Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç sanmiyirm ama neyse ki kart bendr
Çok da saaapmicam
Belki kendim harcanirim sonuçta 9.500 limit

azıcık normal dünyaya sal adami senin gibi kadın çok saniyo heralde yok bacim yok. maşallahin var senin sorarsa kod adı şamdan dersin

Çok da saaapmicam

benim arkadaşım ise başladı kredi kartı göndermişler maaş kartının yanında açtı bi bakti 23 bin tl limit bizlere geldi 5 bin tl limit 10 bin tl limit. oturup aglamisti ben napcam bu kartla şansıma bak diye

o kadar koku kokarken nasıl kek yaptın rosss ellerine sağlık canım benim
ben bıktım mesela yapmaktan o yüzden şu an neden özledin seni anlamadim ben

Çok da saaapmicam
Oohh sefan olsun harca harca bitmezdeermişim sen bana uyma
azıcık normal dünyaya sal adami senin gibi kadın çok saniyo heralde yok bacim yok. maşallahin var senin sorarsa kod adı şamdan dersin
Ya samdanim
Kod adı şamdan dersem anında kk'ya girip samdani aratıp seni bulup profilini inceler hemen anlar kk nicki olduğunu

benim arkadaşım ise başladı kredi kartı göndermişler maaş kartının yanında açtı bi bakti 23 bin tl limit bizlere geldi 5 bin tl limit 10 bin tl limit. oturup aglamisti ben napcam bu kartla şansıma bak diye
Harcamazsa kapanır niye ağlamış ki o kdr

o kadar koku kokarken nasıl kek yaptın rosss ellerine sağlık canım benim
ben bıktım mesela yapmaktan o yüzden şu an neden özledin seni anlamadim ben
Valla kuzum boş boş oturmak yildirdi beni yemin olsun
Herkese mecbur kalmak iyice mahvetti beni
Artık eskisi kdr kokmuyor sanırım herşey ondn yaptm yoksa yapamazdm ya da acıktım ondn bilmiyirm hangi akılla yaptığımı. d

Ula senin nickinin altında ki gurur üyesi ibaresini anlayamadım yalnizsenin eserin mi yoksa mune mi el attı yine

Eki Görüntüle 2553496

Buyrun efem,ikram edebilme gibi bı durumum olsa keşke
Ellerine sağlık Gülüm sandalyenin üstünde ki ne ebbek mi
Heee ben yazdım gı onu baktım Onur üyesi guru gupguru yazıyor herkezde bende gurur üyesi yazam dedim

Ellerine sağlık Gülüm sandalyenin üstünde ki ne ebbek mi
Heee ben yazdım gı onu baktım Onur üyesi guru gupguru yazıyor herkezde bende gurur üyesi yazam dedim
Ahaha evet ekmek o nasıl da gözünden kaçmıyor uyanik saol balimm çok iyi yapmışsın balım iyi ki yazmışsın sana gurur üyeliği yakisir,mune duysun sesimizi

Ahaha evet ekmek o nasıl da gözünden kaçmıyor uyanik saol balimm çok iyi yapmışsın balım iyi ki yazmışsın sana gurur üyeliği yakisir,mune duysun sesimizi
Ayyy canım hiç gözümden de kaçmaz hediye gibi sandım da ama dikkatli bakınca nerde olsa o poşeti tanırım
Heee mune duysun sesimizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…