- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.101
Adetten 2-3 gün geçmişti canım, 255 çıktıAmin canım insallah ama ben umutsuz bakayım bakayımvalla cok sevindim değerin kaç çıktı bakalım
Cok sevindim balım sağlıkla hayırla gelsinler insallahAdetten 2-3 gün geçmişti canım, 255 çıktı
Gelsinler derkenCok sevindim balım sağlıkla hayırla gelsinler insallah
Ay evet farkında değilimGelsinler derken
Allah mı söyletti
Tövbe de❤❤
Göğüslerinde peki ağrı sızı oldu mu Patilim?Balımm benim belirtim asLında yoktu yani belirti hiç beklemedim dediğim gibi plansız olduğu için, ama şöyle ilk gebeliğimde de bunda da aşırı uyku halimden şüphelendim yani işten dönerken 15dk lık yolda uyuyup ineceğim yeri kaçırıyordum.
Sonra mesela bu birkaç gündür şöyle bir şey oldu biraz da öyle anladım. Dolapta dondurma vardı, o aylardır orada asLında ama 2 gündür o dondurma dolapta duracağına midem de Dursun deyip gidip geldim yedimsonra geçen akşam gece 1 de canım trileçe çekti netten fotolarına falan bakıyordum düşün o kadar, eşime dedim gidip yiyelim ne olur ki normal de hiç sevmem . 1 gün sonra yani dün dedim kesin hamileyim gittim hastaneye öyleymiş ☺❤ Ve beyaz akıntım çoktu böyle sümük gibi kıvam
Yeni gelmiştiAy inanmıyorum daha dün gelmedi mi ya
Yeni gelmişti
Gitmeyin bdv lere dedikçe gidiyorlar. Ben ne yapayım artık
Tabii, zaten adet ile belirtileri hep aynı gibi hemen hemen .. göğüslerim çok ağrıyordu ve semsert oldu. Yan tarafları, dokunamıyordum ama dediğim gibi regl döneminde de yaşıyoruz ya .. o yüzdem hiç aklıma gelmemişti ve bacaklarım da ağrı oldu yürüdükçe çekiliyor gibiyim mesela şuanGöğüslerinde peki ağrı sızı oldu mu Patilim?
Göğüslerinde peki ağrı sızı oldu mu Patilim?
keyifler idare eder ite kalka goturuyorum hayatiKoptum
Ya geçen gün benzer bir konuşma biriyle daha aramda geçti ama unuttum. Deja vu yaşadım şuan
Her neyse keyifler nasıl bakalım
Nerede
bend eöle düşünüyordm tek seferde iki tane biri kız bri erkek olsun dşye ikiz olmasa da ikisi de erkek oldu :dikizlere çok özenirim küçüklüğümden beri, bir kız bir erkek tek seferde oh mis ne güzel olur
kasik kisimlarinda icerde biri kurekle bir yer kaziyormus gibi degisik bir agri olurGöğüslerinde peki ağrı sızı oldu mu Patilim?
Hadi canım daha karpuz kesioduk
Çok çok sorma brom, bal küpleri maşallahKendi yetmiyor bir de eşantiyonuyla uğraş, brom ya çok tatlışlar bunlar
Kızıyorum ama dinlemiyorlar ki tosyam, senin gibi uslu değil bazı kertenkelelerEn akıllı kertenkele benim artık gitmiyorum en son 4 gün ban yiyince, o da hakketti zaten pişman değilimkız onlara cicii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?