Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşkolsun kız sen yaz hep
Canım inşAllah işe yarar bu yöntem. Benim kız alıştı aslında. Sadece ben götürdüğüm zaman duygusal oluyor bazen ağlıyor, ama babası götürdüğü zaman sorun yok
Bugün hasta ama dün yine ateşi vardı. Bagisikligini güçlendirecek bişeyler lazım
Kocani boşa seni alıyorum evimin kadını çocuklarımın anası yapacam senii
Hayır dostum hayır olmaz. Ben alicam onu. Benim olmalı anlıyor musun pist K Kendinisevenbirii bağa gel
Kız azıcık nefes al. Nokta virgül bişey koy. Canım çıkıyor her yazdığını okuyacam diye

oğlun kaç yaşında, bezliyor musun?
eşler bir aradayken telefona ben de sıcak bakmıyorum, eşim de ben mutfaktaysam ya da işim varsa oyun oynar genelde,
ben gelince bırakır telefonu, ben de eşim varken çok elime almam,alsam da uzun süreli olmaz,
zaten bana kadınlar kulübü yasak, eşim görmesin diye yanında hiç girmem

yaradi gibi limonsuzum ya:) başta böyle degildi ama iki saat gitmekle simdiki süresi arasında çok fark var. normalde başkası uyutmadi hiç ve evde uyur baska yerde de uyutmadim nerdesyse:)

biz boza veriyoruz oğlana:) taççun dök diyo tarçın döküp veriyoruz
boza kefir meyve balık vs bol bol ver sen de limonsuzum:)

senin de masallah çabuk alıştı:) o kadar duygusallık da olur:) bide o aglamasin diye biz veda süresini uzatiyoruz ya o çocuğu daha duygusal yaparmis:) aglamasin diye bekleme bırak kaç istersen sen de :)

yarın tam 2 yaşında olcak canım:) bezliyorum hala.

tamam iyi hoş de o elinde telefon sürekli bisey izleyip bakiyo ben birine mesaj atsam netten bisey aratsam sorun oluyo. kirarim onun telefonunu karismasin
kaldi ki arkadaslarim yaziyo onlar da çocuklu bisey soruyolar ya da ben soruyorum onun keyfine göre yaşayacak değilim şu yaştan sonra. ha ille ilgilen benle diyosa önce o bıraksın elinden karısını hoş tutsun sonrası sonra
sana neden yasak kk onu anlamadim:)

Bonus sınav sonucunu kutlayamadim tebrik ediyorum kuzum demek emel olmasa yüs puyan alcaktin ha

Nego hoşgeldin beybi ban yimek yogh dimedik mi gene niye yedin be

K Kendinisevenbirii kocanın şükür namazlarini içki köfteleri gördükten sonra 4 rekattan 8 rekata çıkardım söyle yakında atağa gecmezse günde iki sefere cikarcam tek seferden de

ay daha çok küçükmüş, ben kreşe başlayınca 3 falan sanıyordum,
karşılıklı tabiki, sana bırak diyorsa önce kendisi bırakacak, eşim telefonu bırakmazsa gıcıklığına ben de elime alıyorum,
eşim kk ya kesinlikle girmemi istemiyor canım,
burdaki kadınlar birbirini olumsuz etkilediğini düşünüyor,kaç yıllık hesabımı kapattım o yüzden, o hesapta guru'ydum, ne demek bilmiyorum ama

Hoşgeldin banlı ve öfkeli
Hoş buldum beybi
Napıyım her yazdığımı gözleyenler var anında şikayet

aynen canım bizim bakacak kimse yok genis vakitte alissin diye erken verdim biraz.
mesaj sayına göre aktif popüler guru diye degisiyo o yazi:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…