- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.141
Ponçik mirandam vallahi sabahtan beriByNkoaLa un başına tünedim. Test tarihi kararlaştırmaya çalışıyoruz çıldırıcam ☹
18-24 kasım arası ara dönem tatili.
Ben bu süreçte doktora daha rahat gidebilirim diye bu ara tatilde test yapmak istiyorum.
Beklenen adet tarihim 21 kasım.
20 kasımda test yapsam çıkar mı sence varsa? 1 gün kala yapmış olacağım yani.
Pozitif çıkarsa 21 kasımda geyşam izinli, birlikte doktora gideriz diye düşündüm.
Mantıklı bir plan mı emin olamıyorum.
Yoksa gecikmeyi bekleyip pozitif çıkarsa okuldan izin alarak mı gitsem.
Okuldan izin almak istemediğim için muallakta kalıyorum.
Oyyy heyecanına baaakPonçik mirandam vallahi sabahtan beriByNkoaLa un başına tünedim. Test tarihi kararlaştırmaya çalışıyoruz çıldırıcam ☹
18-24 kasım arası ara dönem tatili.
Ben bu süreçte doktora daha rahat gidebilirim diye bu ara tatilde test yapmak istiyorum.
Beklenen adet tarihim 21 kasım.
20 kasımda test yapsam çıkar mı sence varsa? 1 gün kala yapmış olacağım yani.
Pozitif çıkarsa 21 kasımda geyşam izinli, birlikte doktora gideriz diye düşündüm.
Mantıklı bir plan mı emin olamıyorum.
Yoksa gecikmeyi bekleyip pozitif çıkarsa okuldan izin alarak mı gitsem.
Okuldan izin almak istemediğim için muallakta kalıyorum.
Hamarat arkadaşım benim ellerine sağlıkK Kendinisevenbirii bebişim nasılsınbişey sorcam. Benmari usulü çikolata eritip kurabiyenin üzerinde gezdiricem (başka bişey de olabilir) normal buzdolabı poşetinin ucunu kesip onunla yapsam olur mu ki?
Bilmiyorum bende yeni öğreniyorum, görücez bakalımBöyle çabuk oluyor mu bu işler ya
Kuzum okul döneminde şayet varsa doktora gitmek günlük 8 dersi iptal etmek anlamına gelecek. O yüzden ara tatili değerlendirmek istiyorum. Yoksa bende gönül olarak gecikmeyi bekleme taraftarıyım. Ya da belki de 21 inde reglim gelecek bilmiyorum. Ben varsa kısmı üstüne düşünüyorum yoksa zaten yokturBrom, cicim, Cicinellim
Hayat böyle çok zor değil mi? Neden bu kadar plan yapıyorsun ve kendini yoruyorsun kuzum? Bekle, regl dönemine daha var bildiğim kadarıyla. Regl dönemin bir geçsin, 4 5 gün geçsin. Sonra test yaparsın. Testte pozitifi görürsen ilk müsait gününüzde gidersiniz.
Benim reglim 10 gün geçmişti, sonra test yapmıştım ve o zaman çıkmıştı.
Bilmiyorum bende yeni öğreniyorum, görücez bakalım
Heyecan mı stres mi tam seçemiyorum mirandamOyyy heyecanına baaak☺☺❤ canım erken gebelik testi var. Ben kullanmadım ama onu bi araştır istersen. Bide yakınlarda sağlık ocağı yok mu? 10 dakikada kan verir öğrenirsin
Negatif çıkarsa eşim üzülecek diye üzülürüm sadece büşom.kuzumm inşallah ilk aydan hemencecik tutar ama tutmayadabilir buda insanı biraz yoran bir psikolojik sürece sokuyor, sakın kendini üzme olmazsa, hemen test yapıp negatif çıkarsa üzülmeni istemem belki yumurtlaman geç olmuştur döllenmen geç olacaktır, o yüzden regl bir kaç gün geçsin bence öyle yap testi
Negatif çıkarsa eşim üzülecek diye üzülürüm sadece büşom.
Yoksa hemen olsun derdinde değilim inan.
Beklemek çok zormuş ya negatif ya da pozitif sonucu bir an önce öğrenesim var.
Beklemekten nefret ederim ben boşuna 8 aylık doğmamışım
His var inanç yok.kıyamam ya bizde de en çok eşim üzülüyor ben yine toparlıyorum burdan arkadaşlarla falan kafam dağılıyor, artık hayırlısı olsun onun bu kadar istemesinin hatrına inşallah hemencecik tutar
Kuzum okul döneminde şayet varsa doktora gitmek günlük 8 dersi iptal etmek anlamına gelecek. O yüzden ara tatili değerlendirmek istiyorum. Yoksa bende gönül olarak gecikmeyi bekleme taraftarıyım. Ya da belki de 21 inde reglim gelecek bilmiyorum. Ben varsa kısmı üstüne düşünüyorum yoksa zaten yoktur
Ama şöyle bir gerçek var ki 10 gün gecikmeyi beklemem hayatta.
2 gün gecikmek yeterli benim için test için.
Malesef çalışırken ve 40 öğrenci ile 5 idarecinin sorumluluğu altındayken plansız free yaşamak zor oluyor
Özel hastahaneye gidiyorum kuzum.Kuzum özel hastaneye gitmiyor musun? Mesai sonrası veya küçük bir arada da gidip kan verebilirsin. Evet planlı olmak güzel birşey ama bu seni daha çok yorar ve şartlandırır diye söylüyorum.
Mesela ben senin yerinde olsaydım şuan daha regl dönemime 10 gün varken bunları planlasam, düşünsem o gün regl olursam gerçekten üzülürdüm. Yine de sen bilirsin tabii tatlım
Benim gebelik sürpriz olduğu için farketmemiştim, kötü bir dönemimdi ondan gecikti zannediyordum, annemlerin zoruyla test yapmıştım :) o yüzden 10 gün bekledim
His var inanç yok.
İnşallah diyeyim
Sen nasılsın büşom
Iyi yaptın alışmayarak. Tess nasıl gidiyor?
Nicklerimiz kemiklesti başkasına alisamiyoruz
Saygısızlık olarak algılamayın sakın ama 30 35 yaştan sonra,mahkemeye başvurarak kendi ismini değiştirenler nasıl uyum sağlıyorlar acaba?Dalgınlık ötesi bir durumdayım, rezillik boyutunda
Eski nicke dönmen çok iyi olmuş brom
Hakkında hayırlısı hocamBilmiyorum bende yeni öğreniyorum, görücez bakalım
Selam canım.Saygısızlık olarak algılamayın sakın ama 30 35 yaştan sonra,mahkemeye başvurarak kendi ismini değiştirenler nasıl uyum sağlıyorlar acaba?
3 günlük nickime alışamazken,eğrelti dururken..
Neyse iyi pazarlar
Brom, tez canlısın bıcır bıcır kıpır kıpırsın. Dalgınlıkların kimselere batmaz ama alışma toparla tamam mı
Bonus K Kendinisevenbirii ByNkoaLa C Calcifer
size de slm vereyim istedim
Nasıl ya
Geçmiş olsn.İyiyim canmcm. Malum haftasonu. Koşturmasız sakin bir günSelam canım.
Sabah Tüyap'a gittik eşimle kahvaltı yapamadık. Yemek yediğimde saat 2yi geçiyordu. Başımın ağrısından duramıyorum.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?