Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin kuzum amin. Ama çok zor bu adamla
Zaman bakalım neler göstericek kuuz
Mantara limona bayılırım diloşum
Bende mantardan nefret ederim onu gördüğüm anca bıçaklayasım geliyor kuzum ıyyyyyyyyy küçükken yedirmisler bana tiskinmişim en son büyüdüm dürümün içine koymuşlar bende boş bulundum yedim kaşıntı isfra derken daha da görmek istemiyorum canım

O para gelse borcumun hepsini kapatıp geri kalanı bankaya aticam kuzum. Sonra da ücretsiz izne ayrılır 1 senemi daha kullanırım valla. Onun maaşı yeter ikimize de. Keşke gelse ama pek imkanı yok gibi hemen. Bilmiyorum inan. Evet kaç aydır deliriyorum, ben ki borca asla dayanamayan insanım. Kredi kartı bile kullanmam borçlanmaktan o kadar nefret ederim. Param varsa kullanırım.
Eşim geçenlerde dedi ki seninle evlenip hayatını mahvettim, sen tek maaşınla hem ev gecindiriyor hem rahat yaşıyordun, ay sonunu ne güzel getiriyordun kendimi asla affetmiycem hayatını bu hale soktuğum için dedi. Cidden bunun farkına varmana çok sevindim, hayatımı mahvetmedin sadece b*k ettin dedim açık açık.

Canım şükür en azından baba tarafı halden anlayan düzgün insanlarmış yine,iki tarafı da aynı olsaydı daha çok çekerdin bunlardan senin yakuzanin gorumcesi eltisi var mı kız? onlarla nasıl arası merak ettim

Kesinlikle ders almış insan semptomları bence. Nerede görsem tanırım.
Baya pişman olmuş.

Az önce samdana da yazdım, gayet farkında yaptığı şeyin. Hayatımı ne kadar mahvettiginin farkında. Ben ki onunla evlenmeden önce tek maasimla annemi kardesimi gecindiriyordum, kardesimi okutup hicbirseyde gözünün kalmamasini sağlayıp ihtiyaçlarını karşılıyordum maaşım da azıcıktı. Şimdi borç harç içinde yüzüyorum. Elbet yine doğrulurum ne diyim, allah büyük.

Tamam canım sagol kremam yok ama onun yerine olabilecek bişey var mı peki? Ay ne cahilim Ya ben bat tan falan anlamiyorumama bende sabredemezdim sanırım. Dediğim gibi test yapabilir yada kan verebilirsin en garantisi.
Yaa ne güzel eşim de 90 almış. Kendisi de şaşkın

Ah canım krema yerine sütun kaymağı da olur iyice mikserle cirpilirsa yani ikisi de aynı şey şuan ama belki elinin altinda vardır diye yazıyım dedim başka da bişey olmaz heralde canım,olmadı benmari usulü eritip yaparsın çikolatayı
Size de hayırlı olsun canım bu arada

Sağol canım benim Buarada hamaratligin nasıl aklımda kaldıysa aklıma bişey takılınca sen geliyorsun

I inessa armand kuzum ne yazsam bilemedim ama çok üzüldüm. İnşAllah adam borcunu oderde sende sıkıntıdan kurtulursun

İnsallah kuzum inşallah. Bu çarşamba 10.000 lira, sonraki hafta da 12.000 lira ödeyecekmiş kayınbabamla konuşmuşlar borç durumunu. Devamı ne olacak allah bilir.
İnsallah gerçekten öder.

Benim bulgur muhabbetine dönmüş senin mantar muhabbeti diloş

Yakuzanın görüntüde herkesle arası iyi ama işin aslında kimseyle arası iyi değil.
Herkesin ben dahil yüzüne güler iyi geçinir. Arkadan bana onları çekiştirir, beni onlara çekiştirir. Perde arkada kendisi dışında kimseyi sevmiyor. Sevemez de zaten. Dünya sadece kendisinden ibaret
Yakuza anlatılmaz yaşanır

Kısacası evlerden ırak yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…