- 11 Nisan 2007
- 88.067
- 518.198
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.081
Kizzz anamda oyle diyo biliyomusunvalla çay benim annem de sen gibi sürekli gezdirse istediğimi yapsa ben de yapisirdimsenin kızınla arandaki şey senden kaynaklı çocuktan degil
çok güzel bakiyosunama bu aşırı baglanma okul veya kreşte işini zorlastirabilir :)
Gecenlerde bende annemde yer silmistim pacalsrimi kivirmisim sonra acele eve geleyim diye ciktim kizi giydir kendi basortumu bagla et derken bi baktim bayaaa bi eve yakinken pacalarimi gordum ben sokkkYok artık
Yani bir defa sweatimi ters giyip sabah ekmek almaya gitmiştim. Ama saat 6 falandı. Görenler kısıtlıydı neyseki
Gecenlerde bende annemde yer silmistim pacalsrimi kivirmisim sonra acele eve geleyim diye ciktim kizi giydir kendi basortumu bagla et derken bi baktim bayaaa bi eve yakinken pacalarimi gordum ben sokkk
Iste o an afedersin ic camasirini giymeyi unutmussun gbi bi sok oluyor insan bendr ilk zamanlar kapiyi acmistim kuzrnime oyle o farketme anii baya bi tuhaf oluyorHahahah aklıma dayımın kızı geldi, bizim evimizin bahçesi var. Dayımın kızı yeni kapanmıştı daha, biz de bahçede diğer kuzenim ve arkadaşımla oturuyoruz. Benim kuzen kapandığını unutmuş mu dalmış mı ne yapmış, bir baktık başı açık çıktıdedik ki nereye gidiyorsun sen böyle? Bakkalaaa diyor. Başın açık? Diyince anaaaa diyip koşmasını bi görsen hala gülüyorum aklıma geldikçe
Iste o an afedersin ic camasirini giymeyi unutmussun gbi bi sok oluyor insan bendr ilk zamanlar kapiyi acmistim kuzrnime oyle o farketme anii baya bi tuhaf oluyor
İyi geceler kızlar nasılsınız. Oğlumu emmeden uyutmaya çalışıyorum ama ağlıyor
Canım
Kizimla bugunki ufak konusmamizi paylasmak istiyorum sizinle
Kizim ~ anne sen ne zaman evlencen
Babanla evlendimya kizim ben zaten
Kizim ~ Ozaman bidaha evlensene cunku ben gormedim
Misal dusunki Maydanozlu yada corekotlu bisey yemissin disinde kalmis ve haberin yok bi arkadasnla sohbet emissinnn sonra o aynadaki sok aniii .... bam bam bamm....
Ay kötü bir durum gerçekten yaa
Canım ❤çocuklar daha iyi tatlım. Telefonum bozuldu girememistim dünde annemi görmeye gittim. Nasılsın
Misal dusunki Maydanozlu yada corekotlu bisey yemissin disinde kalmis ve haberin yok bi arkadasnla sohbet emissinnn sonra o aynadaki sok aniii .... bam bam bamm....
Insanlik hali yaaa ...Ben hamileyken çok unutkan olmuştum. Bir gün annemle kuzenimi kahvaltıya çağırdım. Patates kızartmasından tut böreğe kadar mükellef bir kahvaltı sofrası hazırladım, ama herşey hazır.
Bil bakalım ne eksik?
Çay
Çay yapmayı unutmuşum, düşünsene insanları kahvaltiya çağırıyorum çay koymamışım
Insanlik hali yaaa ...
Su verdim canım ama olmadı. Uzun süre ağlayınca dayanamadım verdim yaHoşgeldin limonsuzum, su filan içirsen biraz alıştırma bardağıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?