- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.361
Aşkolsun kız sen yaz hepoğlanla uğraşıyorum limonsuzum ya. kreşe gitmemek için ağlayıp duruyodu. kreş harici ilgilenip düzen kurmaya çalışıyorum. haftasonu sürekli gezdirdim ilgilendim çok mutlu oldu. anlatıyorum tatil olunca beraberiz. sonra sen krese anne baba işe diye. işe yarayacak gibi
bugün de altıda kalkti krese gidene kadar oynadik falan. sonra bez vs aldik esimle. yeni geldim eve. eşim de bu aralar pek gıcık elimde bir dk görse telefonu hemen biraktiriyo
bir dokun bin ah işit gibi oldu limonsuzum. sen naptın nasıl gidiyo. annen nasıl alisabildi mi biraz
Hayır dostum hayır olmaz. Ben alicam onu. Benim olmalı anlıyor musunKocani boşa seni alıyorum evimin kadını çocuklarımın anası yapacam senii
Kız azıcık nefes al. Nokta virgül bişey koy. Canım çıkıyor her yazdığını okuyacam diyeAh canim oyle severimki yurumeyi ama bu sene cok yapamadim kizim 3 yasnda bebek arabasyla ciksam bana zor yuruyus icin hani uzun sureli . Onu yurutsem ona yazik cok gezip cikiyoruz disari ama yuruyus bambaska huzur veriyor heler tek basima en son ne xaman disari ciktim onu bile hatirlamiyorum ihtiyacim varmis cok iyi geldi... hafta sonlari ciksan yuryuse olmazmi yada ise gidip gelirken imkanin varsa ben calisirken yarim saat yuruyerek gidip geliyordum ise cogu zaman
oğlun kaç yaşında, bezliyor musun?oğlanla uğraşıyorum limonsuzum ya. kreşe gitmemek için ağlayıp duruyodu. kreş harici ilgilenip düzen kurmaya çalışıyorum. haftasonu sürekli gezdirdim ilgilendim çok mutlu oldu. anlatıyorum tatil olunca beraberiz. sonra sen krese anne baba işe diye. işe yarayacak gibi
bugün de altıda kalkti krese gidene kadar oynadik falan. sonra bez vs aldik esimle. yeni geldim eve. eşim de bu aralar pek gıcık elimde bir dk görse telefonu hemen biraktiriyo
bir dokun bin ah işit gibi oldu limonsuzum. sen naptın nasıl gidiyo. annen nasıl alisabildi mi biraz
Ona beleş gbi geliyormisOyy iyi yapmışsın rossumm,sanki beleş
Hoşgeldin banlı ve öfkeliGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Hmmm ellerine sağlık
maşaallah, çok güzel görünüyor,ellerine sağlık, kocan her yönden çok şanslı
Offf offf ellerine saglik
Aşkolsun kız sen yaz hep☺
Canım inşAllah işe yarar bu yöntem. Benim kız alıştı aslında. Sadece ben götürdüğüm zaman duygusal oluyor bazen ağlıyor, ama babası götürdüğü zaman sorun yok
Bugün hasta ama dün yine ateşi vardı. Bagisikligini güçlendirecek bişeyler lazım
Hayır dostum hayır olmaz. Ben alicam onu. Benim olmalı anlıyor musunpist K Kendinisevenbirii bağa gel
Kız azıcık nefes al. Nokta virgül bişey koy. Canım çıkıyor her yazdığını okuyacam diye
oğlun kaç yaşında, bezliyor musun?
eşler bir aradayken telefona ben de sıcak bakmıyorum, eşim de ben mutfaktaysam ya da işim varsa oyun oynar genelde,
ben gelince bırakır telefonu, ben de eşim varken çok elime almam,alsam da uzun süreli olmaz,
zaten bana kadınlar kulübü yasak, eşim görmesin diye yanında hiç girmem
ay daha çok küçükmüş, ben kreşe başlayınca 3 falan sanıyordum,yarın tam 2 yaşında olcak canım:) bezliyorum hala.
tamam iyi hoş de o elinde telefon sürekli bisey izleyip bakiyo ben birine mesaj atsam netten bisey aratsam sorun oluyo. kirarim onun telefonunu karismasin
kaldi ki arkadaslarim yaziyo onlar da çocuklu bisey soruyolar ya da ben soruyorum onun keyfine göre yaşayacak değilim şu yaştan sonra. ha ille ilgilen benle diyosa önce o bıraksın elinden karısını hoş tutsun sonrası sonra
sana neden yasak kk onu anlamadim:)
Oo eline sağlık canım
Hoş buldum beybiHoşgeldin banlı ve öfkeli
Napıyım her yazdığımı gözleyenler var anında şikayetBonus sınav sonucunu kutlayamadim tebrik ediyorum kuzum demek emel olmasa yüs puyan alcaktin ha
Nego hoşgeldin beybi ban yimek yogh dimedik mi gene niye yedin be
K Kendinisevenbirii kocanın şükür namazlarini içki köfteleri gördükten sonra 4 rekattan 8 rekata çıkardımsöyle yakında atağa gecmezse günde iki sefere cikarcam tek seferden de
ay daha çok küçükmüş, ben kreşe başlayınca 3 falan sanıyordum,
karşılıklı tabiki, sana bırak diyorsa önce kendisi bırakacak, eşim telefonu bırakmazsa gıcıklığına ben de elime alıyorum,
eşim kk ya kesinlikle girmemi istemiyor canım,
burdaki kadınlar birbirini olumsuz etkilediğini düşünüyor,kaç yıllık hesabımı kapattım o yüzden, o hesapta guru'ydum, ne demek bilmiyorum ama
Hoş buldum beybi
Napıyım her yazdığımı gözleyenler var anında şikayet
Banane işte bananeo zaman yazma nego yazma
Banane işte banane
Oo eline sağlık canımbende lahana sardım, sen çok seversin sarmayı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?