Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kuzularım herkese günaydın.
Mutlu olmayan bir gündeyiz, tarih 10 Kasım'ı gösteriyor bugün.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anarak topikte geyiğe 1 gün ara verilmesini rica ediyorum.

Tabiki muhabbet edebiliriz ama bu matem gününde daha ölçülü muhabbet etmek, geyikten 1 günlüğüne mümkün mertebe kaçınmak nacizane tüm kertenkelelerimden ricamdır.
Şimdiden teşekkür ederim
----
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@SonEgoBukucu
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM

Hahahh ya tüm çocuklar böyle sanırım illa bu muhabbet oluyo bı
Ne güzel sıralamışsın etiketleri kız sen öyle sana da günaydın

Günaydın tatlım. Dikkate alicaz
Hahahh ya tüm çocuklar böyle sanırım illa bu muhabbet oluyo bı

Ne güzel sıralamışsın etiketleri kız sen öyle sana da günaydın
Güzel olmuş dimi

Kafam o kadar gebelikle alakalı dolu ve meşgul ki okulda bugün resmen rezillik yaşadım
Çocuklara geçen hafta törene siyah kıyafetle katılmalarını söyleyip kendim siyah giyinmeden gittim, yolda aklıma geldi ben ne yapıyorum dedim ama çok geçti tek siyah giyinmemiş öğretmen bendim
Anma töreninde alkış yapılmaz bunu çok iyi bilmeme rağmen şiir okuyan bir kızdan sonra boş bulunup bir an alkış yaptım.
Gerçekten kafam yerinde hiç değil

Bizde sana tesekkur ederiz cici ince dusuncen cok yerinde ...

Hhahah yaa yeğenim de anne babasının düğün fotolarına bakarken ben nerdeyim beni niye cagirmadiniz,hiç bı resimde yokum diye çığlık kıyamet ağlamıştı çok masumlar yaa
Aynenn canim yaa 3 4 ay once de bizim duvardaki gelin damat fotografimizi anneme gosterip annem gelin oldu babam damat oldu ben onlari evde bekledim demis

İnce fikirlim

Son düzenleme:
Dalgınlıklar olabilir brom.

Slm limonsuzcm.

Üzülme madonnam ya olur öyle şeyler. Dalmissin insanlık hali. Immm ne zaman belli olur senin mercimeğin gelmiş mi diye
Ponçik mirandam vallahi sabahtan beri ByNkoaLa un başına tünedim. Test tarihi kararlaştırmaya çalışıyoruz çıldırıcam
18-24 kasım arası ara dönem tatili.
Ben bu süreçte doktora daha rahat gidebilirim diye bu ara tatilde test yapmak istiyorum.
Beklenen adet tarihim 21 kasım.
20 kasımda test yapsam çıkar mı sence varsa? 1 gün kala yapmış olacağım yani.
Pozitif çıkarsa 21 kasımda geyşam izinli, birlikte doktora gideriz diye düşündüm.
Mantıklı bir plan mı emin olamıyorum.

Yoksa gecikmeyi bekleyip pozitif çıkarsa okuldan izin alarak mı gitsem.
Okuldan izin almak istemediğim için muallakta kalıyorum.

Böyle çabuk oluyor mu bu işler ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…