Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seyle kavganin etkisini cok libisli kisiler kavgadan uzak durup brbrlernin huyuna gider kavga olmasn kusluk olmasn uzak durmayalm diye duymustum da

Amiiin abla sana daa insallah

artık oynamiyolar diye biliyodum ben oynuyolarsa hiç haberim olmaz ya oynadilar mi kız yoksa
Senin gibi benim de haberim yokmuş şamdan, çay aydınlattı bizi bu konudabende oynuyolar saniyodum
adam yemiyy bu numaralari yese belki ben de icimdeki cevheri keşfetcem var da diyemiyom yok da diyemiyom valla

çok güzel deneme yaparım ben
Senin adam da neler kaçırıyor be bidaa mi gelecek bu gençlik

Seyle kavganin etkisini cok libisli kisiler kavgadan uzak durup brbrlernin huyuna gider kavga olmasn kusluk olmasn uzak durmayalm diye duymustum da
Kız vallaha doğru ahahah eşimle kavga esnasında hemen bı elini yüzünü okşamaya başlıyom adamın asfhjkb sen ne seksi oluyon böyle sinirlenince yiğidim bak çok hoşuma gitti bu halin diyom git surdan yaa kavgada mi etmiyek der her defasında o da ayy iyi bildin

Visss diyeyim ben kizimin kacta kalktigi sorusuna cevap vermesem.olar mi beybitoomm

demekki geç yatiyo derim cay ben benimkini sekizde yatağa götürüyom :) dokuz gibi de uyumus oluyo
mecburen erkem yatip erken kalkiyo

Ozaaan bilirkisi tarafndan tescillendi bu gorus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…