Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle tereyağlı kaşarlı fırında denediniz mi hiç ya da mangalda istiridye mantarı
Eşim neler yapıyor bir bilsen mangala atıyor kaşarlı bazen fırına nolur ye diyor yemem diyorm et bak bu et dio eti bilmesem yiyecem de yemiyorum hele apartmanda biri yaptığı zaman kokuyu alıyorum bir dünya laf sayıyorum millette benim korkuma mantar yapmıyor yapıyorsa da kapıyı pencereyi açıyorlar
Simdi diyecen cicim eşine niye izin veriyorsun bende hala anlamış değilim

Hayırlısı olsun balım. Benim duygularımın ıqsu biraz düşük olduğundan mantığımla yazdım.

Ben onu öyle bir hale getiririm ki Allahını bulamaz bi daha tövbe tövbe
Aklıma bir arkadaşım geldi
Dört cocuklu Adam karısına beş kuruş vermiyor
Elin adamı borç istiyor tık parası oluyordu
Sonra dolandırdı adamı vermedi parasını
Kadın nasıl sinir küpü olmuştu o da bu tarz cümleler kuruyordu

Seninle ilgili olan herşeye yeterim ben

Hayırlısı olsun balım. Benim duygularımın ıqsu biraz düşük olduğundan mantığımla yazdım.

Ben de duygularımı eşime karşı çöpe atalı baya uzun zaman oldu :)
Şu an kızımı büyütüp kendimi toplamayı bekliyorum. Bu süreçte kendisini toparlarsa ne ala.

Allahtan bizim tosi ileri görüşlü. O arkadaşın gibi değil

Ya bi dizide vardı biri, benim çocuklarım aptaaaallll benim çocuklarım aptal diyordu ya, bennde benim kocam aptall diyip duruyorum

Iyigeceler can arkidislerrim nasilsiniz ben guzel bi haftasonu gecirdim iyiyim cok sukur pek giremedim bugun tosia az cok atlayarak sayfalari okudum konuyu dha oncelerde de az cok konustyduk hatirliyorum suan acele mi odemen gerekiyor borcnu tek onu anlayamadim geRi sayfalari okumayada mecalim yok cevaplarsan okurum cevaplayamazsanda canjn sag olsun canim seninde is guc cocuk vs var vaktin kisitli .. tek diyecegim Allah im skmasin bunaltmasin coz her neyse skntin insallah kolaylikla coz

Ahahah tosi Yaaa
:d

Bu arada eşim sadece dışarıya karşı böyle değil. Yani ben de birşey istesem alır getirir. Borç alır gerekirse yine yapar yani onu. Ama salaklık yani ben babam istese babama bile güvenmem bu konuda

Evet kuzum borcumu tek seferde ödemezsem maasimdan kesilecek, o da sicilimi etkiliyor. Bir de artık bunaldım yani kendi param millette dururken ben neden çile çekiyorum dedim, kayınbabam görüştü sağolsun inşallah hallolur şimdiden sonra. Yoksa olay daha da büyür yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…