Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizzz anamda oyle diyo biliyomusun
Ben ve babasndan sonra dedesi ve anneannesi gelir kizim icin dusun onlar bizden dha cok her dedgni yapip ilgilenmeye calisirlar yuvarlanir babam yerde onla annem saklambac oynar filan ama hala daha annemle kalmiyor . Gecen hafta annen gitsin yarin gelsin uyaninca biz senlr uyuyalim diye ikna etmeye calisti annem ama kizim istemedi. Burasi senin evin benim evim degilki dedi anneannesne annemde aynennn senin gbi tabi annen seni hergun gezdiriyo biliyosn benim gezdiremeyecgmi dmi dedi
Samdan bisey diyimmi sana yarin haftanin 7.gunu ve ben bu hafta hergun biryere gitmisim kismetsr yarinda gidecegiz ilk defa boyle oldu tamam gezgindimde bukadar degldi bu yaz havalari beni costurdu .
Bu arada ehliyet icin raporu gidip ozelde aldim tek doktorla hallettim gormede sknti ckmadigi icin kolay oldu yani kolay halledersn ins diye dua etmistinya bana Allah razi olsun pazartesiyede randevu aldim insallah nufusa gidip ehliyet kimlik yenileme islemlerini halledecegim bitecek macera

Yok artık
Yani bir defa sweatimi ters giyip sabah ekmek almaya gitmiştim. Ama saat 6 falandı. Görenler kısıtlıydı neyseki
Gecenlerde bende annemde yer silmistim pacalsrimi kivirmisim sonra acele eve geleyim diye ciktim kizi giydir kendi basortumu bagla et derken bi baktim bayaaa bi eve yakinken pacalarimi gordum ben sokkk

Gecenlerde bende annemde yer silmistim pacalsrimi kivirmisim sonra acele eve geleyim diye ciktim kizi giydir kendi basortumu bagla et derken bi baktim bayaaa bi eve yakinken pacalarimi gordum ben sokkk

Hahahah aklıma dayımın kızı geldi, bizim evimizin bahçesi var. Dayımın kızı yeni kapanmıştı daha, biz de bahçede diğer kuzenim ve arkadaşımla oturuyoruz. Benim kuzen kapandığını unutmuş mu dalmış mı ne yapmış, bir baktık başı açık çıktı dedik ki nereye gidiyorsun sen böyle? Bakkalaaa diyor. Başın açık? Diyince anaaaa diyip koşmasını bi görsen hala gülüyorum aklıma geldikçe

Iste o an afedersin ic camasirini giymeyi unutmussun gbi bi sok oluyor insan bendr ilk zamanlar kapiyi acmistim kuzrnime oyle o farketme anii baya bi tuhaf oluyor

Kizimla bugunki ufak konusmamizi paylasmak istiyorum sizinle
Kizim ~ anne sen ne zaman evlencen
Babanla evlendimya kizim ben zaten
Kizim ~ Ozaman bidaha evlensene cunku ben gormedim

Hahahah ayy masum yavrum

Canım ❤ çocuklar daha iyi tatlım. Telefonum bozuldu girememistim dünde annemi görmeye gittim. Nasılsın

İyiyim şükür uyumaya hazırlanıyorum, benim kız dönüp duruyor yine uyanacak mi diye bekliyorum :)) merak ettim seni ya.

Misal dusunki Maydanozlu yada corekotlu bisey yemissin disinde kalmis ve haberin yok bi arkadasnla sohbet emissinnn sonra o aynadaki sok aniii .... bam bam bamm....

Ben hamileyken çok unutkan olmuştum. Bir gün annemle kuzenimi kahvaltıya çağırdım. Patates kızartmasından tut böreğe kadar mükellef bir kahvaltı sofrası hazırladım, ama herşey hazır.
Bil bakalım ne eksik?
Çay
Çay yapmayı unutmuşum, düşünsene insanları kahvaltiya çağırıyorum çay koymamışım

Insanlik hali yaaa ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…