Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batlari satlari kontrolleri senin mercimek için
Akros ins pisirirse yicem hep aynı şey gec kaliyir
Battan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımı .
Mercimek seninki ayrıca benimki başka birşey olsun.
Ne olsun pirinç olsun bari, alerjim olmasa bulgur derdim

Uzun sürer dedi dr beni çıldırtmak mı istiyosun
Bu süreçte hep öyleydim işte

Çıldır, senin dönmeyen başın yok ki
Of asıl çıldıran benim şu an. Karşıda dağ olsa oflamamdan yıkılacak.

Battan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımı .
Mercimek seninki ayrıca benimki başka birşey olsun.
Ne olsun pirinç olsun bari, alerjim olmasa bulgur derdim

Nesin sen burjuvamı bulgura alerji nedir? Sende bizim gibi muhallebi yemedin mi bebekken?

Nesin sen burjuvamı bulgura alerji nedir? Sende bizim gibi muhallebi yemedin mi bebekken?
Yemedim
Annem birkaç yaşıma kadar içinde şeker olan hiçbir besin vermemiş.
Tabi ben sonradan vermediği yılların açığını yediğim çikolatalar ile kapattım.
Lakin hala muhallebi sevmem.
Bulgur yiyince istifra ediyorum. Eskiden gördüğüm anda fenalaşırdım. Tik+alerji+huylanma=bulgur benim için
Şimdi sadece yiyince kötü oluyorum görmekle falan birşey olmuyor.

Aaa şeftali görenlerde oluyor bazen ya da limon, öyle mi oluyordun? Çok enteresan neden ki acaba

Onun acı çekmesini istiyorum, kendim acısız kısa yoldan bir ölüm
Ne yaptı. Bence de siyanürü kendinde harcama litresi kimbilir kaç liradır. İlla zehirliceksen enişteyi zehirle. Ya da bana ver Yakuzanın en sevdiği içecek siyanür'dür. Ben gereken yere ulaştırayım. Sevap işlemiş olursun

What dedin? Kısır çi küfte yok eylemi?
tikli insanları hep merak etmişimdir bana biraz kendinden bahsetsene

Ben hayatımda bu kadar el iyisi bir adam daha görmedim. Ama gerçek anlamda cici.
İnan bunaldım artık. Şu an benim 26.000 lira borcum var, tek seferde odersem 20.000 liraya kapatacağım. Ödeyemezsem maaşıma haciz gelecek ve sicilime işleyecek.

Ve tüm bunlarla beraber benim tam 50.000 liralık altınım eşimin gerizekaliligi yüzünden elimde değil. Benden izinsiz gidip arkadaşına vermişti geçen sene, 2 ay sonra geri almak üzere. Aklınca ben farketmeyecektim bile.
1 yılı geçti hala bekliyoruz.
Artık bunaldım borçlularla uğraşmaktan, avukatlarla görüşmekten. Telefonlara bile çıkmak istemiyorum.

Bugün en sonunda kayınbabama aksettirdim meseleyi, arkadaşını kayınbabam da tanıyor. Bakalım ne olacak.

Aklıma geldikçe eşimin gerizekaliligi yeniden boşanma sürecine giresim geliyor, cumadan beri burnumdan soluyorum resmen.

Aaa şeftali görenlerde oluyor bazen ya da limon, öyle mi oluyordun? Çok enteresan neden ki acaba
Evet benzer semptomlar
Tabi bir sebebi var. Huylana Huylana anlatıyorum.
Öncelikle şunu söylemeliyim bizim evde hiç bulgur piştiğini hatırlamam. Pirinçci bir aileydik. Zaten eve giren bir besin değildi. O yüzden aşağıda anlatacağım olaydan önce bulgur yiyor muydum bilmiyorum. Hiç hatırlamıyorum yediğim bir an.

İlkokuldayım. Mahallede arkadaşlarla top oynuyorduk. Arkadaşın anası hepimizi çağırdı gelin kısır yaptım diye. Gittik yedik. Ben 1 kase kısırı gömdüm. İndik aşağı top oynarken fenalaşmaya başladım. Kan ter içinde can havliyle eve koştum. Sürekli istifra ettim ve hep o bulgurun tadı ağzımdaydı. 1 hafta ayağa kalkamadım 1 hafta boyunca sürekli istifra ettim ve hep bulgurun tadı ağzımdaydı
İyileştikten sonra 4 5 yıl önceye kadar başta kısır olmak üzere bulgur gördüğüm zaten hep benzer semptomları yaşadım.
4 5 yıldır da herhangi bir Huylanma yaşamıyorum. Cesaretlenip birkaç kere de yemeyi denedim ama çıkardım her defasında.
Böyle enteresan bir anı.
İlgisi var mıdır bilmiyorum ama ben o güne bağlıyorum yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…