Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ah kuzum ah. Hastalık olsa birşey olsa, kardeşine olsa babasına olsa inan bu kadar yanmam. Kayınbabam istemediği halde nikahta takılan çeyrekleri, büyük altınları filan götürüp kendi elimle verdim. O kadar borç yaptı, her şeyimizi 4 4 lük yaptığı için. Kendi babamdan çok sevip saydığım için.
Ama böyle bir salaklığı kabullenemiyorum. Kendi borcum var benim zaten aptal, bozdursam onun için bozdururum. Ben salak mıyım çalışıyorum bütün gün. Nasılsa biz taksitle ödüyoruz diye götürüp vermiş, e bak sen işten çıktın bebeğimiz doğdu, ekmeği zor aldık karnımızı zor doyurduk. Çocuğumuzun daha bir tane kıyafetini gidip kendim gönlümce alamadım, hep kv hep kp aldı. Düşünsene ya benim çektiğimi. Elalemin eline bakarak yaşadık aylarca. Biz onlara destek olup borç ödeyeceğimize.

Battan sattan soğudum artık sonuca kadar konuşmama kararı aldım mühürledim ağzımı .
Mercimek seninki ayrıca benimki başka birşey olsun.
Ne olsun pirinç olsun bari, alerjim olmasa bulgur derdim
Sen bana soyle batıni satini ben dinlemeye razıyım ahahahhshaha
İmmmm seninki de yeşil mercimek olsun olsun illa mercimek olucam bnmki de kırmızı mercimek olur

Çok düşüncesiz, muhakeme yetisi yok.
Tosim üzgünüm, seninki hala anne ve babasına güvenerek yaşıyor

Amin kuzum amin. Ama çok zor bu adamla

biraz okudum da canım benim eşimin babası da aynen bu şekilde tek fark senin eşin biraz iyi niyetle arkadaşı zor durumda diye yardım amaçlı vermiş sanırım, benim kayınbabam olacakta evini arabasını birikmişini ne var ne yoksa ne olduğu belirsiz insanlarla tarihi eser aramak için harcamış, hemde ailedeki kimsenin ruhu duymadan.. kayınvalidem resmen kurtulmuş ölerek yani adamdan neler çekmiş, yani cicinin dediği gibi bunlar birkaç level üstü tabi ama önlemini önceden alman gerek

Ya böyle dolduruyor gibi olmaktan çok kaçınmaya çalışıyorum ama cidden affedilir yanı yok
Ders aldı mı acaba. Ders aldıysa yine iyi de.. Dediğim gibi diğer levellerden korkuyorum.

Çok düşüncesiz, muhakeme yetisi yok.
Tosim üzgünüm, seninki hala anne ve babasına güvenerek yaşıyor

Aynen öyle, kayınvalidem de öyle söylüyor ve babasına da kızıyor. Artık peşini bırak bunun, ne hali varsa görsün diyor ben de aynısını söylüyorum. Ama bu sefer de kayınbabam bize kıyamıyor, kızımla bana. En son boşanmaya karar verince eşyalarımı topladım babasını aradım baba biz gidiyoruz diye. Çıktı geldi adam sen neden gidiyorsun, bu ev sizin gidiyorsa o defolsun gitsin dedi. E gidecek yeri mi var yine gitti babasının evinde kaldı.
Of salak yaa. Şu çocuğum bi kreş çağına gelsin de ondan sonra göreceğiz bakalım ne oluyor.

Sen bana soyle batıni satini ben dinlemeye razıyım ahahahhshaha
İmmmm seninki de yeşil mercimek olsun olsun illa mercimek olucam bnmki de kırmızı mercimek olur
Çok iyi fikir
Benimki olursa yeşil merci olsun seninki kırmızı merci.
Her zaman olduğu gibi IQ seviyemiz ateş ediyor dıkşın dıkşın

Benim eşim gerizekalilik derecesinde iyi niyetli biri. Yani o bilezikleri 2 ay sonra yerine koyacağım dedi ya arkadaşı, tamam artık o ona inanır. Tamam adam güvenilmez biri olmayabilir ama bak o da toplayamadi kendini işte. 1 sene oldu. Dersini aldı diye umuyorum ama almadiysa da kendi bilir, benim derdim şu an kızımı biraz daha büyütmek ve para biriktirmek açıkçası.

Esin bileziklerini bir arkadsina mi verdi

Ya böyle dolduruyor gibi olmaktan çok kaçınmaya çalışıyorum ama cidden affedilir yanı yok
Ders aldı mı acaba. Ders aldıysa yine iyi de.. Dediğim gibi diğer levellerden korkuyorum.

Hayır kuzum ben zaten doluyum, bak taştım
Günlerdir onun yüzüne yüzüne bağırdığım şeyleri geldim bir de buraya döktüm :)
Ders almış mı almamış mı çok umurumda değil açıkçası. Aldıysa ne ala, 2 sene zaman verdim ben ona kendi içimde. Kızım biraz büyüsün, kreş çağı gelsin diye bekliyorum. O zamana kadar iyi olursa ne ala, yolumuza devam ederiz olmazsa da boşanır kendi hayatıma bakarım, çocuğuma bakarım diyorum. Bu arada çalışıp paramı biriktirmek niyetim, ona bir kuruş yedirmeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…