Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gersin kurtulsun.
Habersiz para vermek için, imkanların bayağı yerinde olması, kadının maddi olanaklarıyla ilgili hiçbir eksiklik hissetmemesi lazım

Yine de habersiz veremez. Artık Kızımın altınlarını da kendi altınlarımı da banka kasasında tutuyorum. Ve kesinlikle onlardan 1 kuruş dahi koklatmam, koklatmayacagim. Valla şurada 2 senem var, 2 sene burada yer içer, çocuğuma baktırır sonra da bosanir giderim gerekirse. Hiç gözümde büyümüyor artık o noktaya bi kere geldim nasılsa

Kadından habersiz veriyor nerden bilsin

Er geç ortaya çıkıyor ross, bu tip şeyler gizli kalmaz bence. Arkadaşın da harcatsın kendisine. Eve birseyler aldırsın borca soksun. şu an eşimin kartını, maaşını ben idare ediyorum, ona harçlık veriyorum. Hele bi karşı çıksın bak ne oluyor. Kendi maaşımı da sadece kendime harcayacagim. Bugün evin alisverisini filan hep onun kartindan yaptım

Sağol canım benim Buarada hamaratligin nasıl aklımda kaldıysa aklıma bişey takılınca sen geliyorsun
Kız sen kendine baksanaa hamaratlik akıyor her yanından maşallah
O zaman Yorum yok
Böyle tereyağlı kaşarlı fırında denediniz mi hiç ya da mangalda istiridye mantarı
Tereyağlı kaşarlı eşim çok sever mantarı,her türlü et yemeğinin yanında garnitür olarak gider ay acıktım

Siciline islenecek olmasi cok kotu be canim hemde aynen yani baskasindan alacagn var ve sen sknti cekiyosun olacak is degil insallah olaylar buyumeden hallolur Allah im kolaylastirsin isini guzelim yaa cok zor bi durum kaynbabanda para varsa alsan yada biriden borc alsan en kotu ihtimal hani siciline islenmesndense son ihtinal olarak diyorum kuzum ya sende dusunussundur zten bunlari ama...

Kayınbabamdan almayı hiç istemiyorum. Bu işi ben halledeceğim bana bırakın, çarşamba günü 10.000 hesapta olacak, haftaya da 12.000 daha dedi. Hatta borcu sen ödeyeceksen kabul etmeyeceğim baba gerekirse soruşturma geçiririm önemli değil dedim. Hayır ben x le görüştüm halledeceğiz dedi o da. Bakalım artık hayırlısı. Bize yaptığı yardımı kimse kimseye yapmamıştır şimdiye kadar iyice borca harca sokmak istemem hiç onu.
İnsallah bu borçlar kapanırsa da her ay kaynanama bir altın yapacağım, eşimin maaşından da babasına 1000 lira ödeyeceğim. Çünkü çok borcumuz var onlara onlar borç olarak saymasa da.

Tosia masallah Allah oyle guzel aileye dusurmuski seni canim nazar degmesin .. Allah o ana babayi basinizdan eksik etmesin valla ... kimi kaynana kaynpederden ceker kimi esten kimi cockla sinanir yapacak bisey yo dunyamiz imtihan dunyasi kuzum insallah hallolur sabah ise gideceksn dusunceleri kafandan kovup uyumaya calis

Ah evet gerçekten allah uzun ömür versin ikisine de. Sağlık sıhhat versin. Dediğin gibi kimi kocadan çekiyor kimi ailesinden. Allah bi yerden alıp bi yerden veriyor :))

Valla geçen kredi kartı gondermisler 9.500 TL limitli el koydum
Bu asla ve asla kullanılmayacak diye
Bizim akros da öyle eli çok açık
Smdiye kdr o kdr borca girdi şu da eksik dedirtmedi saolsun
Ama kredi kartına karşıyım aşırı hemde çok yaşadık çok pis travma bendeki ve kredi karti olunca ahrcamasini asla bilmiyor kndini kaptırıyor

Gersin kurtulsun.
Habersiz para vermek için, imkanların bayağı yerinde olması, kadının maddi olanaklarıyla ilgili hiçbir eksiklik hissetmemesi lazım
Şimdi kok.sokturuuor çocukları srvise vermeyelim falan demiş kadında vericez elaleme para verirken dusunseydin demiş ki çok haklı
Adam 7 bin TL maaş alıyor sanirm ama ne kdr alırsa alsın çocuğunun rızkını evinin rızkını hiç düşünmeden birine tık 20 bin TL de verilmz kredi kartindan çekip de

Yani
Hayat arkadaşın dolandırıcın olmamalı

Dilos merak ettm sen ve esin naslsniz sennki duzeldmi olaylar devammi yoksa eskisi gbi duzenine takilmaya
Yok CNm çok şükür daha iyiyiz zaten adamın eski duzenine takılacak hali bile kalmadi babamızı kaybedince
Zaten çok değer veriyor daha çok ustume düşmeye başladı adam eskiden de öyleydi. De son bir kaç aydır daha farklı Allahım kimsenin huzuru mutluluğu hiç bozulmasın

Amiin malesef iste bilinc kaybi olusacak seyler kullaninca sonuclari hos olmuyor ... insallah uzak durur bundan sonra da hep iyi olun insallah cnm coktandir sorcam soramadiydim

Amiin malesef iste bilinc kaybi olusacak seyler kullaninca sonuclari hos olmuyor ... insallah uzak durur bundan sonra da hep iyi olun insallah cnm coktandir sorcam soramadiydim
Sağol kuuzm ilgin için teşekkür ederim

Ne demekkk okdr cok uzulmstmki sana hc aklmdan ckmiyo seni her goruste sorasim geliyordu da bu aksama kismetmis ...
Sağol canım benim çok şükür aklın kalmasın hepimiz üzüldük evet keşke olmasaydı da yaşamasaydim bunları
Zamanla geçiyor işte neler atlatmadim ki
Bundan sonra olmasın da yuva kurmak zor ama yıkmak saniyelik işte
Tek temennim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Amiiin canim hatalar da biz insanlar icin sen sans verdin.umarim tekrar o belaya sarmaz asla tekrarlanmaz olanlar mutluluk huzur versin rabbim cumlemize ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…