- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.761
Gı içimi gıcıklandirma,herifi yeni yolladim daha
Cokk erken ya oglun hep bu saatlerdemi kalkiyor ben esimi gonderdim uykum kacti takiliyorm oyle samdancigim sen neleer yapiyorsun kaynanatorden sonra kendine gelebildinmi kendine iyi gelecek birseyler yapabildnm mi ve esinle az sknti vardi nasilsiniz smdibugün hava çok karanlık ya. oğlan kalkti yatmicam diye ağlıyo ben yat diye zorluyorum. saate baktik ki yedi olmuş
sanırım winter is coming
Evet kış geliyor canım aynenbugün hava çok karanlık ya. oğlan kalkti yatmicam diye ağlıyo ben yat diye zorluyorum. saate baktik ki yedi olmuş
sanırım winter is coming
Amann masallah de kiz daha yeni kendine geldi zaten nazar oldu zaaarses deneme bir iki yaptım beybisigiciklamam tamam
ulen su sendeki seksapelitenin onda biri ben de olaydı sırtım yere gelmezdi
Asil saatle oynamadiklari icin karanlikta gidiyolar kiz ... 1 2 senedir saat alinma isi kaldirildi yaEvet kış geliyor canım aynensaatle oynuyolar ya,hava daha karanlikken ise gidiyor eşim de
Ses bir iki denemelerin ne güzelmiş öyleses deneme bir iki yaptım beybisigiciklamam tamam
ulen su sendeki seksapelitenin onda biri ben de olaydı sırtım yere gelmezdi
He çayım nazara geldiydim kesinAmann masallah de kiz daha yeni kendine geldi zaten nazar oldu zaaar
Merak ettim biseyler biseyi karsilastirmak icinnSes bir iki denemelerin ne güzelmiş öyle
Kız sende de var o seksülük samdaannyeme bizi
Cokk erken ya oglun hep bu saatlerdemi kalkiyor ben esimi gonderdim uykum kacti takiliyorm oyle samdancigim sen neleer yapiyorsun kaynanatorden sonra kendine gelebildinmi kendine iyi gelecek birseyler yapabildnm mi ve esinle az sknti vardi nasilsiniz smdi
Bellllü bellüüüHe çayım nazara geldiydim kesinatlattik şükür artık
Visss diyeyim ben kizimin kacta kalktigi sorusuna cevap vermesem.olar mi beybitoommya ben hemen affediyorum kocamibenim kızdim dediğime falan bakma yüze duramam ben hiç
kaynanamdan sonra bir uyumaya başladım çay ölü gibiuyanamiyorum bi türlü. kaynanamin nazarı degiyo sanırım bize oğlum dörtle sekiz arasi kalkar genelde:)
yedi ideal benim için:)
senin kız kaçta kalkiyo
He tabi kacta yattigiyla da alakali sennki 8 9 yatiyor heralde dmi benimki 10 bucuk 11 bucuk arasi yatiyor kalkmasi da ona gore isteVisss diyeyim ben kizimin kacta kalktigi sorusuna cevap vermesem.olar mi beybitoomm
Neyi merak ettin kizMerak ettim biseyler biseyi karsilastirmak icinnesinle sk sk tartsma yaparmisiniz yoksa nadirmidir
Affet yaaa insanlar ne afffedilmeyecek seyler yapiyor da affediyorlarya ben hemen affediyorum kocamibenim kızdim dediğime falan bakma yüze duramam ben hiç
kaynanamdan sonra bir uyumaya başladım çay ölü gibiuyanamiyorum bi türlü. kaynanamin nazarı degiyo sanırım bize oğlum dörtle sekiz arasi kalkar genelde:)
yedi ideal benim için:)
senin kız kaçta kalkiyo
Evet kış geliyor canım aynensaatle oynuyolar ya,hava daha karanlikken ise gidiyor eşim de
Amann masallah de kiz daha yeni kendine geldi zaten nazar oldu zaaar
Ses bir iki denemelerin ne güzelmiş öyle
Kız sende de var o seksülük samdaannyeme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?