Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün hava çok karanlık ya. oğlan kalkti yatmicam diye ağlıyo ben yat diye zorluyorum. saate baktik ki yedi olmuş
sanırım winter is coming
Cokk erken ya oglun hep bu saatlerdemi kalkiyor ben esimi gonderdim uykum kacti takiliyorm oyle samdancigim sen neleer yapiyorsun kaynanatorden sonra kendine gelebildinmi kendine iyi gelecek birseyler yapabildnm mi ve esinle az sknti vardi nasilsiniz smdi

bugün hava çok karanlık ya. oğlan kalkti yatmicam diye ağlıyo ben yat diye zorluyorum. saate baktik ki yedi olmuş
sanırım winter is coming
Evet kış geliyor canım aynen saatle oynuyolar ya,hava daha karanlikken ise gidiyor eşim de

ses deneme bir iki yaptım beybisi giciklamam tamam
ulen su sendeki seksapelitenin onda biri ben de olaydı sırtım yere gelmezdi
Ses bir iki denemelerin ne güzelmiş öyle

Kız sende de var o seksülük samdaann yeme bizi

ya ben hemen affediyorum kocami benim kızdim dediğime falan bakma yüze duramam ben hiç
kaynanamdan sonra bir uyumaya başladım çay ölü gibi uyanamiyorum bi türlü. kaynanamin nazarı degiyo sanırım bize oğlum dörtle sekiz arasi kalkar genelde:)
yedi ideal benim için:)
senin kız kaçta kalkiyo

Visss diyeyim ben kizimin kacta kalktigi sorusuna cevap vermesem.olar mi beybitoomm

Merak ettim biseyler biseyi karsilastirmak icinn esinle sk sk tartsma yaparmisiniz yoksa nadirmidir
Neyi merak ettin kiz
Yani ciddi tartışmaları diyosan yok öyle sık sık olmaz Allah'a şükür,ama kendisinin ısırma huyu var kolum budum hep ısırık,o yüzden sinirlenir tartisirim ama o güler hep,bu sayilırsa evet tartışırız

Affet yaaa insanlar ne afffedilmeyecek seyler yapiyor da affediyorlar

Ses bir iki denemelerin ne güzelmiş öyle

Kız sende de var o seksülük samdaann yeme bizi

adam yemiyy bu numaralari yese belki ben de icimdeki cevheri keşfetcem var da diyemiyom yok da diyemiyom valla

çok güzel deneme yaparım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…