uyutuyor yaw.
Mevlut gibi yap cicisim tavuklu pilav yanina hazir kiymali pide yaptir bide ayran ve tatli hazir gene calisan bi kadinsin 20 kisi bile asiri bi misafir ki fazla bile olabilir diyorsun ... cateringle filan mi anlassan acaba yani zor eve 5 10 kisi gelnce bile tutturulmuyor cesit cesit ugrasmak zor sana suanda ...Henüz düşünmedim pıtırcığım.
Sanırım çay yanına bisküvi pastası, makarna salatası, patatesli börek bide bişey daha yapar öyle veririm. Belki tavuklu pilav.
Masam bile 6 kişilik benim nereye oturtucam onca kişiyi
Size de Hayırlı kandiller. Çok teşekkürler Elhan ablacımHayırlı kandiller. Bebeklerin hayırlı olsun Gülnihal kardeşim.
İşte bu zmnlar da yada önümüzdeki günlerde fln olur canım bildigim kadarıyla,korunmasız ilişkiden ve ovulasyon bittikten sonra işte,oluşup yerleşirken kanar.Uygulamamın demesine göre ovulasyon dönemim 6 sında bitti seksüm.
Yerleşme kanaması ne zaman olur ki.
Günaydınhayırlı huzurlu mutlu bı gün olsun inşallah
Gı içimi gıcıklandirma,herifi yeni yolladim dahagünaydın Ortadoğu ve Balkanların en seksi kadını
Günaydın canımGünaydınn hanımlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?