Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Menu olarak ne dusundun cicim? Onceden hazirlayabilcegin seyler dusunelim eline hazir gelir
Henüz düşünmedim pıtırcığım.
Sanırım çay yanına bisküvi pastası, makarna salatası, patatesli börek bide bişey daha yapar öyle veririm. Belki tavuklu pilav.
Masam bile 6 kişilik benim nereye oturtucam onca kişiyi

Uygulamamın demesine göre ovulasyon dönemim 6 sında bitti seksüm.
Yerleşme kanaması ne zaman olur ki.

Mevlut gibi yap cicisim tavuklu pilav yanina hazir kiymali pide yaptir bide ayran ve tatli hazir gene calisan bi kadinsin 20 kisi bile asiri bi misafir ki fazla bile olabilir diyorsun ... cateringle filan mi anlassan acaba yani zor eve 5 10 kisi gelnce bile tutturulmuyor cesit cesit ugrasmak zor sana suanda ...

Uygulamamın demesine göre ovulasyon dönemim 6 sında bitti seksüm.
Yerleşme kanaması ne zaman olur ki.
İşte bu zmnlar da yada önümüzdeki günlerde fln olur canım bildigim kadarıyla,korunmasız ilişkiden ve ovulasyon bittikten sonra işte,oluşup yerleşirken kanar.
Ama kimisinde de hiç olmazmis böyle bı lemelenme fln, sen ağrı var diyince öyle düşündüm inşallah da öyledir

B Brunello Cicinelli bende nedense hamile oldgnu hissediyorum cok .. benm sol kasigimda sanki adet olacakmisim gbi agri vardi hamile oldgmu ogrenme oncesindeki gunlerde hatta esim hamilesin dedkce yok be adet olcam sancim var diyip durmustum ... hayirlisi neyse o olsun cici sizin icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…