- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.101
Carsambayiii seeel aldiiiiSenin selvi boyli noldu
Su verdim canım ama olmadı. Uzun süre ağlayınca dayanamadım verdim ya
Iste en kotusunu yapmissin bidahaki sefer daha fa cok aglayacak ... demekki aglaynca geliyor diye kuzum ya smaz sabretseydin yada iknznde buraz dha tahammullu olabilecegi bi zaman kalkisirsinSu verdim canım ama olmadı. Uzun süre ağlayınca dayanamadım verdim ya
Canım yaİyiyim şükür uyumaya hazırlanıyorum, benim kız dönüp duruyor yine uyanacak mi diye bekliyorum :)) merak ettim seni ya.
Benimki 2 yaşında artık kesmem lazım amaBenimki de emerek uyuyor valla hep ne yapalım gündüz zaten yokum, istediği kadar veriyorum. Bakalım ne olacakAllah yardımcın olsun canım.
Hepinize iyi geceler ben gittim ❤
Yaşını doldurdu kesmeye çalışıyorum canım.Limonsuzzum nasldi annecigin iyidir insallah
Memeyi biraktirmaya mi calisiyosun yoksa sade emmeden uyutmaya mi her iki durumda da aglayacak canm malesef bilirsin bu 2.cocugn senin ... oyle oyle alisir insallah
Kız burda boşuna mı stratejiler yaptikCarsambayiii seeel aldiiii
Selviyi deee yel aldiiii
Olmaz kuzu o is yaşş. Baka baka cigerci kedisi olacak. Hic ilgimi cekmio artik. Önümüzdeki maclara bakicazda hali sahada futbolcuda kalmadi ya la
Dayanamadım ya. Bide kızım da uyuyor ya dedim uyanmasinIste en kotusunu yapmissin bidahaki sefer daha fa cok aglayacak ... demekki aglaynca geliyor diye kuzum ya smaz sabretseydin yada iknznde buraz dha tahammullu olabilecegi bi zaman kalkisirsin
Yaşını doldurdu kesmeye çalışıyorum canım.
Kız burda boşuna mı stratejiler yaptik
Bosunaymis a dostlar dokanmayin yaram icerdeeeeee
Aldı götürdü beni lise yillarima bu şarkı
Boşver selle yelle bogussun o zamanCarsambayiii seeel aldiiii
Selviyi deee yel aldiiii
Olmaz kuzu o is yaşş. Baka baka cigerci kedisi olacak. Hic ilgimi cekmio artik. Önümüzdeki maclara bakicazda hali sahada futbolcuda kalmadi ya la
Aynen kuzum şu an orda durmanın bi faydası yok evinde kızınla dur. O anlıyo herşeydenn
Jawlensky canım çok konuşma tanışma fırsatımız olmadı ama öncelikle bebeklerine Rabbim sağlık sıhhat versin sanada sabır versin kuvezde ve erken dogan bebegin zorluğunu çok iyi bilirim evde iki çocuğum varken bi tanesi kuvezdeydi öncelik ilk olarak anlayan ve senin yanında olup olmadığını hisseden kızın için olsun Yoksa sonrasında çocuğun ruh halide değişiyor hali tavrı da çocuklar hissetmek ister ne kadar sevildiklerini kıymetli oldukları kızınla şuan oldukça vakit geçir sonra bu fırsatında pek olmayacak küçük bebeklerle ilgilenmek tüm enerjiyi sömürüyor , bebeklerini tez zamanda hayırlısı ile alman duası ile kendine iyi bak enerji topla daha sabahlar olmasın dönemi geliyor
Allah zorunu kolay kılsın kuzumgerçekten zor bi durum. kaynanan da insan değilmiş. ama sen bu halinle şimdi bunları düşünme. günlük yanına getirmezler mi kızını. belli saatlerde ziyaret etse daha mi çok üzülür.
hani yaşı büyük değil ki kızım mecburum deyince tamam anne desin
sen gündüz gidip aksam eve dönsen olmaz mi. gece kalman mi gerekiyomus bağ için. mesela sesini kaydedip ninni falan soylesen gece onu dinletseler. kendi eşyanı versen yanlarına koysalar kokunu almaları için. hani olmayacak şeylerse bizden ziyade pedagogla görüşsen daha sağlıklı sonuç alırsin sanırım kuzum ya.
bilemedim ben. anne olmadan önce evdeki idare eder küçüklerle dur derdim ama su an secemedim benbide kaynanama güvenip çocuk emanet edemem ben sanırım. esime mutlaka yıllık izin aldirir ona baktirirdim
Anneni babanı eşini kızını al götür beraberinde. Akşam olunca dönsünler. Toplasan 3 günmüş zaten. Stres olmaya değmez. En iyi hissetirecek yöntemin neyse doğrun o olsun uygula
En nefret ettiğim gerzek kaynana tipi.
Benim kvnin yan komşusu geliniyle altlı üstlü oturuyor. Kız doğum yapmış annesi kızın evinde kalacak. Kaynana çıkmış yukarı kızın kocasına sen git aşağıda kal ben burada kalayım demiş. Kız da basmış kalayı haklı olarak. Ruh hastasına bak aynı binada alt kattasın zaten, ne işin var yukarıda. Ölür müsün öldürür müsün bunları
Ah benim canim gulnihalim Allah yarr ve yardimcin olsun kuzummm baska bisey diyemeyecegim . Bebeklerin biran evvel guclenir kuvvetlenirler de insallah cikar evinizie gidersinix hep birlikte
Canlarım hepinize çok çok teşekkürler iyiki varsınızNihal bnce annenler gitmesin eğer kv ye givenmiyorsan aklın her türlü bı yerlerde kalacak çocukları bakmaya gitsen evdekinde evdekini baksan cocuklarinda
Kv eğer bakmiyorsa bakamiyorsa aileni çağır nazikçe kv ye de ayarı ver derm hem kızının böyle davranması çok normal bnm büyük oğlum bir ay bnmle konusmamisti hastaneden geldiğimizde yüzüme bile bakmadı kaç ay bu tarz olaylarda çocuklar da bu davranış çok normal zamanla alisiyorlar ama
Hhahah yaa yeğenim de anne babasının düğün fotolarına bakarken ben nerdeyim beni niye cagirmadiniz,hiç bı resimde yokum diye çığlık kıyamet ağlamıştıKizimla bugunki ufak konusmamizi paylasmak istiyorum sizinle
Kizim ~ anne sen ne zaman evlencen
Babanla evlendimya kizim ben zaten
Kizim ~ Ozaman bidaha evlensene cunku ben gormedim
Yok kiz nereye kadar tek tabanca bende yoruldum ya artik. Adam gibi biri ciksa heh bu diyebilecek miyim acaba onu bile bilmiyorum o kadar kafam karışık ve dumanBoşver selle yelle bogussun o zaman
Baka baka nereye kdr tren öküze döndü is
Futbolcular sakat veya sahipli olabilir
Tek tabanca iyidir bosver
Önceki gün annemlere gitmistik kızım benim nişan fotoğrafımı gördü. Yanımda da yeğenlerim hepsi küçük tabi. Kim olduklarını söyledim, ama anne ya ben dedi. Gerçekten de küstü trip attı banaHhahah yaa yeğenim de anne babasının düğün fotolarına bakarken ben nerdeyim beni niye cagirmadiniz,hiç bı resimde yokum diye çığlık kıyamet ağlamıştıçok masumlar yaa
Günaydın canımGünaydın kızlar.
kk birinci noteri ❤
B Brunello Cicinelli ❤
I inessa armand ❤
K Kendinisevenbirii ❤
Bonus ❤
ByNkoaLa ❤
Amecey ❤
HayatSevinceGuzel ❤
C Calcifer ❤
C Cay6 ❤
Jawlensky ❤
_CaNanSu_ ❤
KedidirKedii ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?