- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.281
Sizin eve de ırak olmasını nasip etsin o zamanEvet evlerden ırak ama benim evime hiç ırak değil hatta tam tersi benim eve çok uğrak
Evet canım denedim güzel oldu ama bikaç tane yiyebildim. O da kaşar peynirinin güzel hatırı içinBöyle tereyağlı kaşarlı fırında denediniz mi hiç ya da mangalda istiridye mantarı
AmenosSizin eve de ırak olmasını nasip etsin o zaman
Eşim neler yapıyor bir bilsen mangala atıyor kaşarlı bazen fırına nolur ye diyor yemem diyorm et bak bu et dio eti bilmesem yiyecem de yemiyorumBöyle tereyağlı kaşarlı fırında denediniz mi hiç ya da mangalda istiridye mantarı
Duanın en tesirlisi devamlı olanıdır madonnamAmenos
Çok dua ettim ama tık yok.
Yine de Allah'tan umut kesilmez.
Hayırlısı olsun balım. Benim duygularımın ıqsu biraz düşük olduğundan mantığımla yazdım.Çektim canım, bekliyorum şimdi. Bugün kp o çocukla konuştu, şimdi haber bekliyorum bakalım. Yarın da avukat benden haber bekliyor. İşin kötüsü eşim olayın ciddiyetinin hala farkında değil, bilezikleri hızlıca almak için sicil olayını uydurduğumu zannediyor, aptal. Ben bir taraftan kendim bir yol bulmaya çalışıyorum. Bakalım artık hayırlısı.
Aklıma bir arkadaşım geldiBen onu öyle bir hale getiririm ki Allahını bulamaz bi daha tövbe tövbe
Seninle ilgili olan herşeye yeterim benİnşallah brom. Daha test vakti gelmeden umudumu kıran kırana ama olsundu. Napalımdı. Hayırlısı deyip geçiyorum artık.
Hangi birine yeteceksin be wonderwoman'ım benim
Gazsa ben o gazı suratlarının ortasına doğru çıkarıcam zaten dur sen
Hayırlısı olsun balım. Benim duygularımın ıqsu biraz düşük olduğundan mantığımla yazdım.
Allahtan bizim tosi ileri görüşlü. O arkadaşın gibi değilAklıma bir arkadaşım geldi
Dört cocuklu Adam karısına beş kuruş vermiyor
Elin adamı borç istiyor tık parası oluyordu
Sonra dolandırdı adamı vermedi parasını
Kadın nasıl sinir küpü olmuştu o da bu tarz cümleler kuruyordu
Aklıma bir arkadaşım geldi
Dört cocuklu Adam karısına beş kuruş vermiyor
Elin adamı borç istiyor tık parası oluyordu
Sonra dolandırdı adamı vermedi parasını
Kadın nasıl sinir küpü olmuştu o da bu tarz cümleler kuruyordu
Kadından habersiz veriyor nerden bilsinAllahtan bizim tosi ileri görüşlü. O arkadaşın gibi değil
Tam mengeneye germelikKadından habersiz veriyor nerden bilsin
Ahahah tosi YaaaYa bi dizide vardı biri, benim çocuklarım aptaaaallll benim çocuklarım aptal diyordu ya, bennde benim kocam aptall diyip duruyorum
Az kaldı o da gerecek sanirmTam mengeneye germelik
Ahahah tosi Yaaa
:d
Gersin kurtulsun.Az kaldı o da gerecek sanirm
Iyigeceler can arkidislerrim nasilsiniz ben guzel bi haftasonu gecirdim iyiyim cok sukur pek giremedim bugun tosia az cok atlayarak sayfalari okudum konuyu dha oncelerde de az cok konustyduk hatirliyorum suan acele mi odemen gerekiyor borcnu tek onu anlayamadim geRi sayfalari okumayada mecalim yok cevaplarsan okurum cevaplayamazsanda canjn sag olsun canim seninde is guc cocuk vs var vaktin kisitli .. tek diyecegim Allah im skmasin bunaltmasin coz her neyse skntin insallah kolaylikla coz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?