Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlar kizimi annemle biraktim sabah erkenden ciktim upuzun bi yuruyus yaptim sonra ehliyet kimlik islerimi hallettim simdi de disarda oturdum kahvalti yapiyorum.. uzuuun zaman olmustu tek takilmayali cok iyi geldi valla

ohh sabahları yapılan uzun yürüyüşler..
valla şöyle 30 gün izin alabilsem bende yapsam ne keyifli ne huzur verici bir şey..

ohh sabahları yapılan uzun yürüyüşler..
valla şöyle 30 gün izin alabilsem bende yapsam ne keyifli ne huzur verici bir şey..
Ah canim oyle severimki yurumeyi ama bu sene cok yapamadim kizim 3 yasnda bebek arabasyla ciksam bana zor yuruyus icin hani uzun sureli . Onu yurutsem ona yazik cok gezip cikiyoruz disari ama yuruyus bambaska huzur veriyor heler tek basima en son ne xaman disari ciktim onu bile hatirlamiyorum ihtiyacim varmis cok iyi geldi... hafta sonlari ciksan yuryuse olmazmi yada ise gidip gelirken imkanin varsa ben calisirken yarim saat yuruyerek gidip geliyordum ise cogu zaman

haftasonları çıkıyoruz aslında haftaiçi eşim akşam saat 20 den sonra hadi yürüyelim diyor çoğu zaman ama sabahları uyandığında yaptığın o hafif serin hafif güneşin ısısı ile yapılan yürüyüş bambaşka
okurken üniversite zamanı çok çıkardım sabah yürüyüşe şimdilerde özlüyorum

ay ellerine sağlık valla leziz görünüyorlar
şekline bayıldımm annem hep yuvarlak yapar bu şekilde çok güzelmiş
Saol canım bende daha ikidir böyle yapıyorum alıştım artık, şimdi ince acabiliyorum şükür.Önceden ay şeklinde yada annen gibi yuvarlak yapıyodum bende

Saol canım bende daha ikidir böyle yapıyorum alıştım artık, şimdi ince acabiliyorum şükür.Önceden ay şeklinde yada annen gibi yuvarlak yapıyodum bende

bende henüz denemedim yapmayı eşim pek sevmiyor böyle şeyleri
gerçi oda Kayserili mantıyı çok seviyor onu yapması da baya zahmetli

inşallah gönlünce olur tosiam ya. ben de eşim yüzünden çok fazla darda kaldim anlıyorum seni. ama eşinin bu bilinçte olmasi çok güzel. açık yüreklilikle kabullenmiş. bundan sonra sana yakışan elinden tutup kalkinmak olur bazen sağlam bi temel atmak için camurda debelenip rezillik cekiyosun işte. sen kendi planını programını yap yine tabi

ben baya geç kaldım tabi cevap yazmakta. gelişmeler varsa yeni okicam

kk birinci noteri tatlım nasılsın nerelerdesin

oğlanla uğraşıyorum limonsuzum ya. kreşe gitmemek için ağlayıp duruyodu. kreş harici ilgilenip düzen kurmaya çalışıyorum. haftasonu sürekli gezdirdim ilgilendim çok mutlu oldu. anlatıyorum tatil olunca beraberiz. sonra sen krese anne baba işe diye. işe yarayacak gibi

bugün de altıda kalkti krese gidene kadar oynadik falan. sonra bez vs aldik esimle. yeni geldim eve. eşim de bu aralar pek gıcık elimde bir dk görse telefonu hemen biraktiriyo

bir dokun bin ah işit gibi oldu limonsuzum. sen naptın nasıl gidiyo. annen nasıl alisabildi mi biraz

Ben dee...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…