- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.381
Immm afiyet olsun canımay benimde evde lahana sarması var hafta sonu yaptığım
lahana yaprak karışık çok seviyoruz bizde
Mapusta nasıldı rahatinHoş buldum beybi
Napıyım her yazdığımı gözleyenler var anında şikayet
Çok rahattım, keyfim yerindeydiMapusta nasıldı rahatin
Kizz Kayseri geliniii,neresindensiniz?bende henüz denemedim yapmayı eşim pek sevmiyor böyle şeyleri
gerçi oda Kayserili mantıyı çok seviyor onu yapması da baya zahmetli
Kocani boşa seni alıyorum evimin kadını çocuklarımın anası yapacam senii
Sakin gızlaaHayır dostum hayır olmaz. Ben alicam onu. Benim olmalı anlıyor musunpist K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii bağa gel
Ona beles gelen kredi kartını öderken fersah fersah cikmiyomuymus acısıOna beleş gbi geliyormis
saol canimmHmmm ellerine sağlık
Saol canım,öyle mi dersinmaşaallah, çok güzel görünüyor,ellerine sağlık, kocan her yönden çok şanslı
Saol çayım benimOfff offf ellerine saglik
Ahaha arada bunu diyom eşime valla şamdanK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii kocanın şükür namazlarini içki köfteleri gördükten sonra 4 rekattan 8 rekata çıkardımsöyle yakında atağa gecmezse günde iki sefere cikarcam tek seferden de
Saol negom seninde ellerine sağlıkOo eline sağlık canımbende lahana sardım, sen çok seversin sarmayı dimi
Kizz Kayseri geliniii,neresindensiniz?bende kayseriliyim
Üst üste sarınca fenalık gelir çok haklısınKizz Kayseri geliniii,neresindensiniz?bende kayseriliyim
Sakin gızlaaesim vermez benim gibi gaciyi size ama
Ona beles gelen kredi kartını öderken fersah fersah cikmiyomuymus acısı
saol canimm
Saol canım,öyle mi dersin
Saol çayım benim
Ahaha arada bunu diyom eşime valla şamdankim kız bunu diyen diye başlıyor sorgulamaya, ben hemen mutfağa kacıyom tabi fazla ustelemesin diye
Saol negom seninde ellerine sağlıkhee ben çok severim sorma
Son yaptığımda fazla fazla yapıp buzluğa attım,eşim bı daha lahana derse onu dayiycam,yesinbidaa hiç niyetim yokta sarmaya bu sene artik
Çok rahattım, keyfim yerindeydi
Acısı bnden çıkıyor onu almayalim bunu almayalım diyeKizz Kayseri geliniii,neresindensiniz?bende kayseriliyim
Sakin gızlaaesim vermez benim gibi gaciyi size ama
Ona beles gelen kredi kartını öderken fersah fersah cikmiyomuymus acısı
saol canimm
Saol canım,öyle mi dersin
Saol çayım benim
Ahaha arada bunu diyom eşime valla şamdankim kız bunu diyen diye başlıyor sorgulamaya, ben hemen mutfağa kacıyom tabi fazla ustelemesin diye
Saol negom seninde ellerine sağlıkhee ben çok severim sorma
Son yaptığımda fazla fazla yapıp buzluğa attım,eşim bı daha lahana derse onu dayiycam,yesinbidaa hiç niyetim yokta sarmaya bu sene artik
Sizi niye özleyeyim, okudum zaten hep sizleydim
İnsn sizi ozledm hiç de güzel değildi der
Ajhashsbbsnsns
Okudun ama konusamadnSizi niye özleyeyim, okudum zaten hep sizleydim
Kendi kendime konuşarak deliliğimi tescilledimOkudun ama konusamadn
Hep diyeceklerin boğazına takılmadı mi
Waayy kız yerlileri uyanık olur,zengin oluryiirlisiler bacım
direk Kocasinana bağlılar
sen neresindesinn
Aynen de öyleÜst üste sarınca fenalık gelir çok haklısın
Valla canım bana göre tam
Bırak bir ay acısı kendinden çıksın öderken,sonra nasıl kapattirdigini görAcısı bnden çıkıyor onu almayalim bunu almayalım diye
Senin marifetine güveniyorum, hemen not ettimWaayy kız yerlileri uyanık olur,zengin olurhele soyadı Adıgüzel olanlar daha bı zengin olur ahaha ayy
Yani bende yerlisiyim de zengin değilim
Kayseri'de misiniz canım ? Başka şehirde mi?
Aynen de öyle
Valla canım bana göre tam4 senedir yapıyorum ilk başta şekli veremiyodum sonradan ona da alıştım şükür
2 su bardağı köftelik bulgur
1 çay bardağı irmik
Bunların üstüne 3 bardak kadar sıcak su döküp 10 dakika bekletiyorum şişsin diye
Sonra 1 çay bardağı un
1 yumurta
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz karabiber birazda pulbilber katıp yoguruyorum ara ara elimi ıslatarak.eger vaktim yoksa mikserin hamur yoğurma uçlarını takip onla yoguruyorum.
İçi kıyma soğan maydanoz la hazirliyorum,hepsini pişirip o belli zaten canım,bu tarif hiç sasmadi çok şükür bende
Bırak bir ay acısı kendinden çıksın öderken,sonra nasıl kapattirdigini gör
Ayy tarifim yüzümü kara cikarmasin inşallah o zmnSenin marifetine güveniyorum, hemen not ettimbende arada yapıyorum, Sivas da içi patatesli yapılıyor ama ben kıymalı da seviyorum öyle de
Aynen canım haşlarız biz kızartmayız. Çıkarmaz çıkarmaz tutar bu tarifAyy tarifim yüzümü kara cikarmasin inşallah o zmn
Eniştemlerde Sivaslı onlarda patatesli cookk güzel yapıyorlar,haşlayıp tereyağı gezdirip üstüne çok leziz oluyorhiç denemedim ama ben genelde kiymayla yaptım hep
İnşallah,şimdiden ellerine sağlık o zmnAynen canım haşlarız biz kızartmayız. Çıkarmaz çıkarmaz tutar bu tarif
Yaptığım zaman yazarımİnşallah,şimdiden ellerine sağlık o zmn
Kendi kendime konuşarak deliliğimi tescilledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?