- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.781
Bende unuturum ama affetmem devam.ederim tribeÇabuk affedenlerden biride benim.
Küssem neye küstüğümü unutmuşluğum var.
Yok yok oynamiyorlar 1 2 senedir ondan karanlk sabah zatenartık oynamiyolar diye biliyodum benoynuyolarsa hiç haberim olmaz ya oynadilar mi kız yoksa
Bende unuturum ama affetmem devam.ederim tribe
Seyle kavganin etkisiniNeyi merak ettin kiz
Yani ciddi tartışmaları diyosan yok öyle sık sık olmaz Allah'a şükür,ama kendisinin ısırma huyu var kolum budum hep ısırık,o yüzden sinirlenir tartisirim ama o güler hep,bu sayilırsa evet tartışırız
Ooooo yuzde yuz buna yok diye inat edemem dogruSende bir inatçılık olduğu kesin :)
Amiiin abla sana daa insallahArizona' da sabah olduUyanan bütün bacilarim herkese günaydın gün Bursa' da aymadi ama bakalim ilerleyen saatlerde güneş yüzünü gösterecek mi? 11.30 da başlayacak bir kursum var benim de. Sorunsuz huzurlu bir cumartesi diliyorum herkese.
Ooooo yuzde yuz buna yok diye inat edemem dogruyahu niye trip atiyordm neydiki derim ama asla geri donmem yolumdan
Senin gibi benim de haberim yokmuş şamdan, çay aydınlattı bizi bu konudaartık oynamiyolar diye biliyodum benoynuyolarsa hiç haberim olmaz ya oynadilar mi kız yoksa
Senin adam da neler kaçırıyor beadam yemiyy bu numaralariyese belki ben de icimdeki cevheri keşfetcem var da diyemiyom yok da diyemiyom valla
çok güzel deneme yaparım ben
Tatlışım şeylerine ben de karşılık veriyorum.Elhan ablacımmmm sabah sarılması şey ediyorum sana
Kız vallaha doğru ahahahSeyle kavganin etkisinicok libisli kisiler kavgadan uzak durup brbrlernin huyuna gider kavga olmasn kusluk olmasn uzak durmayalm diye duymustum da
Visss diyeyim ben kizimin kacta kalktigi sorusuna cevap vermesem.olar mi beybitoomm
Çabuk affedenlerden biride benim.
Küssem neye küstüğümü unutmuşluğum var.
Aynen dostumdemekki geç yatiyo derim cayben benimkini sekizde yatağa götürüyom :) dokuz gibi de uyumus oluyo
mecburen erkem yatip erken kalkiyo
Ozaaan bilirkisi tarafndan tescillendi bu gorusKız vallaha doğru ahahaheşimle kavga esnasında hemen bı elini yüzünü okşamaya başlıyom adamın asfhjkb sen ne seksi oluyon böyle sinirlenince yiğidim bak çok hoşuma gitti bu halin diyom git surdan yaa kavgada mi etmiyek der her defasında o da ayy iyi bildin
A deli kiz ... özune donmussun sen yavru kus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?