- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.261
Zaman bakalım neler göstericek kuuzAmin kuzum amin. Ama çok zor bu adamla
Bende mantardan nefret ederim onu gördüğüm anca bıçaklayasım geliyorMantara limona bayılırım diloşum
valla toisa ölmüş kalmış yağmurlu günde susuz kalmış bakmazdim böyle hatası olan insana. ama senin gibi şans da verirdim. iki aya kadar beli doğrultacak adam dedigin gibi 50 binlik altını almaz. olsa olsa 5 bin olur. inşallah kayınpederin halleder feraha çıkarsın
kendini yiyip bitirme yalnız. hep sana zarar bunlar. anlıyorum çok dardasin zor bi durumdasin ama geçer kuzum bunlar da geçer. sen kızına kendine dikkat et
okudukça üzüldüm inan. sen kaç aydır borç ödeme plani yapıp duruyosun. altında yatan sebebin bu olmasi acı cidden.
o para gelirse ordan mi kapatcaksin borcunu kuzum
Canım şükür en azından baba tarafı halden anlayan düzgün insanlarmış yine,iki tarafı da aynı olsaydı daha çok çekerdin bunlardanYok getirmez. Yakuza bu. Nerede görülmüş. Yakuza Kötü Kalplilik ve Cadalozluk Anayasası Maddeleri'ne aykırı. İçeri alırlar bana iyilik yaparsa
Mesela eşimin baba tarafı geleceği zaman kendi menülerini oluşturup geliyor. 1 kek yapsam bile kızıyorlar bana niye uğraştın sen çalışan insansın diye.
Anne tarafı ve baba tarafı akla kara kadar, yerle gök kadar, dağ ile ova kadar farklılar inan.
Kesinlikle ders almış insan semptomları bence. Nerede görsem tanırım.
Baya pişman olmuş.
Uzaydan da karışır bulir seniÖyle fırlatıcam ki günü geldiğinde bir daha donemiycek dünyaya :))
Uzaydan da karışır bulir seni
Tamam canım sagolHamarat arkadaşım benim ellerine sağlıkama benmari usulü eritip sikarsan çikolatanın üstünde kalıp gibi donup kalicaktir öyle bişey istiyorsan yap tabi ama ben pek o sert çikolatayı sevmiyorum onun için genelde kreman varsa ganaj yapmanı tavsiye ederim,oda donuyor ama yumuşak kalıyor benmari usulünde ki gibi sertlesmiyor daha yumuşak yani canım
Bide evet canım buzdolabi posetiyle bu dediğini yapabilirsin ama dikkat et ucunu fazla kesersen çok hızlı ve kontrolsüz akar çikolata,bide kalın bı posetse daha güzel olur,ince posetler boydan boya yırtılabiliyor
Ya ben bat tan falan anlamiyorumHeyecan mı stres mi tam seçemiyorum mirandam
Henüz çok erken zaten. Ben bat tarihinden 1 2 gün öncesi için dedim test yapsam mı diye.
Ama bilmiyorum gecikmeyi de bekleyebilirim.
Kafamda deli sorular.
Beklemek benlik bir durum değilmiş.
Ben 9 ay da bekleyemem doğururum çocuğu.
Zaten kendim de erken doğumla doğmuşum
Yaa ne güzel86 ile geçtim
Ah canım krema yerine sütun kaymağı da olur iyice mikserle cirpilirsa yani ikisi de aynı şey şuan ama belki elinin altinda vardır diye yazıyım dedimTamam canım sagolkremam yok ama onun yerine olabilecek bişey var mı peki? Ay ne cahilim
Ya ben bat tan falan anlamiyorumama bende sabredemezdim sanırım. Dediğim gibi test yapabilir yada kan verebilirsin en garantisi.
Yaa ne güzel ☺☺eşim de 90 almış. Kendisi de şaşkın
Sağol canım benimAh canım krema yerine sütun kaymağı da olur iyice mikserle cirpilirsa yani ikisi de aynı şey şuan ama belki elinin altinda vardır diye yazıyım dedimbaşka da bişey olmaz heralde canım,olmadı benmari usulü eritip yaparsın çikolatayı
Size de hayırlı olsun canım bu arada
I inessa armand kuzum ne yazsam bilemedim ama çok üzüldüm. İnşAllah adam borcunu oderde sende sıkıntıdan kurtulursun
Benim bulgur muhabbetine dönmüş senin mantar muhabbeti diloşZaman bakalım neler göstericek kuuz
Bende mantardan nefret ederim onu gördüğüm anca bıçaklayasım geliyorkuzum ıyyyyyyyyy küçükken yedirmisler bana tiskinmişim en son büyüdüm dürümün içine koymuşlar bende boş bulundum yedim kaşıntı isfra derken daha da görmek istemiyorum canım
İnşAllah canım benimİnsallah kuzum inşallah. Bu çarşamba 10.000 lira, sonraki hafta da 12.000 lira ödeyecekmiş kayınbabamla konuşmuşlar borç durumunu. Devamı ne olacak allah bilir.
İnsallah gerçekten öder.
Yakuzanın görüntüde herkesle arası iyi ama işin aslında kimseyle arası iyi değil.Canım şükür en azından baba tarafı halden anlayan düzgün insanlarmış yine,iki tarafı da aynı olsaydı daha çok çekerdin bunlardansenin yakuzanin gorumcesi eltisi var mı kız? onlarla nasıl arası merak ettim
Kısacası evlerden ırak yaniYakuzanın görüntüde herkesle arası iyi ama işin aslında kimseyle arası iyi değil.
Herkesin ben dahil yüzüne güler iyi geçinir. Arkadan bana onları çekiştirir, beni onlara çekiştirir. Perde arkada kendisi dışında kimseyi sevmiyor. Sevemez de zaten. Dünya sadece kendisinden ibaret
Yakuza anlatılmaz yaşanır
Sorma kuuzmBenim bulgur muhabbetine dönmüş senin mantar muhabbeti diloş
Bende mantarı sadece pizza da seviyorumSorma kuuzmgörecek gözüm yok
Evet evlerden ırak ama benim evime hiç ırak değil hatta tam tersi benim eve çok uğrakKısacası evlerden ırak yani
Sorma kuuzmgörecek gözüm yok
Böyle tereyağlı kaşarlı fırında denediniz mi hiç ya da mangalda istiridye mantarıBende mantarı sadece pizza da seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?