Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su verdim canım ama olmadı. Uzun süre ağlayınca dayanamadım verdim ya

Benimki de emerek uyuyor valla hep ne yapalım gündüz zaten yokum, istediği kadar veriyorum. Bakalım ne olacak Allah yardımcın olsun canım.

Hepinize iyi geceler ben gittim

Su verdim canım ama olmadı. Uzun süre ağlayınca dayanamadım verdim ya
Iste en kotusunu yapmissin bidahaki sefer daha fa cok aglayacak ... demekki aglaynca geliyor diye kuzum ya smaz sabretseydin yada iknznde buraz dha tahammullu olabilecegi bi zaman kalkisirsin

İyiyim şükür uyumaya hazırlanıyorum, benim kız dönüp duruyor yine uyanacak mi diye bekliyorum :)) merak ettim seni ya.
Canım yaözledim sizi de ya giremedim ya da yazmadan çikmam gerekti. Uyur inşAllah canım benim nasıl baya alıştıniz mi?

Benimki de emerek uyuyor valla hep ne yapalım gündüz zaten yokum, istediği kadar veriyorum. Bakalım ne olacak Allah yardımcın olsun canım.

Hepinize iyi geceler ben gittim ❤
Benimki 2 yaşında artık kesmem lazım ama iyi geceler tatlı rüyalar canım

Limonsuzzum nasldi annecigin iyidir insallah
Memeyi biraktirmaya mi calisiyosun yoksa sade emmeden uyutmaya mi her iki durumda da aglayacak canm malesef bilirsin bu 2.cocugn senin ... oyle oyle alisir insallah
Yaşını doldurdu kesmeye çalışıyorum canım.
Carsambayiii seeel aldiiii
Selviyi deee yel aldiiii
Olmaz kuzu o is yaşş. Baka baka cigerci kedisi olacak. Hic ilgimi cekmio artik. Önümüzdeki maclara bakicazda hali sahada futbolcuda kalmadi ya la
Kız burda boşuna mı stratejiler yaptik
Iste en kotusunu yapmissin bidahaki sefer daha fa cok aglayacak ... demekki aglaynca geliyor diye kuzum ya smaz sabretseydin yada iknznde buraz dha tahammullu olabilecegi bi zaman kalkisirsin
Dayanamadım ya. Bide kızım da uyuyor ya dedim uyanmasin

Carsambayiii seeel aldiiii
Selviyi deee yel aldiiii
Olmaz kuzu o is yaşş. Baka baka cigerci kedisi olacak. Hic ilgimi cekmio artik. Önümüzdeki maclara bakicazda hali sahada futbolcuda kalmadi ya la
Boşver selle yelle bogussun o zaman
Baka baka nereye kdr tren öküze döndü is
Futbolcular sakat veya sahipli olabilir
Tek tabanca iyidir bosver

Aynen kuzum şu an orda durmanın bi faydası yok evinde kızınla dur. O anlıyo herşeydenn
Anneni babanı eşini kızını al götür beraberinde. Akşam olunca dönsünler. Toplasan 3 günmüş zaten. Stres olmaya değmez. En iyi hissetirecek yöntemin neyse doğrun o olsun uygula
Ah benim canim gulnihalim Allah yarr ve yardimcin olsun kuzummm baska bisey diyemeyecegim . Bebeklerin biran evvel guclenir kuvvetlenirler de insallah cikar evinizie gidersinix hep birlikte
Canlarım hepinize çok çok teşekkürler iyiki varsınız annemler gitti babam onlarla mi iddia edeceğiz boşver dedi. Ama gelecekler inşaallah yine. Eşimle konuşacağım dün az biraz citlattim hemen annesini alıp götürmeye kalktı ki hani kötü bi şekilde ben sanki kovmusum gibi olacaktı. Ben kötülük de olsun istemiyorum asla. Sadece anlayış istedim ve eşime dedim ben annemlerle kalacagim şimdi diye ama o ayarlamadi bunu.

Neyse inşaallah yarın hemsirelerle konuşacağım. Bebeklerin şimdilik bana çok ihtiyacı yoksa gitgel yapayım en az 3 hafta olduğu için uzun bir süre ve ben toparlanamadim banyo pazartesi yapabilirim falan orda nasıl olur bilemiyorum.

Destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok fazla giremiyorum buraya. Arada gelip akıl danisacagim çok seviyorum sizleri... Ailem gibisiniz

Kizimla bugunki ufak konusmamizi paylasmak istiyorum sizinle
Kizim ~ anne sen ne zaman evlencen
Babanla evlendimya kizim ben zaten
Kizim ~ Ozaman bidaha evlensene cunku ben gormedim
Hhahah yaa yeğenim de anne babasının düğün fotolarına bakarken ben nerdeyim beni niye cagirmadiniz,hiç bı resimde yokum diye çığlık kıyamet ağlamıştı çok masumlar yaa

Boşver selle yelle bogussun o zaman
Baka baka nereye kdr tren öküze döndü is
Futbolcular sakat veya sahipli olabilir
Tek tabanca iyidir bosver
Yok kiz nereye kadar tek tabanca bende yoruldum ya artik. Adam gibi biri ciksa heh bu diyebilecek miyim acaba onu bile bilmiyorum o kadar kafam karışık ve duman

Hhahah yaa yeğenim de anne babasının düğün fotolarına bakarken ben nerdeyim beni niye cagirmadiniz,hiç bı resimde yokum diye çığlık kıyamet ağlamıştı çok masumlar yaa
Önceki gün annemlere gitmistik kızım benim nişan fotoğrafımı gördü. Yanımda da yeğenlerim hepsi küçük tabi. Kim olduklarını söyledim, ama anne ya ben dedi. Gerçekten de küstü trip attı bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…