- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.341
Uyuyonuz mu herkez günaydın demiş sabahın erken saatlerinde geri mi yattiniz
kocişkomla da güzel bir hafta sonu geçirdik kızlar
Allah izin verirseşubat 5 son iş günüm, şubatın 5'inde 37. hafta bitmiş oluyor
amin canım, tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın tez vakitte inşaallahyiaa ne güzell her ikisine de
darısı bize olsun
Selam kizlar kizimi annemle biraktim sabah erkenden ciktim upuzun bi yuruyus yaptim sonra ehliyet kimlik islerimi hallettim simdi de disarda oturdum kahvalti yapiyorum.. uzuuun zaman olmustu tek takilmayali cok iyi geldi valla
Ah canim oyle severimki yurumeyi ama bu sene cok yapamadim kizim 3 yasnda bebek arabasyla ciksam bana zor yuruyus icin hani uzun sureli . Onu yurutsem ona yazik cok gezip cikiyoruz disari ama yuruyus bambaska huzur veriyor heler tek basima en son ne xaman disari ciktim onu bile hatirlamiyorum ihtiyacim varmis cok iyi geldi... hafta sonlari ciksan yuryuse olmazmi yada ise gidip gelirken imkanin varsa ben calisirken yarim saat yuruyerek gidip geliyordum ise cogu zamanohh sabahları yapılan uzun yürüyüşler..
valla şöyle 30 gün izin alabilsem bende yapsam ne keyifli ne huzur verici bir şey..
Ah canim oyle severimki yurumeyi ama bu sene cok yapamadim kizim 3 yasnda bebek arabasyla ciksam bana zor yuruyus icin hani uzun sureli . Onu yurutsem ona yazik cok gezip cikiyoruz disari ama yuruyus bambaska huzur veriyor heler tek basima en son ne xaman disari ciktim onu bile hatirlamiyorum ihtiyacim varmis cok iyi geldi... hafta sonlari ciksan yuryuse olmazmi yada ise gidip gelirken imkanin varsa ben calisirken yarim saat yuruyerek gidip geliyordum ise cogu zaman
Saol canım bende daha ikidir böyle yapıyorum alıştım artık, şimdi ince acabiliyorum şükür.Önceden ay şeklinde yada annen gibi yuvarlak yapıyodum bendeay ellerine sağlık valla leziz görünüyorlar
şekline bayıldımm annem hep yuvarlak yapar bu şekilde çok güzelmiş
Saol canım bende daha ikidir böyle yapıyorum alıştım artık, şimdi ince acabiliyorum şükür.Önceden ay şeklinde yada annen gibi yuvarlak yapıyodum bende
O para gelse borcumun hepsini kapatıp geri kalanı bankaya aticam kuzum. Sonra da ücretsiz izne ayrılır 1 senemi daha kullanırım valla. Onun maaşı yeter ikimize de. Keşke gelse ama pek imkanı yok gibi hemen. Bilmiyorum inan. Evet kaç aydır deliriyorum, ben ki borca asla dayanamayan insanım. Kredi kartı bile kullanmam borçlanmaktan o kadar nefret ederim. Param varsa kullanırım.
Eşim geçenlerde dedi ki seninle evlenip hayatını mahvettim, sen tek maaşınla hem ev gecindiriyor hem rahat yaşıyordun, ay sonunu ne güzel getiriyordun kendimi asla affetmiycem hayatını bu hale soktuğum için dedi. Cidden bunun farkına varmana çok sevindim, hayatımı mahvetmedin sadece b*k ettin dedim açık açık.
Kocani boşa seni alıyorum evimin kadını çocuklarımın anası yapacam senii
Ben dee...haftasonları çıkıyoruz aslında haftaiçi eşim akşam saat 20 den sonra hadi yürüyelim diyor çoğu zaman ama sabahları uyandığında yaptığın o hafif serin hafif güneşin ısısı ile yapılan yürüyüş bambaşka
okurken üniversite zamanı çok çıkardım sabah yürüyüşe şimdilerde özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?