Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göğüslerinde peki ağrı sızı oldu mu Patilim?

Tabii, zaten adet ile belirtileri hep aynı gibi hemen hemen .. göğüslerim çok ağrıyordu ve semsert oldu. Yan tarafları, dokunamıyordum ama dediğim gibi regl döneminde de yaşıyoruz ya .. o yüzdem hiç aklıma gelmemişti ve bacaklarım da ağrı oldu yürüdükçe çekiliyor gibiyim mesela şuan
Herkeste belirti farklıdır tabi bel, göğüs, kasık, bacak bunlar benim suan da hissettiklerim.. aşırı uyku ve beyaz sümük kıvamında akıntı

Cicim, benim her regl dönemimde deli gibi ağrırdı göğüslerim. Ama benim için en net belirtisi hamile kaldığım ay hiç ağrım olmamıştı. Sadece 1 2 kez uçtan başlayıp geriye doğru yayılan çok şiddetli sızı hissedip yerimden sıçramıştım. Bir tek onu hatırlıyorum net olarak

Koptum
Ya geçen gün benzer bir konuşma biriyle daha aramda geçti ama unuttum. Deja vu yaşadım şuan
Her neyse keyifler nasıl bakalım
keyifler idare eder ite kalka goturuyorum hayati
senin çalismalar ne alemde teyze olabilecekmiyiz

En akıllı kertenkele benim artık gitmiyorum en son 4 gün ban yiyince, o da hakketti zaten pişman değilim kız onlara cicii
Kızıyorum ama dinlemiyorlar ki tosyam, senin gibi uslu değil bazı kertenkeleler
Emekli aylığım ile size topik açmışım. İçinde dert de var mutluluk da mizah da.
Daha ne yapayım, bdv de olup burada olmayan ne var
Çok kib seviyorlarsa ben kiblerim onları bir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…