- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.241
Benim eşim gerizekalilik derecesinde iyi niyetli biri. Yani o bilezikleri 2 ay sonra yerine koyacağım dedi ya arkadaşı, tamam artık o ona inanır. Tamam adam güvenilmez biri olmayabilir ama bak o da toplayamadi kendini işte. 1 sene oldu. Dersini aldı diye umuyorum ama almadiysa da kendi bilir, benim derdim şu an kızımı biraz daha büyütmek ve para biriktirmek açıkçası.
Yok yavrum netleşmedi. Küskünüm.
Var olsun inşallahDaha netleşmedi
Ama.hissediyorm onunda var içinde
Gazwomen misin senGazdır o gaz
Esin bileziklerini bir arkadsina mi verdi
Anlattiysan da artık benm beyin eror veriyorEvet kuzum anlattım sanıyordum da negonun topiginde anlatmistim galiba.
Mantara limona bayılırım diloşum
I inessa armand tosim bazı şeyler vardır, tek çözümü kişinin kendisindedir. Senin iş biraz öyle. Çırpınsan da, kendini üzsen de nafile. Net olmakla birlikte, kendisine de ihtarını sert çek.
Anlattiysan da artık benm beyin eror veriyor
Vaay arkadaş akroslara bak sen
Benmki 10 liralık annesine biseh aldığında bile cimkiriyorm ben
O senin yaşadığın zorlukların aynısı yasadm cnku çocuklarıma hiç kendi istedigime göre bişey alamamistm.hep idare ettm smdide annesine beş kuruş verirse bombalarm
Sen en güzeli rokete bağla fırlat adamı
Ben eşinin ders aldığına inanıyorum tosyam.Hayır kuzum ben zaten doluyum, bak taştım
Günlerdir onun yüzüne yüzüne bağırdığım şeyleri geldim bir de buraya döktüm :)
Ders almış mı almamış mı çok umurumda değil açıkçası. Aldıysa ne ala, 2 sene zaman verdim ben ona kendi içimde. Kızım biraz büyüsün, kreş çağı gelsin diye bekliyorum. O zamana kadar iyi olursa ne ala, yolumuza devam ederiz olmazsa da boşanır kendi hayatıma bakarım, çocuğuma bakarım diyorum. Bu arada çalışıp paramı biriktirmek niyetim, ona bir kuruş yedirmeden.
Hayırlı olsun :)86 ile geçtim
Kizz güldürdün beni cicimNe yaptı. Bence de siyanürü kendinde harcama litresi kimbilir kaç liradır. İlla zehirliceksen enişteyi zehirle. Ya da bana ver Yakuzanın en sevdiği içecek siyanür'dür. Ben gereken yere ulaştırayım. Sevap işlemiş olursun
İnşallah brom. Daha test vakti gelmeden umudumu kıran kırana ama olsundu. Napalımdı. Hayırlısı deyip geçiyorum artık.Var olsun inşallah
Hangi birine yeteceksin be wonderwoman'ım benimGazwomen misin sen
içindeki ne gaz diyenleri tek tek tespit eder gazla doldururm beyinlerini
Yarın akşam geleceklerHayırlı olsun :)
Kizz güldürdün beni cicimseninkiler bugün gelmiyor muydu canim? Hazırlık yapıp agirliycaktin bugün diye biliyorum
Ben eşinin ders aldığına inanıyorum tosyam.
Bence arayı toparlayacaksınız.
Öyle bir inanç doğdu içime ♥
I inessa armand canım Allah çocuğunun yüzüne baksın da esine akıl fikir ihsan eylesin, üzülme herşey olacağına varır
Canım hiç öyle düşünme,bu dünya da yiyecek ekmeği varsa sen taklalar atsan da o bebek yerini bulur yerleşir merak etme,tabi tedbirini alda takdiri Allah'a bırak demişler,sen yine de dikkatli ol canım bu dönemler önemli dönemler inşallahYarın akşam gelecekler
Bisküvi pastası yaptım. Canım anam poğaça yapacak. Okuldan gelince de makarna salatası da yaparım. Belki bir de yanına sigara böreği kızartırım.
Çay yanına aperatifler işte. 20 kişi falan gelecekler herhalde
Bugün temizlik yapmaktan mobilya itip çekmekten çocuk varsa da pekmezi akmıştır herhalde.
Kesinlikle ders almış insan semptomları bence. Nerede görsem tanırım.Bilemiyorum kuzum, hayırlısı olsun. O dönemde 15 kilo filan verdi, çok kötü duruma geldi. Son 2 3 gündür bu mevzulardan sonra da perişan oldu. Ama güvenemiyorum yani, güvenmem imkansız bu saatten sonra.
Bilemiyorum kuzum, hayırlısı olsun. O dönemde 15 kilo filan verdi, çok kötü duruma geldi. Son 2 3 gündür bu mevzulardan sonra da perişan oldu. Ama güvenemiyorum yani, güvenmem imkansız bu saatten sonra.
Yok getirmez. Yakuza bu. Nerede görülmüş. Yakuza Kötü Kalplilik ve Cadalozluk Anayasası Maddeleri'ne aykırı. İçeri alırlar bana iyilik yaparsaCanım hiç öyle düşünme,bu dünya da yiyecek ekmeği varsa sen taklalar atsan da o bebek yerini bulur yerleşir merak etme,tabi tedbirini alda takdiri Allah'a bırak demişler,sen yine de dikkatli ol canım bu dönemler önemli dönemler inşallah
Ben bugün gelecekler zannediyordum kuzum karıştırdım heralde,ama güzel menü oluşturmuşsun canım ellerine sağlık annenin de senin deİnşallah yakuza da akıl edip bı çeşit yapıp getirir eline yapiştirmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?