- 11 Nisan 2007
- 88.067
- 518.198
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.181
Süper ❤ bir de yapamam edemem diyorsun. Sen tam lisedeki ay hiç çalışmadım sınava diyip 80+ alan tipsin.
Başlarım dönüyor idi algılarım sisli idi yoksa 90 dan aşşa almaz idim.
Yazık bana desene. 2.çocuk istemeyenler ne edecek
Battan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımıBatlari satlari kontrolleri senin mercimek için
Akros ins pisirirse yicem hep aynı şey gec kaliyir
Hala mı dönüyor? Normal miymiş bu kadar uzun sürmesi acaba
Uzun sürer dedi dr beni çıldırtmak mı istiyosun
Bu süreçte hep öyleydim işte
Tebrik ederim Bonuscan.Başlarım dönüyor idi algılarım sisli idi yoksa 90 dan aşşa almaz idim.
Battan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımı.
Mercimek seninki ayrıca benimki başka birşey olsun.
Ne olsun pirinç olsun bari, alerjim olmasa bulgur derdim
En sonunda bu benim adamı boğazlayıp yüksek bir yerden aticam. Sonra da kendimi siyanürle zehirliycem.
YemedimNesin sen burjuvamı bulgura alerji nedir? Sende bizim gibi muhallebi yemedin mi bebekken?
Onun acı çekmesini istiyorum, kendim acısız kısa yoldan bir ölümOnu mu zehirlesen
Yemedim
Annem birkaç yaşıma kadar içinde şeker olan hiçbir besin vermemiş.
Tabi ben sonradan vermediği yılların açığını yediğim çikolatalar ile kapattım.
Lakin hala muhallebi sevmem.
Bulgur yiyince istifra ediyorum. Eskiden gördüğüm anda fenalaşırdım. Tik+alerji+huylanma=bulgur benim için
Şimdi sadece yiyince kötü oluyorum görmekle falan birşey olmuyor.
Ne yaptı. Bence de siyanürü kendinde harcama litresi kimbilir kaç liradır. İlla zehirliceksen enişteyi zehirle. Ya da bana ver Yakuzanın en sevdiği içecek siyanür'dür. Ben gereken yere ulaştırayım. Sevap işlemiş olursunOnun acı çekmesini istiyorum, kendim acısız kısa yoldan bir ölüm
Yemedim
Annem birkaç yaşıma kadar içinde şeker olan hiçbir besin vermemiş.
Tabi ben sonradan vermediği yılların açığını yediğim çikolatalar ile kapattım.
Lakin hala muhallebi sevmem.
Bulgur yiyince istifra ediyorum. Eskiden gördüğüm anda fenalaşırdım. Tik+alerji+huylanma=bulgur benim için
Şimdi sadece yiyince kötü oluyorum görmekle falan birşey olmuyor.
Onun acı çekmesini istiyorum, kendim acısız kısa yoldan bir ölüm
Ne yaptı. Bence de siyanürü kendinde harcama litresi kimbilir kaç liradır. İlla zehirliceksen enişteyi zehirle. Ya da bana ver Yakuzanın en sevdiği içecek siyanür'dür. Ben gereken yere ulaştırayım. Sevap işlemiş olursun
Evet benzer semptomlarAaa şeftali görenlerde oluyor bazen ya da limon, öyle mi oluyordun? Çok enteresan neden ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?