- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.401
hiç sanmiyirm ama neyse ki kart bendrWaayy kız yerlileri uyanık olur,zengin olurhele soyadı Adıgüzel olanlar daha bı zengin olur ahaha ayy
Yani bende yerlisiyim de zengin değilim
Kayseri'de misiniz canım ? Başka şehirde mi?
Aynen de öyle
Valla canım bana göre tam4 senedir yapıyorum ilk başta şekli veremiyodum sonradan ona da alıştım şükür
2 su bardağı köftelik bulgur
1 çay bardağı irmik
Bunların üstüne 3 bardak kadar sıcak su döküp 10 dakika bekletiyorum şişsin diye
Sonra 1 çay bardağı un
1 yumurta
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz karabiber birazda pulbilber katıp yoguruyorum ara ara elimi ıslatarak.eger vaktim yoksa mikserin hamur yoğurma uçlarını takip onla yoguruyorum.
İçi kıyma soğan maydanoz la hazirliyorum,hepsini pişirip o belli zaten canım,bu tarif hiç sasmadi çok şükür bende
Bırak bir ay acısı kendinden çıksın öderken,sonra nasıl kapattirdigini gör
Kizz Kayseri geliniii,neresindensiniz?bende kayseriliyim
Sakin gızlaaesim vermez benim gibi gaciyi size ama
Ona beles gelen kredi kartını öderken fersah fersah cikmiyomuymus acısı
saol canimm
Saol canım,öyle mi dersin
Saol çayım benim
Ahaha arada bunu diyom eşime valla şamdankim kız bunu diyen diye başlıyor sorgulamaya, ben hemen mutfağa kacıyom tabi fazla ustelemesin diye
Saol negom seninde ellerine sağlıkhee ben çok severim sorma
Son yaptığımda fazla fazla yapıp buzluğa attım,eşim bı daha lahana derse onu dayiycam,yesinbidaa hiç niyetim yokta sarmaya bu sene artik
hiç sanmiyirm ama neyse ki kart bendr
Çok da saaapmicam
Belki kendim harcanirim sonuçta 9.500 limit
Kizlar üç buçuk ayın sonunda annemin de şehir dışına gitmesiyle bugün ilk defa yemek yaptm dolabı açarken hala kokuyor burnumu tikaya tikaya actm artık
Bir de kek yaptım
İnsn yemek yapmayı özler mi yaaa
Oohh sefan olsun harca harca bitmezhiç sanmiyirm ama neyse ki kart bendr
Çok da saaapmicam
Belki kendim harcanirim sonuçta 9.500 limit
Ya samdanimazıcık normal dünyaya sal adami senin gibi kadın çok saniyo heralde yok bacim yok. maşallahin var senin sorarsa kod adı şamdan dersin
Hee indirdik çayım@kendinisevenbiri hain domdom indirdinizmi mideye icli kufteleri
Harcamazsa kapanır niye ağlamış ki o kdrbenim arkadaşım ise başladı kredi kartı göndermişler maaş kartının yanında açtı bi bakti 23 bin tl limitbizlere geldi 5 bin tl limit 10 bin tl limit. oturup aglamisti ben napcam bu kartla şansıma bak diye
Valla kuzum boş boş oturmak yildirdi beni yemin olsuno kadar koku kokarken nasıl kek yaptın rosssellerine sağlık canım benim
ben bıktım mesela yapmaktano yüzden şu an neden özledin seni anlamadim ben
Yok uok uymucamOohh sefan olsun harca harca bitmezdeermişim sen bana uyma
Ya samdanim
Kod adı şamdan dersem anında kk'ya girip samdani aratıp seni bulup profilini incelerhemen anlar kk nicki olduğunu
Ellerine sağlık GülümUla senin nickinin altında ki gurur üyesi ibaresini anlayamadım yalnizsenin eserin mi yoksa mune mi el attı yine
Eki Görüntüle 2553496
Buyrun efem,ikram edebilme gibi bı durumum olsa keşke
beni kimse tanimadi miMerhaba
Ahaha evet ekmek o nasıl da gözünden kaçmıyor uyanikEllerine sağlık Gülümsandalyenin üstünde ki ne ebbek mi
Heee ben yazdım gı onu baktım Onur üyesi guru gupguru yazıyor herkezde bende gurur üyesi yazam dedim
Oha diyorum gerçekten de,tanıdığımız ve nick değişmiş birimisin yoksaabeni kimse tanimadi mi
Ayyy canım hiç gözümden de kaçmaz hediye gibi sandım da ama dikkatli bakınca nerde olsa o poşeti tanırımAhaha evet ekmek o nasıl da gözünden kaçmıyor uyaniksaol balimm çok iyi yapmışsın balım iyi ki yazmışsın sana gurur üyeliği yakisir,mune duysun sesimizi
İsmini değiştirmisin heralde CNm ondan taniyamadik sankibeni kimse tanimadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?