- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.201
Oh my godnessBen hayatımda bu kadar el iyisi bir adam daha görmedim. Ama gerçek anlamda cici.
İnan bunaldım artık. Şu an benim 26.000 lira borcum var, tek seferde odersem 20.000 liraya kapatacağım. Ödeyemezsem maaşıma haciz gelecek ve sicilime işleyecek.
Ve tüm bunlarla beraber benim tam 50.000 liralık altınım eşimin gerizekaliligi yüzünden elimde değil. Benden izinsiz gidip arkadaşına vermişti geçen sene, 2 ay sonra geri almak üzere. Aklınca ben farketmeyecektim bile.
1 yılı geçti hala bekliyoruz.
Artık bunaldım borçlularla uğraşmaktan, avukatlarla görüşmekten. Telefonlara bile çıkmak istemiyorum.
Bugün en sonunda kayınbabama aksettirdim meseleyi, arkadaşını kayınbabam da tanıyor. Bakalım ne olacak.
Aklıma geldikçe eşimin gerizekaliligi yeniden boşanma sürecine giresim geliyor, cumadan beri burnumdan soluyorum resmen.
Oh my godness
Karısının paralarını başta sülük kardeşleri olmak üzere aile bireylerine yediren çok erkek gördüm, çok erkek tanıdım ama arkadaşa yediren şuan ilk defa duyuruyorum
Karının altınlarını arkadaşa "izinsiz" götürmek nedir ya. Zaten böyle birşeye izin verecek bir kadın da yoktur dünyada.
Baya çiğneyip götürmüş.
E tabi bu hem hırsızlık hem de arkadan iş çevirme oluyor.
Yemin ederim boşanmayı bırak adamı içeri bile tıktırırsın zorlasan. İnanılır gibi değil.
Ona kredi çektirip anltınlarını geri yerine koymasını iste. Hoş banka gibi dev hortumcuların yanında seninki minik çaplı dolandırmış ama gün ver kendisine. Yerine konacak net diye restini çekEn sonunda bu benim adamı boğazlayıp yüksek bir yerden aticam. Sonra da kendimi siyanürle zehirliycem.
Merhamet ile mantıksızlık arasında ince bir çizgi var tosyam. Enişte çizgiyi tutturamamış.Arkadaşının evine haciz gelecekmiş, çok acil paraya ihtiyacı olmuş, karısı hamileymiş, kıyamamış. Bana söyleseymiş kabul etmeyeceğim için ve en geç 2 ay içinde bulup yerine koyacakmış.
Oturup düşünmüyor da gerizekali, madem 2 ay içinde bulacak neden kendisi ödemiyor diye.
Ve bütün bunları yaşarken ben 8 aylık hamileydim düşün. Yani elin hamile karısı kıymetli ama kendi karısı değil. Çünkü ben gerizekaliyim karnim burnumda her yerim şişe şişe otobüslerde sürünerek işe gittim, borcumu taksitle ödemeye çalıştım. Altınımı bozdurmadim ki belki araba filan alırız. Çünkü ben gerizekaliyim.
El iyisi dedikleri bu olsa gerek. Merhamet her zaman iyi birşey olmuyor işte.
Ona kredi çektirip anltınlarını geri yerine koymasını iste. Hoş banka gibi dev hortumcuların yanında seninki minik çaplı dolandırmış ama gün ver kendisine. Yerine konacak net diye restini çek
o tepkileri çoktan verdim kuzum, evleri ayırdık avukatla görüştük, boşanıyorduk. Kendi ayranı yok içmeye, atla gidiyor bilmem nereye.Merhamet ile mantıksızlık arasında ince bir çizgi var tosyam. Enişte çizgiyi tutturamamış.
Yerinde olsam çok büyük tepkiler verirdim kendimi biliyorum o yüzden tavsiye veremiyorum. Vermesem daha iyi ☹
Merhamet ile mantıksızlık arasında ince bir çizgi var tosyam. Enişte çizgiyi tutturamamış.
Yerinde olsam çok büyük tepkiler verirdim kendimi biliyorum o yüzden tavsiye veremiyorum. Vermesem daha iyi ☹
Gözümde şuan şöylesiniz tosyam, istemsizce aklıma bu video geldi sen arkadan bağıran teyzeKredi çekebilse boğazına bıçak dayayıp yine götürürdüm zaten bankaya.
Kredi çekemediği için bilezikleri götürmüş zaten, yoksa bir de arkadaşına kredi çekecekmiş. Yemin ediyorum gerizekalı ya
Sen konuşsan o altınları alan kişiyle acaba faydası olur mu.Hayır bir de hadi o zaman gerçekten kötüydü çocuğun durumu. Yılbaşında bekçi oldu, işe girdi, kendisini toparladı. Insan bari bir tane bir tane yapar verir, o da yok. Yani eşime artık söylemediğim laf kalmadı, diyecek sözüm kalmadı, etmediğim hakaret kalmadı. Artık onun da elinden birşey gelmiyor. Öyle bekliyoruz. Ben mal gibi nasıl yapsam nasıl odesem diye kendimi yiyorum, iznimi kullanamıyorum borcum var diye, adam da bir o kadar rahat. Bizim gerizekali da hala kiyamasin.
Seninki hafif safımsı galiba. Kenarında köşende duran, sıkıştığında kullanabileceğin tek atımlık mermini başkasına, yazık diye vermek nedir?Kredi çekebilse boğazına bıçak dayayıp yine götürürdüm zaten bankaya.
Kredi çekemediği için bilezikleri götürmüş zaten, yoksa bir de arkadaşına kredi çekecekmiş. Yemin ediyorum gerizekalı ya
Gözümde şuan şöylesiniz tosyam, istemsizce aklıma bu video geldi sen arkadan bağıran teyze
Aman abicim çıkma senGözümde şuan şöylesiniz tosyam, istemsizce aklıma bu video geldi sen arkadan bağıran teyze
Sen konuşsan o altınları alan kişiyle acaba faydası olur mu.
Ama bekçi olsa bile dötü zor toparlar onlar size bile bu kadar borçları varsa kimbilir nerelere daha ne borçları vardır. 50 binlik altın da kolay ödenecek bir borç değil. Çok ümitsiz bir durum.
Anladım CNm haklısın tabi ki de yaşamamış olsaydınız iyiydi de olmuş bundan sonra seni uzen hiç bir şey olmasınEvet tatlım geçen sene oldu. Hala atlatabilmiş değilim, affetmiş de değilim. Ama işte evliligimiz sürüyor
Seninki hafif safımsı galiba. Kenarında köşende duran, sıkıştığında kullanabileceğin tek atımlık mermini başkasına, yazık diye vermek nedir?
Arkadaşından ne yapsın etsin geri almaya çalışsın
Zor ama imkansız değil
Anladım CNm haklısın tabi ki de yaşamamış olsaydınız iyiydi de olmuş bundan sonra seni uzen hiç bir şey olmasın
Acıma acıma boşver.Bu halimle bile güldürdün beni cici
Evet aynen böyleyiz. Hele bu durumu ilk öğrendiğimde kafasında kırılmadık kase, süs eşyası bırakmadım. Ama faydası yok işte giden gitti. Şu anda da beyninin etini yiyorum, eli ayağı tutmuyor suratı bembeyaz geziyor. Acıyor muyum hayır, böyle böyle öğrenir belki gerizekali olmamayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?