- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.221
Mümkünse insan içineAman abicim çıkma sen
Hamilelikten :)Adama hem yemek yaptırıyorsun bir de geç kaldı diye kızıyorsun, bu hangi seviye reis bana bir anlat hele, nereden geliyor bu yürek yemişlik
Acıma acıma boşver.
Benim babam anneme sormadan evimizi verdi benzer şekilde. Evimizi ya evimizi.
Tek fark arkadaşına değil kardeşine verdi.
İzinsiz. Hiçbirimizin haberi olmadan.
O gün bugündür ayrılar işte. 32 yıllık yuvaları dağıldı.
Babam senin eşinin birkaç level ilerisi. O yüzden şimdiden önlemini al.
AminMümkünse insan içine
Sen bana soyleBattan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımı.
Mercimek seninki ayrıca benimki başka birşey olsun.
Ne olsun pirinç olsun bari, alerjim olmasa bulgur derdim
Çok düşüncesiz, muhakeme yetisi yok.Ah kuzum ah. Hastalık olsa birşey olsa, kardeşine olsa babasına olsa inan bu kadar yanmam. Kayınbabam istemediği halde nikahta takılan çeyrekleri, büyük altınları filan götürüp kendi elimle verdim. O kadar borç yaptı, her şeyimizi 4 4 lük yaptığı için. Kendi babamdan çok sevip saydığım için.
Ama böyle bir salaklığı kabullenemiyorum. Kendi borcum var benim zaten aptal, bozdursam onun için bozdururum. Ben salak mıyım çalışıyorum bütün gün. Nasılsa biz taksitle ödüyoruz diye götürüp vermiş, e bak sen işten çıktın bebeğimiz doğdu, ekmeği zor aldık karnımızı zor doyurduk. Çocuğumuzun daha bir tane kıyafetini gidip kendim gönlümce alamadım, hep kv hep kp aldı. Düşünsene ya benim çektiğimi. Elalemin eline bakarak yaşadık aylarca. Biz onlara destek olup borç ödeyeceğimize.
Amin kuzum amin. Ama çok zor bu adamla
Çocuk daha şimdiden herkesi değiştirdi şaka.gbiGücün kaynağı mercimekpowerbang gibi çocuk
Netleşti mi ya bromun kiSen bana soylebatıni satini ben dinlemeye razıyım ahahahhshaha
İmmmm seninki de yeşil mercimek olsun olsun illa mercimek olucam bnmki de kırmızı mercimek olur
Ya böyle dolduruyor gibi olmaktan çok kaçınmaya çalışıyorum ama cidden affedilir yanı yokAh kuzum ah. Hastalık olsa birşey olsa, kardeşine olsa babasına olsa inan bu kadar yanmam. Kayınbabam istemediği halde nikahta takılan çeyrekleri, büyük altınları filan götürüp kendi elimle verdim. O kadar borç yaptı, her şeyimizi 4 4 lük yaptığı için. Kendi babamdan çok sevip saydığım için.
Ama böyle bir salaklığı kabullenemiyorum. Kendi borcum var benim zaten aptal, bozdursam onun için bozdururum. Ben salak mıyım çalışıyorum bütün gün. Nasılsa biz taksitle ödüyoruz diye götürüp vermiş, e bak sen işten çıktın bebeğimiz doğdu, ekmeği zor aldık karnımızı zor doyurduk. Çocuğumuzun daha bir tane kıyafetini gidip kendim gönlümce alamadım, hep kv hep kp aldı. Düşünsene ya benim çektiğimi. Elalemin eline bakarak yaşadık aylarca. Biz onlara destek olup borç ödeyeceğimize.
Yok yavrum netleşmedi. Küskünüm.Netleşti mi ya bromun ki
Çok düşüncesiz, muhakeme yetisi yok.
Tosim üzgünüm, seninki hala anne ve babasına güvenerek yaşıyor
Daha netleşmediNetleşti mi ya bromun ki
Çok iyi fikirSen bana soylebatıni satini ben dinlemeye razıyım ahahahhshaha
İmmmm seninki de yeşil mercimek olsun olsun illa mercimek olucam bnmki de kırmızı mercimek olur
biraz okudum da canım benim eşimin babası da aynen bu şekilde tek fark senin eşin biraz iyi niyetle arkadaşı zor durumda diye yardım amaçlı vermiş sanırım, benim kayınbabam olacakta evini arabasını birikmişini ne var ne yoksa ne olduğu belirsiz insanlarla tarihi eser aramak için harcamış, hemde ailedeki kimsenin ruhu duymadan.. kayınvalidem resmen kurtulmuş ölerek yani adamdan neler çekmiş, yani cicinin dediği gibi bunlar birkaç level üstü tabi ama önlemini önceden alman gerek
Muhteşem.ikiliyiz yineÇok iyi fikir
Benimki olursa yeşil merci olsun seninki kırmızı merci.
Her zaman olduğu gibi IQ seviyemiz ateş ediyor dıkşın dıkşın
Gazdır o gazDaha netleşmedi
Ama.hissediyorm onunda var içinde
Benim eşim gerizekalilik derecesinde iyi niyetli biri. Yani o bilezikleri 2 ay sonra yerine koyacağım dedi ya arkadaşı, tamam artık o ona inanır. Tamam adam güvenilmez biri olmayabilir ama bak o da toplayamadi kendini işte. 1 sene oldu. Dersini aldı diye umuyorum ama almadiysa da kendi bilir, benim derdim şu an kızımı biraz daha büyütmek ve para biriktirmek açıkçası.
Ya böyle dolduruyor gibi olmaktan çok kaçınmaya çalışıyorum ama cidden affedilir yanı yok
Ders aldı mı acaba. Ders aldıysa yine iyi de.. Dediğim gibi diğer levellerden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?