Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geleceğin garantisi yok bir insandan borç almak yerine bankada eksiye girmeyi tercih ederim bende.. Haklısın kesinlikle, inşallah en kısa zamanda yerine koyabilir arkadaşı ve eşinde dersini almış olur senden habersiz bir şey yapmaz..

Evet kuzum anlattım sanıyordum da negonun topiginde anlatmistim galiba.
Anlattiysan da artık benm beyin eror veriyor

Vaay arkadaş akroslara bak sen
Benmki 10 liralık annesine biseh aldığında bile cimkiriyorm ben
O senin yaşadığın zorlukların aynısı yasadm cnku çocuklarıma hiç kendi istedigime göre bişey alamamistm.hep idare ettm smdide annesine beş kuruş verirse bombalarm

Sen en güzeli rokete bağla fırlat adamı

I inessa armand tosim bazı şeyler vardır, tek çözümü kişinin kendisindedir. Senin iş biraz öyle. Çırpınsan da, kendini üzsen de nafile. Net olmakla birlikte, kendisine de ihtarını sert çek.

Çektim canım, bekliyorum şimdi. Bugün kp o çocukla konuştu, şimdi haber bekliyorum bakalım. Yarın da avukat benden haber bekliyor. İşin kötüsü eşim olayın ciddiyetinin hala farkında değil, bilezikleri hızlıca almak için sicil olayını uydurduğumu zannediyor, aptal. Ben bir taraftan kendim bir yol bulmaya çalışıyorum. Bakalım artık hayırlısı.

Öyle fırlatıcam ki günü geldiğinde bir daha donemiycek dünyaya :))

Ben eşinin ders aldığına inanıyorum tosyam.
Bence arayı toparlayacaksınız.
Öyle bir inanç doğdu içime ♥

Hayırlı olsun :)
Kizz güldürdün beni cicim seninkiler bugün gelmiyor muydu canim? Hazırlık yapıp agirliycaktin bugün diye biliyorum

Var olsun inşallah
İnşallah brom. Daha test vakti gelmeden umudumu kıran kırana ama olsundu. Napalımdı. Hayırlısı deyip geçiyorum artık.
Gazwomen misin sen
içindeki ne gaz diyenleri tek tek tespit eder gazla doldururm beyinlerini
Hangi birine yeteceksin be wonderwoman'ım benim
Gazsa ben o gazı suratlarının ortasına doğru çıkarıcam zaten dur sen

Hayırlı olsun :)

Kizz güldürdün beni cicim seninkiler bugün gelmiyor muydu canim? Hazırlık yapıp agirliycaktin bugün diye biliyorum
Yarın akşam gelecekler
Bisküvi pastası yaptım. Canım anam poğaça yapacak. Okuldan gelince de makarna salatası da yaparım. Belki bir de yanına sigara böreği kızartırım.
Çay yanına aperatifler işte. 20 kişi falan gelecekler herhalde
Bugün temizlik yapmaktan mobilya itip çekmekten çocuk varsa da pekmezi akmıştır herhalde.

Ben eşinin ders aldığına inanıyorum tosyam.
Bence arayı toparlayacaksınız.
Öyle bir inanç doğdu içime ♥

Bilemiyorum kuzum, hayırlısı olsun. O dönemde 15 kilo filan verdi, çok kötü duruma geldi. Son 2 3 gündür bu mevzulardan sonra da perişan oldu. Ama güvenemiyorum yani, güvenmem imkansız bu saatten sonra.

Canım hiç öyle düşünme,bu dünya da yiyecek ekmeği varsa sen taklalar atsan da o bebek yerini bulur yerleşir merak etme,tabi tedbirini alda takdiri Allah'a bırak demişler,sen yine de dikkatli ol canım bu dönemler önemli dönemler inşallah

Ben bugün gelecekler zannediyordum kuzum karıştırdım heralde,ama güzel menü oluşturmuşsun canım ellerine sağlık annenin de senin de İnşallah yakuza da akıl edip bı çeşit yapıp getirir eline yapiştirmadan

Bilemiyorum kuzum, hayırlısı olsun. O dönemde 15 kilo filan verdi, çok kötü duruma geldi. Son 2 3 gündür bu mevzulardan sonra da perişan oldu. Ama güvenemiyorum yani, güvenmem imkansız bu saatten sonra.
Kesinlikle ders almış insan semptomları bence. Nerede görsem tanırım.
Baya pişman olmuş.

valla toisa ölmüş kalmış yağmurlu günde susuz kalmış bakmazdim böyle hatası olan insana. ama senin gibi şans da verirdim. iki aya kadar beli doğrultacak adam dedigin gibi 50 binlik altını almaz. olsa olsa 5 bin olur. inşallah kayınpederin halleder feraha çıkarsın

kendini yiyip bitirme yalnız. hep sana zarar bunlar. anlıyorum çok dardasin zor bi durumdasin ama geçer kuzum bunlar da geçer. sen kızına kendine dikkat et

okudukça üzüldüm inan. sen kaç aydır borç ödeme plani yapıp duruyosun. altında yatan sebebin bu olmasi acı cidden.

o para gelirse ordan mi kapatcaksin borcunu kuzum

Yok getirmez. Yakuza bu. Nerede görülmüş. Yakuza Kötü Kalplilik ve Cadalozluk Anayasası Maddeleri'ne aykırı. İçeri alırlar bana iyilik yaparsa
Mesela eşimin baba tarafı geleceği zaman kendi menülerini oluşturup geliyor. 1 kek yapsam bile kızıyorlar bana niye uğraştın sen çalışan insansın diye.
Anne tarafı ve baba tarafı akla kara kadar, yerle gök kadar, dağ ile ova kadar farklılar inan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…