Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Brom, cicim, Cicinellim
Hayat böyle çok zor değil mi? Neden bu kadar plan yapıyorsun ve kendini yoruyorsun kuzum? Bekle, regl dönemine daha var bildiğim kadarıyla. Regl dönemin bir geçsin, 4 5 gün geçsin. Sonra test yaparsın. Testte pozitifi görürsen ilk müsait gününüzde gidersiniz.

Benim reglim 10 gün geçmişti, sonra test yapmıştım ve o zaman çıkmıştı.

Oyyy heyecanına baaak canım erken gebelik testi var. Ben kullanmadım ama onu bi araştır istersen. Bide yakınlarda sağlık ocağı yok mu? 10 dakikada kan verir öğrenirsin

K Kendinisevenbirii bebişim nasılsın bişey sorcam. Benmari usulü çikolata eritip kurabiyenin üzerinde gezdiricem (başka bişey de olabilir) normal buzdolabı poşetinin ucunu kesip onunla yapsam olur mu ki?
Hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık ama benmari usulü eritip sikarsan çikolatanın üstünde kalıp gibi donup kalicaktir öyle bişey istiyorsan yap tabi ama ben pek o sert çikolatayı sevmiyorum onun için genelde kreman varsa ganaj yapmanı tavsiye ederim,oda donuyor ama yumuşak kalıyor benmari usulünde ki gibi sertlesmiyor daha yumuşak yani canım

Bide evet canım buzdolabi posetiyle bu dediğini yapabilirsin ama dikkat et ucunu fazla kesersen çok hızlı ve kontrolsüz akar çikolata,bide kalın bı posetse daha güzel olur,ince posetler boydan boya yırtılabiliyor

Kuzum okul döneminde şayet varsa doktora gitmek günlük 8 dersi iptal etmek anlamına gelecek. O yüzden ara tatili değerlendirmek istiyorum. Yoksa bende gönül olarak gecikmeyi bekleme taraftarıyım. Ya da belki de 21 inde reglim gelecek bilmiyorum. Ben varsa kısmı üstüne düşünüyorum yoksa zaten yoktur
Ama şöyle bir gerçek var ki 10 gün gecikmeyi beklemem hayatta.
2 gün gecikmek yeterli benim için test için.
Malesef çalışırken ve 40 öğrenci ile 5 idarecinin sorumluluğu altındayken plansız free yaşamak zor oluyor

Bilmiyorum bende yeni öğreniyorum, görücez bakalım

kuzumm inşallah ilk aydan hemencecik tutar ama tutmayadabilir buda insanı biraz yoran bir psikolojik sürece sokuyor, sakın kendini üzme olmazsa, hemen test yapıp negatif çıkarsa üzülmeni istemem belki yumurtlaman geç olmuştur döllenmen geç olacaktır, o yüzden regl bir kaç gün geçsin bence öyle yap testi

Oyyy heyecanına baaak☺☺❤ canım erken gebelik testi var. Ben kullanmadım ama onu bi araştır istersen. Bide yakınlarda sağlık ocağı yok mu? 10 dakikada kan verir öğrenirsin
Heyecan mı stres mi tam seçemiyorum mirandam
Henüz çok erken zaten. Ben bat tarihinden 1 2 gün öncesi için dedim test yapsam mı diye.
Ama bilmiyorum gecikmeyi de bekleyebilirim.
Kafamda deli sorular.
Beklemek benlik bir durum değilmiş.
Ben 9 ay da bekleyemem doğururum çocuğu.
Zaten kendim de erken doğumla doğmuşum

Negatif çıkarsa eşim üzülecek diye üzülürüm sadece büşom.
Yoksa hemen olsun derdinde değilim inan.
Beklemek çok zormuş ya negatif ya da pozitif sonucu bir an önce öğrenesim var.
Beklemekten nefret ederim ben boşuna 8 aylık doğmamışım

kıyamam ya bizde de en çok eşim üzülüyor ben yine toparlıyorum burdan arkadaşlarla falan kafam dağılıyor, artık hayırlısı olsun onun bu kadar istemesinin hatrına inşallah hemencecik tutar

kıyamam ya bizde de en çok eşim üzülüyor ben yine toparlıyorum burdan arkadaşlarla falan kafam dağılıyor, artık hayırlısı olsun onun bu kadar istemesinin hatrına inşallah hemencecik tutar
His var inanç yok.
İnşallah diyeyim
Sen nasılsın büşom

Kuzum özel hastaneye gitmiyor musun? Mesai sonrası veya küçük bir arada da gidip kan verebilirsin. Evet planlı olmak güzel birşey ama bu seni daha çok yorar ve şartlandırır diye söylüyorum.
Mesela ben senin yerinde olsaydım şuan daha regl dönemime 10 gün varken bunları planlasam, düşünsem o gün regl olursam gerçekten üzülürdüm. Yine de sen bilirsin tabii tatlım
Benim gebelik sürpriz olduğu için farketmemiştim, kötü bir dönemimdi ondan gecikti zannediyordum, annemlerin zoruyla test yapmıştım :) o yüzden 10 gün bekledim

Özel hastahaneye gidiyorum kuzum.
Neyse bakalım düşünür taşınır bir karara bağlarım durumu. Sağolasın.

His var inanç yok.
İnşallah diyeyim
Sen nasılsın büşom

iyiyim kuzum çok şükür
biraz yorgunum sadece
dün mesaiye kaldım bi iş vardı yetişmesi gereken hafta sonu tadında geçmedi pek

Son düzenleme:
Iyi yaptın alışmayarak. Tess nasıl gidiyor?
Nicklerimiz kemiklesti başkasına alisamiyoruz
Dalgınlık ötesi bir durumdayım, rezillik boyutunda
Eski nicke dönmen çok iyi olmuş brom
Saygısızlık olarak algılamayın sakın ama 30 35 yaştan sonra,mahkemeye başvurarak kendi ismini değiştirenler nasıl uyum sağlıyorlar acaba?
3 günlük nickime alışamazken,eğrelti dururken..
Neyse iyi pazarlar

Brom, tez canlısın bıcır bıcır kıpır kıpırsın. Dalgınlıkların kimselere batmaz ama alışma toparla tamam mı
Bonus K Kendinisevenbirii ByNkoaLa C Calcifer
size de slm vereyim istedim

Selam canım.
Sabah Tüyap'a gittik eşimle kahvaltı yapamadık. Yemek yediğimde saat 2yi geçiyordu. Başımın ağrısından duramıyorum.
Sen nasılsın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…